Предлог за филм со кратка рецензија

Член од
26 јануари 2007
Мислења
265
Поени од реакции
18
ako vi se sviget psiholosko psihopatski filmoj(ama sum bil dobar vo davanje zanrovi hehe) so ve drzat do neizvesnost do kraj obavezno zejte go the machinist ludilo e

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
The Game - Мајкл Даглас ( Постаро е филмчето, али страва е цел филм, каква игра е направена секоја чест - Вреди да го погледнете )

aLeKsAnDaR-aKi

The Duke
Член од
29 октомври 2007
Мислења
167
Поени од реакции
0
The Game - Мајкл Даглас ( Постаро е филмчето, али страва е цел филм, каква игра е направена секоја чест - Вреди да го погледнете )
Филмот е закон сум го гледал повеќе пати и е стварно добар -го препорачувам ... ако сакате добра романтична комедија "The Holiday" - со Cameron Diaz,Kate Winslet,Jack Black,Jude Law...:3:

Член од
24 август 2007
Мислења
52
Поени од реакции
0
"The notebook" i "A walk to remember" - mn zakon filmchinja, gi iam poveke pati gledano a posebno a walk to remember
zanr - romanticni drami
"Honey" i "Stomp the yard" - ne znam kolku se dobri filmchinjava, prviot e so hip hop igranje, vtoriot e izmesan so hip hop i stepuvanje, vredi da se gledaat!
p.s. vo Honey glavna uloga ima Jessica Alba a vo Stomp the yard- Chris Brown :vozbud:

Член од
12 декември 2007
Мислења
5
Поени од реакции
0
Што жанр е? Ќе го земам најверојатно.. ми звучи добро името.

Го имам гледано.. добар филм, ама не е којзнае што. Некако ми е телевизиски. :wink:
o men ti mn dobar film
triler malku mava na psiha
a isto taka dobar ti e i advokatot na gjavolot

ВМРО

Loved By Few, Hated By Many, Respected By All
Член од
12 септември 2005
Мислења
1.863
Поени од реакции
26
Butterfly on a Wheel aka Shattered

Filmcevo go preporacuvam na ljubitelite na trilerite.
Prvite 20 minuti ke recete abe sto gledam jas...ama veruvajte deka nema da sakate da mrdnete od pred monitor ili tv dodeka ne go izgledate...barem kaj mene bese taka. :)

IronTrooper

The King of Cool
Член од
27 март 2007
Мислења
1.496
Поени од реакции
32
Shattered ќе си го симнам, инаку гледајте го

нов дел на Американ Паи под наслов Бета Хаус има многу смешни елементи, како сите американ паи, нели

Член од
5 септември 2007
Мислења
11
Поени од реакции
0
The Illusionist
The Prestige
Constantine
1408
The Game
Hitch
300
American Pie 1, 2, 3, 5
Superman Returns
Transformers
I Am Legend
etc...

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.403
Поени од реакции
5.957
Coach Carter - кошаркарски
Love & Basketball - кошаркарски
Like Mikе - кошаркарски
Crossover - кошаркарски
Step up - hip hop dance
Stomp The Yard - hip hop dance и степување
Save The Last Dance ( 1 and 2 ) - танцување
Little Man - комедија
White Chicks - комедија
Hot Chicks - комедија
Mr.Bones - комедија
She's the man - комедија
Miss Congeniality (1 и 2) - комедија со Сандра Булок
Ice Age, Ice Age 2 - The Meltdown - еден од најдобрите анимирани филмови
A Walk To Remember - романтична драма (љубовен) според книгата на Спаркс
The Notebook - исто како и претходниот според „Страници на нашата љубов“ на Спаркс
Message In A Bottle - според „Порака во шише“ на Спаркс.
Perfume The Story Of A Murderer - одличен филм, според книгата „Пaрфем“ на[SIZE=-1] Патрик Зискинд[/SIZE]
SAW - сите делови досега
Million dolar baby - приказна за една боксерка според книгата „Девојка од милион долари“
Stay alive - хорор за случувањата на група гејмери

Roddick

dr_funk
Член од
30 септември 2007
Мислења
71
Поени од реакции
1
Од овие листите на филмови што ги оставивте мора да кажам дека ме импресионираа Stay alive(одлична приказна), Transformers(фантастична графика, а и глумицата е добра :) ), American Pie (СИТЕ 6 ДЕЛОВИ, а посебно последниов Beta house :D ),
Pirates of the Caribbean(сите 3 делови), She's the man... огромен број на добри филмови има од секој жанр.
Инаку мојот омилен над сите омилени што е е сигурно Pearl Harbor - спој на сите жанрови, романтична комедија, трилер,авантуристички...и од се по малку.Кој го нема гледано задолжително му го препорачувам и му ветувам дека нема да зажали. Главни актери се Бен Афлек, Џош Хартнет..доволно за да ви привлече внимание нели?

Член од
24 април 2007
Мислења
47
Поени од реакции
0
BLACK SNAKE MOAN
CAROLINA MOON
I KNOW WHO KILLED ME
EASTERN PROMISES
ова се последни шо ги гледав

Kajgana Shop