Препорака за добар соковник и блендер

C

cige

Гостин
Чим сум се решил да дадам 3-4000 ќе прежалам уште 1-2000.
Иначе денес цел ден читам коментари за булетот и викаат дека користеле механизам кој бил многу склон на расипување. Колку време го имаш твојот? Стандардна гаранција му е 6 месеци, дополнителните се доплаќаат.
За надуен стомак ми е најбитно, и да го сецка што потечно. Претходно имав еден каши праев.

Прајме. Шест страни се прави муабет за блендер тука а ти сеа најде да мрчиш. :D
Друже што направи? Јас сум сега во ситуација на одлучување :D

G

Goldie

Гостин
Што е разликата помеѓу црвениот и сивиов нутрибулет ? Гледам технички карактеристики имаат исто а разликата во цената е 2000 денари.

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Друже што направи? Јас сум сега во ситуација на одлучување :D
Хехехе :D WP_20151203_035.jpg
Што е разликата помеѓу црвениот и сивиов нутрибулет ? Гледам технички карактеристики имаат исто а разликата во цената е 2000 денари.
Разликата е 300 вати. Сивиот е помоќен за 50% од црвениот. :)

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.507
Поени од реакции
14.693
Црвениот е со една чаша.

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
600 се и двата како што гледам, 900 вати е само тој од 9000 денари. Изгледа разликата е само во чашите како што кажа @CafeDelMar
Абе дека рече сив затоа, мислев сивиот е само со 900 вати. Иначе ако земате нутрибулет земете си и дополнителна гаранција од три години, 900 денари плус кошта ама мирна глава.

C

cige

Гостин
Абе дека рече сив затоа, мислев сивиот е само со 900 вати. Иначе ако земате нутрибулет земете си и дополнителна гаранција од три години, 900 денари плус кошта ама мирна глава.
Нели е 1200 денари?

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Нели е 1200 денари?
890 јас платив.
п.с. најди некој со картичка од топ-шоп што е (не знам како им се викаа картичките) и ќе имаш перница од 2000 денари гратис. Срце ме боли што не знаев.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.842
Чим сум се решил да дадам 3-4000 ќе прежалам уште 1-2000.
Иначе денес цел ден читам коментари за булетот и викаат дека користеле механизам кој бил многу склон на расипување. Колку време го имаш твојот? Стандардна гаранција му е 6 месеци, дополнителните се доплаќаат.
За надуен стомак ми е најбитно, и да го сецка што потечно. Претходно имав еден каши праев.

Прајме. Шест страни се прави муабет за блендер тука а ти сеа најде да мрчиш. :D
Што рецепти (т.е. каде може да најдам) за подуен стомак што може да ги правиш со нутри булет.
п.с. не мора да се само за проблеми со стомак, општо секакви рецепти???

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.507
Поени од реакции
14.693
Што рецепти (т.е. каде може да најдам) за подуен стомак што може да ги правиш со нутри булет.
Оди со него книга со рецепти.

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Прашував тогаш пред да купам. Имав преходно еден ама немаше сила сиротиот и каши (буквално) правеше. Не беше како што сакав.
Како што ти кажа Дел Мар, рецепти во книгата имаш колку сакаш, а и сам можеш да си импровизираш, не е молекуларна биологија. :D

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.507
Поени од реакции
14.693
Изумив. За подуеност ставај по пола лажичка ленено семе секој ден во смуди, а ако не ти смета вкусот на ким, можеш и од него по неколку зрна.

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
А да направиме една тема за споделување рецепти? :D

Meanwhile, еден портокал, една круша, пола јаболко, две помали киви, две лажички мед, две лажички ленено семе, две лажички семки од сончоглед и вода. Вкусот е стварно нешто неверојатно.

@CafeDelMar лененото семе да го мелам во машина за кафе или директно во блендер? Го исецка скроз ама не знам да не штети на ножот или да не не се сецка како што треба.

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.507
Поени од реакции
14.693
Директно, прав го прави.[DOUBLEPOST=1449960453][/DOUBLEPOST]
А да направиме една тема за споделување рецепти? :D

Meanwhile, еден портокал, една круша, пола јаболко, две помали киви, две лажички мед, две лажички ленено семе, две лажички семки од сончоглед и вода. Вкусот е стварно нешто неверојатно.

@CafeDelMar лененото семе да го мелам во машина за кафе или директно во блендер? Го исецка скроз ама не знам да не штети на ножот или да не не се сецка како што треба.
Не смета во никој случај, затоа е направен нутрито.

А еве и тема за рецепти. :)

http://forum.kajgana.com/threads/Рецепти-за-во-блендер.39244/page-2#post-6999535

Последно уредено:

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Изгубен случај, пред недела дена сум коментирал таму.

Kajgana Shop

На врв Bottom