CrashoverRide
Tutto per la Lazio,persempre nell cuore...
- Член од
- 9 јануари 2008
- Мислења
- 1.293
- Поени од реакции
- 114
А бее може некад ќе ни дојде памет ама касно ќе биде...не за џабе се рекло после свадба тупани нема.
Компјутер за секое дете: Нус последици!Ne znam zosto sega se fativme za imeto deka ne treba da se menuva pa zarem do sega ne bese smeneto zarem ne ne narekuvaa site FYROM. Mislam deka i Republika Makedonija Skopje e mnogu podobro od FYROM.
Хелоу!Нормално дека е.Како иначе ќе можеш да си ги купиш најновите модели на фармерки од Зара.Ne znam zosto sega se fativme za imeto deka ne treba da se menuva pa zarem do sega ne bese smeneto zarem ne ne narekuvaa site FYROM. Mislam deka i Republika Makedonija Skopje e mnogu podobro od FYROM.
Fyrom ne postoi , tuku Former Yugoslav Republic of Macedonia, i ne e ime tuku e PRIVREMENA REFERENCA!Ne znam zosto sega se fativme za imeto deka ne treba da se menuva pa zarem do sega ne bese smeneto zarem ne ne narekuvaa site FYROM. Mislam deka i Republika Makedonija Skopje e mnogu podobro od FYROM.
ај да не се навредуваме со комшиите ...зашто сите ја негирате реалноста.До сега нашето име за меѓународна употреба беше Former yugoslav republic of Macedonia. На Евровизија , на натпревари на нашата репрезентација, на мѓународни конференции нас така не нарекуваа????? Или пак некој ќе негира. Што сите се лупате у гради дека не го мењате уставното име кога тоа не се ни менува. Се менува името за меѓународна употреба, значи се бара замена за Former yugoslav republic Macdonia. Како пример Според уставот на земјата што сите ние ја знаеме како Финска , истата таа се нарекува суоми. Самата Гејлада е Хелас или Елада. Germany e Deutschland.
јас го разбирам гневот дека на сила ни го негираат основното право-да се викаме како сакаме, меѓутоа тоа е реалноста. Колку побрзо некои од вас се соочат со оваа сурова реалност, толку подобро за вас.
Или пак сакате да си го зачуваме името па да се изолираме од светот како што тоа го направија србите.Само запазете ја нивната судбина.И они се лупаа МИ СМО НАЈЈАЧИ па сега нивната држава се сведе на Белградски пашалак, башка беа бомбардирани........
И без омаловажување на оние кои се за некаков компромис, ова е јавен форум и секој има право да си го каже мислењето.
грција и бугарија па и србија ја негираат реалноста.зашто сите ја негирате реалноста.До сега нашето име за меѓународна употреба беше Former yugoslav republic of Macedonia. На Евровизија , на натпревари на нашата репрезентација, на мѓународни конференции нас така не нарекуваа????? Или пак некој ќе негира. Што сите се лупате у гради дека не го мењате уставното име кога тоа не се ни менува. Се менува името за меѓународна употреба, значи се бара замена за Former yugoslav republic Macdonia. Како пример Според уставот на земјата што сите ние ја знаеме како Финска , истата таа се нарекува суоми. Самата Гејлада е Хелас или Елада. Germany e Deutschland.
јас го разбирам гневот дека на сила ни го негираат основното право-да се викаме како сакаме, меѓутоа тоа е реалноста. Колку побрзо некои од вас се соочат со оваа сурова реалност, толку подобро за вас.
Или пак сакате да си го зачуваме името па да се изолираме од светот како што тоа го направија србите.Само запазете ја нивната судбина.И они се лупаа МИ СМО НАЈЈАЧИ па сега нивната држава се сведе на Белградски пашалак, башка беа бомбардирани........
И без омаловажување на оние кои се за некаков компромис, ова е јавен форум и секој има право да си го каже мислењето.
Да испотепа??????? чекај бе, се жалиш дека ти негираат основно право а сега сакаш да убиваш?????? Па уште и коментари од типот иди образувај се????? Што право на живот и право на слободно изразување на мисла не се основни права????? Зашто да ме убиеш,зашто го кажав своето мислење???? Што тогаѓ те разликува од Грците.Наместо да сереш аргументирај зажто не држи мојот пост. А простачки навреди....зачувај ги за себе.:helou:ај да не се навредуваме со комшиите ...
овој текст воопшто не држи и самиот знаеш ...
иди и образувај се ... навистина треба да се најде некој со мадиња све да испотепа ...
да беше грк и твоето мислење да го кажеше во грција досега ке те немаше.Да испотепа??????? чекај бе, се жалиш дека ти негираат основно право а сега сакаш да убиваш?????? Па уште и коментари од типот иди образувај се????? Што право на живот и право на слободно изразување на мисла не се основни права????? Зашто да ме убиеш,зашто го кажав своето мислење???? Што тогаѓ те разликува од Грците.Наместо да сереш аргументирај зажто не држи мојот пост. А простачки навреди....зачувај ги за себе.:helou:
Ауууу нивната негација на реалноста е од многу полош вид.Се согласувам со тебе. Но за разлика од Србија, гледај кај се сега грција и БУгарија. Цигани биле за нас. Ама сега и двете се земји на Нато и ЕУ.грција и бугарија па и србија ја негираат реалноста.
А ние само си ја бараме реалноста односно тоа што е наше.
А што ти споредуваш Македонија со Грција. Ние сме поим за демократија бе за нив.А се нарекуваат лулка на демократијата. Ние сме поим за демократија за цел свет бе. Грција има уредување кое поише наликува бна феудализам, само со догми им ги полнат главите на Грците.Они живеат у заблуда.да беше грк и твоето мислење да го кажеше во грција досега ке те немаше.
Привремената референца требало да постои 2 месеца само а не 17 години племето нивно...Fyrom ne postoi , tuku Former Yugoslav Republic of Macedonia, i ne e ime tuku e PRIVREMENA REFERENCA!