Предлог за филм со кратка рецензија

диме

When Am I ?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
806
Поени од реакции
21
la dona lupo,9 songs, tell you love me,ken park,guardami,in the cat, emanuele in amerika,the ages of lulu, monela, senso 45, quiet days in clichy, monamour, countrylife, baise moi,the punishment of anne,malabimba,w. r,the right side of may brain,la storia mai racconta visitor,la vie de jesusu,breaking point,lilian,fiona idioten intimacy good boys use condoms the rasberry reich all about anna)
кој ги има сите овие филмови може слободно да ми јави на jovcevskivlatko@yahoo.com и цена за филмовите
Оваа тема е ПРЕДЛОГ ЗА ФИЛМ. Имаш друга тема: TV серии и филмови за размена па види пиши таму.

диме

When Am I ?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
806
Поени од реакции
21
Само шо го изгледав филмот и можам да речам wOw :) . На филмот му давам оценка 10.

The Man From Earth

pirlo21

којотот
Член од
12 јануари 2008
Мислења
2.052
Поени од реакции
2.055
National identity 1, 2 .Добри филмови со добра содржина.

Janev

2.856
Поени од реакции
58
The Great Debaters со Denzel Washington..гледајте го..филмот е :vozbud:

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.750
Поени од реакции
5.003

Боље филм ..здравје ...
Неверојатен филм ..
10

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Дајте предлог за некој добар филм комедија и акција во еден филм или пак посебно комедија посебно акција :)

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.750
Поени од реакции
5.003
Комедија ....Хот чик ..утре на а1 во 20 оо мислам
акција - Кранк
Комедија - акција - Раш аур 3

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Комедија ....Хот чик ..утре на а1 во 20 оо мислам
акција - Кранк
Комедија - акција - Раш аур 3
Раш аур 3 ми е гледан стварно е супер,утре нема да можам да го гледам на а1 пошто има кошарка Струмица-МЗТ па ќе си го купам акцијата Кранк да го изгледам,бтв дај кажи нештто за филмот за што се работи.. фала :)

Член од
19 февруари 2008
Мислења
103
Поени од реакции
1
she's the man-teen komedija, hitch-komedija, a walk to remember-romantična drama(nema da zazalite), the game plan-komedija, the grudge-horor, darkness falls-horor, star dust-avanturistički/komedija, a night in a museum-komedija, meet the parents-komedija, meet the fuckers-komedija(nemoj da ve zbuni imeto,prodolzenie e od prethodniot so e naveden), nanny's diary-romantična komedija, national treasure-akcija/komedija, sity of angels-romantična drama(preubav e), the schoolof rock-komedija, freaky friday-teen komedija, rat race-komedija..................................... znam luda sum po filmovi
p.s. se nadevam deka ke vi se svigaat

Kajgana Shop

На врв Bottom