Предлог за филм со кратка рецензија

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
ја сакам да ви го кажам филмот со матрикс и тоа коа матрикс иде у пеколот и на крај ке се бори со ѓаволот и ѓаволот ќе му го извади ракот со руки ќе му брцне у стомак и ќе го излечи и матрикс пак ќе победи
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Иначе тој филм сo MATRIX :pos2: се вика CONSTANTINE

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
:pos2:deneska go gledav amerikanska pita 4 :tv:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Ima li go gledano nekoj od vas Doktor Dolitl mi go preporaca edna zenska osoba... no stoznam zenskite ponekogas davat i glupi predlozi cekam odgovor od nekoj sto go gledal da kaze dali e stvarno dobar filmot ili ne :) pozz. ps i na a1 go davale :)

Toxic Boy

I'M MACEDONIAN!
Член од
27 јуни 2008
Мислења
215
Поени од реакции
3
Ima li go gledano nekoj od vas Doktor Dolitl mi go preporaca edna zenska osoba... no stoznam zenskite ponekogas davat i glupi predlozi cekam odgovor od nekoj sto go gledal da kaze dali e stvarno dobar filmot ili ne :) pozz. ps i na a1 go davale :)

јас го неам гледано

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
Chaos Theory mnogu jako 9\10

Orkad

The Master
Член од
5 октомври 2007
Мислења
1.010
Поени од реакции
10
Дефинитивно Сенки на Милчо Манчевски сеа пред некој ден го глеав филмот и е мнооогу добар. Кој не го гледал да го гледа и да види дека и македонците знаат да направат добар филм :)

Член од
2 јули 2008
Мислења
5
Поени од реакции
0
После 85 страни со предлози, не знам дали некој ги предложил овие неколку филма?
1. Барака - поштено ќе си искулирате, филм со многу добра фотографија и супер музика
2. The Science of sleep - што се случува со типот кој ги заменува сонот и реалноста? Интересно направено.
3. Life after people - што би се случило ако од утре не нема на планетата ни Земја? Филмот не е за тоа како би исчезнале луѓето, туку што ќе се случи ако исчезнат. Не е лошо да се погледне.

Attachments

Член од
2 јули 2008
Мислења
5
Поени од реакции
0
Дефинитивно Сенки на Милчо Манчевски сеа пред некој ден го глеав филмот и е мнооогу добар. Кој не го гледал да го гледа и да види дека и македонците знаат да направат добар филм :)
Сенки на Манчевски? Јес дека муабетите на оваа тема се исцрпени уште месеци уназад, али... глумата+приказната=ужас...
Зарем може да се споредат ‘Сенки‘ и ‘Пред дождот‘?
I DON'T THINK SOOO....:nenene:
:kez:

Kajgana Shop

На врв Bottom