Точно. Но, она што мене ми пречи е кога луѓето со различни политички размислувања ќе почнат да се фаќаат за гуша и ќе почнат со лични навреди едни кон други. За политичарите и партиите кој и што сака може да каже, но изјави од типот на "ти си глуп", "ти си за бесење" кои се упатени кон било кој член знаете дека не се толерираат и се санкционираат. Ова само како мало потсетување на правилата, пред да продолжите со дискусијата, бидејќи гледам дека се вжештува.ABC напиша:Не би било интересно без луѓе со различни мислења на овој или било кој форум,со тоа само би ја намалиле популарноста и би го згаснале Кајгана форумот барем во политичкиот дел кој како што гледам е и најпосетуван.
Па тоа и е улогата на БЦ...караванот да помине а Македонија да не се најде во ЕУABC напиша:Додека нашите политичари си маваат чврги карванот на ЕУ си врви.![]()
АБЦ ајде бе прекини со тоа тутунарите, колку и да ни се симпатични и колку и да имам разбирање за нив и нивната ситуација, со твоето посотјано нивно повторување со сила ни ги правиш одбивни. Освен тоа не се само тутунарите државјани на Р: Македонија, туку има и еден куп други земјоделци, занаетчии, и стручњаци кои ја делат истата финансиска судбина со тутунарите.ABC напиша:Оти Бранко не беше да влеземе во ЕУ тоа неколкупати јавно го покажа,ама се повеќе ме зачудува фактот кој укажува дека и Гвујо како да ми мава на едниот бандаж,драстично губеќи од својата популарност кај стечајци тутунари па и скоро сите Македонци кој себеси не се сметаат за некакви технократи туку гледаат со чесна работа да ги прехранат своите фамилии.
Сепак останува да го правиме ова од некои негови постапки::kesa: :kesa: :kesa: :kesa:
E ne si vlast a nema ni da bides za zal. Patem, ti si odbaniran ovde na nesakajki, koga se desi zaebot na forumot. A zosto si na ban na site forumi kupusagijo ???? prasaj go lazycat kje ti kaze.NACIONALIST напиша:Ti odi i zakacisigo so tvojot strelec, i ne doagaj na Makedonski forumi, zatoa sto od tebe i od tvojata razdrkana sds, dojdena e Makedonija do ova deredze, jas da sum vlast bi ve obesil na bandera.