Еве ти идеја, можеби не е бизнис за 5000 евра но прочитај
Пелет преси со електромотор за дрвена струготина или струготина од биомаса/сено,слама, оризова арпа, прачки од лоза/пелетите се со 6 mm диаметар матрицаЕве ти идеја, можеби не е бизнис за 5000 евра но прочитај
Кај ќе ги продаваш?http://www.reklama5.mk/Details.aspx?ad=413451
Што мислите за ова..? Убави се , малку заире иде,а и машината мислам не е мн скапа,околу 1000 евра е.
На плоштад у КумановоКај ќе ги продаваш?
Дуќанче мало за почеток.Кај ќе ги продаваш?
Зимно време,летно на кејНа плоштад у Куманово
Ништо не правиш со дуќан за овие. Мора да си на јавен простор како Охрид на кеј или Скопје на плоштад. Дуќанот ќе те изеде повеќе од крофниве.Дуќанче мало за почеток.
Зимно време,летно на кеј
Мислиш.. Пример покрај школа,а и дуќанчето нека биде со кирија до макс 100 евра па ипоевтино.. цената на крофната би била,што знам..15-20 ден.Ништо не правиш со дуќан за овие. Мора да си на јавен простор како Охрид на кеј или Скопје на плоштад. Дуќанот ќе те изеде повеќе од крофниве.
Само напред брат, 100% подршкаНа плоштад у Куманово
И ајде пресметај индустриска стуја, даноци, за тебе мин плата 8000, тесто, зејтин и таму незнам што се става, и дрн дрн. И пресметај колку кроофни треба да продадеш со оваа цена, за да ти се исплати.Мислиш.. Пример покрај школа,а и дуќанчето нека биде со кирија до макс 100 евра па ипоевтино.. цената на крофната би била,што знам..15-20 ден.
И ајде пресметај индустриска стуја, даноци, за тебе мин плата 8000, тесто, зејтин и таму незнам што се става, и дрн дрн. И пресметај колку кроофни треба да продадеш со оваа цена, за да ти се исплати.
За тоа не ти треба материјал за кој треба да платиш пари и е потрошен
Ондак имам резервна идеја..теретана. У моја населба нема а ни соседна..а тоа се 6-7 000 жители
Не се трошат,за 1000 и кусур евра купуеш 10-тина справи. Ако иде бизнисот послем уште некоја. Нема никакви трошкови,освен струја.Ептен се загрејав за овој бизнис..аа ми текна можам да преградам у еден ќош да продавам и амерички крофни,таман послем тренинг малце благо..не е лошо..2 во 1За тоа не ти треба материјал за кој треба да платиш пари и е потрошен
Не ги знам математиките на тоа, али не се трошат справите како крофни
Кој билдер има таква исхрана бе, да јаде амерички крофни од препржен зејтин?Не се трошат,за 1000 и кусур евра купуеш 10-тина справи. Ако иде бизнисот послем уште некоја. Нема никакви трошкови,освен струја.Ептен се загрејав за овој бизнис..аа ми текна можам да преградам у еден ќош да продавам и амерички крофни,таман послем тренинг малце благо..не е лошо..2 во 1
Тоа смрди корне, јас лично миризбата не им ја поднесувам. И да заградиш во ист простор никој нема да ти вежба во смрдалнаНе се трошат,за 1000 и кусур евра купуеш 10-тина справи. Ако иде бизнисот послем уште некоја. Нема никакви трошкови,освен струја.Ептен се загрејав за овој бизнис..аа ми текна можам да преградам у еден ќош да продавам и амерички крофни,таман послем тренинг малце благо..не е лошо..2 во 1