Премиерот му удри чврга на лицето БЦ

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Не би било интересно без луѓе со различни мислења на овој или било кој форум,со тоа само би ја намалиле популарноста и би го згаснале Кајгана форумот барем во политичкиот дел кој како што гледам е и најпосетуван.

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.098
ABC напиша:
Не би било интересно без луѓе со различни мислења на овој или било кој форум,со тоа само би ја намалиле популарноста и би го згаснале Кајгана форумот барем во политичкиот дел кој како што гледам е и најпосетуван.
Точно. Но, она што мене ми пречи е кога луѓето со различни политички размислувања ќе почнат да се фаќаат за гуша и ќе почнат со лични навреди едни кон други. За политичарите и партиите кој и што сака може да каже, но изјави од типот на "ти си глуп", "ти си за бесење" кои се упатени кон било кој член знаете дека не се толерираат и се санкционираат. Ова само како мало потсетување на правилата, пред да продолжите со дискусијата, бидејќи гледам дека се вжештува.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Jas licno voopsto ne go sakam Branko!

Sepak, institucijata PRETSEDATEL NA MAKEDONIJA (iako ja ima kelesh) sepak e institucija!

Keleshi glasaa za ovoj idiot koj ja ima taa institucija, za zal, no vistina, sepak, ako nekoj saka da bide COVEK, ne smee da se spusta na nivo na zivotno (kakvo sto vo momentov ja ima vo sebe kako nositel taa INSTITUCIJA)!

Znaci, Gruevski ZGRESI.

Branko e idiot, ama e sepak pretsedatel na RM, kolku i da ne sakame, a kolku i da e idiot, neli, sakame da se prodademe kako uspeshna prikazna na NATO i EU, a soglasno tie zalozbi, mora da se goltne zelbata da mu se kaze na KELESHOT kolku e nebiten!

Член од
27 август 2005
Мислења
783
Поени од реакции
7
Уште чврги

во вчерашниот број на Време, екс-премиерот Бучковски му мава чврги на Црвенковски за тоа што даде орден на МПЦ. Во денешен Дневник му удараат чврги дека всушност тој е генератор на политичка криза.
Срам да им е, немаат ни грам почит кон институцијата претседател :)

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Додека нашите политичари си маваат чврги карванот на ЕУ си врви.:(

Sebastian

Too weird to live, too rare to die
Член од
26 јануари 2007
Мислења
606
Поени од реакции
9
Битен е Б.Ц., како не е битен. Битно е да го осудат на минимум 5-6 доживотни казни, без можност за помилување!!!

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Велат дека кога волците се сити,се гризат ама не се јадат меѓусебе.:)

Член од
6 март 2007
Мислења
72
Поени од реакции
0
ABC напиша:
Додека нашите политичари си маваат чврги карванот на ЕУ си врви.:(
Па тоа и е улогата на БЦ...караванот да помине а Македонија да не се најде во ЕУ
А потоа, се знае, пак некакви сојузи со Србија, без разлика од која провиниенција или боја. Дали по религиозна, историска или некаква друга!
Битно е БЦ да се спречи во неговата анти Македонска мисија!

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Оти Бранко не беше да влеземе во ЕУ тоа неколкупати јавно го покажа,ама се повеќе ме зачудува фактот кој укажува дека и Гвујо како да ми мава на едниот бандаж,драстично губеќи од својата популарност кај стечајци тутунари па и скоро сите Македонци кој себеси не се сметаат за некакви технократи туку гледаат со чесна работа да ги прехранат своите фамилии.
Сепак останува да го правиме ова од некои негови постапки::kesa: :kesa: :kesa: :kesa:

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
ABC напиша:
Оти Бранко не беше да влеземе во ЕУ тоа неколкупати јавно го покажа,ама се повеќе ме зачудува фактот кој укажува дека и Гвујо како да ми мава на едниот бандаж,драстично губеќи од својата популарност кај стечајци тутунари па и скоро сите Македонци кој себеси не се сметаат за некакви технократи туку гледаат со чесна работа да ги прехранат своите фамилии.
Сепак останува да го правиме ова од некои негови постапки::kesa: :kesa: :kesa: :kesa:
АБЦ ајде бе прекини со тоа тутунарите, колку и да ни се симпатични и колку и да имам разбирање за нив и нивната ситуација, со твоето посотјано нивно повторување со сила ни ги правиш одбивни. Освен тоа не се само тутунарите државјани на Р: Македонија, туку има и еден куп други земјоделци, занаетчии, и стручњаци кои ја делат истата финансиска судбина со тутунарите.

Член од
28 јануари 2005
Мислења
2.163
Поени од реакции
18
NACIONALIST напиша:
Ti odi i zakacisigo so tvojot strelec, i ne doagaj na Makedonski forumi, zatoa sto od tebe i od tvojata razdrkana sds, dojdena e Makedonija do ova deredze, jas da sum vlast bi ve obesil na bandera.
E ne si vlast a nema ni da bides za zal. Patem, ti si odbaniran ovde na nesakajki, koga se desi zaebot na forumot. A zosto si na ban na site forumi kupusagijo ???? prasaj go lazycat kje ti kaze.

Член од
17 јули 2006
Мислења
3.114
Поени од реакции
22
MALKU OFF TOPIK ODAM:)) edna slucka, koja me zaprepasti.slucajno se najdov vo ARENA ohrid. i koga sdsm si pravat zabava.mislam miza zgadi zivotot koga gi vidov idnata intelegencija na makedonija .tesko na toj narod so takva intelegencija.mislam deka na se si liceja ama na lugje nikako ova bez omalovazuvanje.sdms e tipicno partija na strini i cickovci ostavcstina od edno minato nepotizam do nemajkade.zalno za edna zemja koja stoe zaloznik na takva partija. ova e ziva vistina so moj oci takvo pijancenje nemam videno ni vo najprimitivno selo.sega malku za branko.neznam kako nekoj lugje se tolku slepi ili zaslepeni od pokloneto rabotno mesto pa moraa da vratat na nekoj nacin ..mnogu e pisuvano i kese pisuva.intel ako skas da bides bjrm bidisi nemam protiv.ama jas sum makedonec i nema sila da me smeni nikoj a najmalku brane.jas bi mu dal edna trska i neka si lovi krapovi vo slatinsko ezero.i da dajt gospo dase udajt vo eseroto:baeh:

Член од
29 октомври 2005
Мислења
26
Поени од реакции
1
„Лицето Б.Ц.„ е претседател на Република Македонија-го сакал тоа некој или не и заради тоа, секоја популистичка изјава која што го минимизира неговото значење е недоветна и непристојна. Ова посебно се однесува за премиерот, кој што би требало да го познава поредокот во сопствената држава и да знае дека тоа лице извршува функција што е од ислкучително значење. Ако премиерот мисли дека на Македонија не и е потребен претседател што е истовремено и врховен командант на вооружените сили, и што има такви овластувања какви што има, слободно нека си поднесе иницијатива во Собранието за промена на уставот. Дотогаш, не треба да се заморува македонската јавност со небитни коментари.
Она што сега се прави во Македонија е страшно. Создавањето на атмосфера во која што секој што не е со премиерот е против Македонија е налудничав психолошки терор што ни се наметнува преку пропагандната режимска машинерија.
Лепењето етикети и изјавите од типот „ти најмалку имаш право да зборуваш за тоа„ се рецидив од едни други времиња. Со таков пристап, толку заговораната контрареволуција што треба да и го затемни сјајот на онаа партизанската, од почеток е сопната- на тло.
Читајќи ги коментарите на овој форум се чудам, како секој оној што се обидува да го брани достоинството на институцијата претседател, тоа го прави на начин што покажува немоќ пред контрареволуционерниот бес и страв пред ожигосувањето како предавник од крволочните мистифицирани жртви на претходниот режим.

Член од
16 јуни 2007
Мислења
117
Поени од реакции
1
Premierot koga se obraka vo javnosta,treba povnimatelno da gi bira zborovite,a ne da zvuci kako nekoj prostak.Ne zatoa sto sum od SDSM,ama mnogu nekulturno i nisko od strana na Gruevski.Na ova bi odgovorila so no coment,ne bi sakala ni pogledot da go spustam tolku dolu....Bruka:tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom