Препораки за доктори специјалисти/супспецијалисти

Член од
24 декември 2013
Мислења
470
Поени од реакции
661
Распрашај се за во Плодност, многу се добри, од искуство ти кажувам ;) поздрав
За карцином на матка не се зафркавај со Плодност. Ти треба Клиника која има многу искуство во такви операции.

C

cige

Гостин
a vae milenje

hitno mi e potrebno mislenje , a za hirurska intervencija na prostata razmisluvam megu sistina
lekovski i remedika popov
Мислам дека Академик Живко Попов е единствен хирург во Македонија што пресадува бубрези, така да аналогно на тоа би бил и најуспешен уролог.

Член од
6 февруари 2009
Мислења
496
Поени од реакции
462
Мислам дека Академик Живко Попов е единствен хирург во Македонија што пресадува бубрези, така да аналогно на тоа би бил и најуспешен уролог.
Ne e tochno....momentalno vo Mk transplantacija se pravi samo na kl. za urologija i toa tim od Dr. Dohchev, Stavridis, Stankov etc....Lekovski i Popov od koga se vo privatno poveke se biznismeni otkolku hirurzi

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Колку ќе ме фати на приватно преглед на уролог со туто комплето преглед ?

Сакам да се проверам никогаш не сум бил, а веќе 19 год накрцав па ме интересира. Ако може побрзо да ми одговорите :)

Член од
21 јануари 2013
Мислења
8
Поени од реакции
1
Ми треба предлог за доктор за операција на колено. Направив МР на која се покажа дека имам скинато преден вкрстен лигамент. Бев кај др. Боро Илиев во ремедика, и кај др Небојша Настов во Градска, ми придложија операција. Имам 28 години и сакам да продолжам со ист квалитет на живот, вклучително и фудбал. Дали да ја правам операцијата, какви ризици постојат, и што е најбитно кај кој доктор??? Начелно планирам ако ја правам кај Настов, имам слушнато многу добри мислења за него (пошо кај Боро е на приватно). Совет за доктор по државниве клиники???

Член од
23 февруари 2010
Мислења
626
Поени од реакции
1.317
Ми треба предлог за доктор за операција на колено. Направив МР на која се покажа дека имам скинато преден вкрстен лигамент. Бев кај др. Боро Илиев во ремедика, и кај др Небојша Настов во Градска, ми придложија операција. Имам 28 години и сакам да продолжам со ист квалитет на живот, вклучително и фудбал. Дали да ја правам операцијата, какви ризици постојат, и што е најбитно кај кој доктор??? Начелно планирам ако ја правам кај Настов, имам слушнато многу добри мислења за него (пошо кај Боро е на приватно). Совет за доктор по државниве клиники???
Алан Андоновски во државна на ортопедија.

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Луѓе, препорачајте ми добар офталмолог. Или очен или како и да им е име.

Член од
16 ноември 2010
Мислења
70
Поени од реакции
10
Здраво. Сакам да отидам на дерматолог во Скопје да направам проверка на бемките што ги имам, бидејќи во последно време гледам промени. Ме интересира ваши искуства, кој е добар дерматолог во Скопје, небитно дали е женско или машко. Исто така дали знаете по колку чинат прегледите, и ако нешто се открие третманите?
Благодарам однапред

The Love Doctor

Необичен љубовен доктор
Член од
11 јануари 2015
Мислења
957
Поени од реакции
1.290
Оди кај Дерма медика. Таму имаат добри доктори

Член од
16 ноември 2010
Мислења
70
Поени од реакции
10
Оди кај Дерма медика. Таму имаат добри доктори
Ок фала. Тоа е една опција, само не ми се допаѓа тоа што тие имаат многу често на Групон промоции. Затоа сум малку скептик за кај нив. Имаш кај нив одено?

Искуство со Др. Светлана да не имате? Некако се мислам за кај неа, но незнам дали е добар дерматолог? http://www.drsvetlana.com.mk/

Последно уредено:
Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
Мој совет да идеш у ремедика кај доктор Лидија Бисеркоска. Одличен доктор за кожни болести и многу пријатна особа. Ми откри лек за мојот проблем што го имав уште на првата контрола а пред тоа поминав 10-15други доктори што врска си немаа од дерма.

Kajgana Shop

На врв Bottom