Може ли да ги поделиш тие варијанти вака за секој случај?Има и доста други варијанти али чим си одлучил убаво да си поминеш во Дубаи,ваљда ќе прифати невестата
Може ли да ги поделиш тие варијанти вака за секој случај?Има и доста други варијанти али чим си одлучил убаво да си поминеш во Дубаи,ваљда ќе прифати невестата
Не секоја жена која можеш да ја купиш со пари е среќна жена. За да се решиш да ја побараш за заеднички соживот треба да бидеш сигурен во тој чекор. Прашањето постави го кога ќе си сигурен во себе, но тоа не зависи од координатите на мапата и од надморската висина на која се наоѓате.Не беше муабетов да се фалам кај ке одам и што како. Ми искочи таа опција Дубаи, па ми дојдоа некои идеи. Затоа прашав, знам многу луге сакаат Шпанија, Италија ово оно...
Таман ќе им се погоди она "Додека смртта не не раздели"а да се фрлите од авион заедно и дур паѓате да ја запросиш и да и речеш ако каже “не“ нема да го отвориш падобранот xD
Фала на искрениов одговор, планот ми е во Дубаи има едно брод-че се вика Bateaux, и е многу убаво средено. Класа ипол. Исконтактирав со дечките, ми рекоа можно е тоа, ке ми дадат посебна маса, нешто у стил цвекиња и така. Тргнува во 19:30 и вози едно 2 саати низ Дубаи марина и слично. И како што викаш кога ке дојде бродчето до одредено, многу убаво осветлено место тука би било прашањето... па ке видиме...кај и да ја побараш битно е што ќе и кажеш... немој да и речеш одма ќе се омажиш за мене? тоа и дава простор да ти каже не и да се вратиш како наврнат глушец... Ќе почнеш првин да и збориш (незнам како сте се запознале а у), па иде делот зашто сакам да бидам со тебе (дрн дрн) и на крај битното ПРАШАЊЕ!
мислам дека најсоодветно време ти е приквечер или вечер за таква висина, замисли го градот како свети.... мада мене тоа и не ми е толку романтично колку што ми е плажа некоја или не знам брод еве ти шо викаш....
шо и да напраиш чекаме да раскажеш, така да знаеш!
Со Среќа!!!!
Не ми се свиѓа хилихоптер.... Мислам тоа само по себе си е атракција па некако ми губи од убавина запросувањето.... Ех... да те здружам малце со дечко ми да поприми од тебе хахаххахахаИмав уште една идеа, со хеликоптер, додека кружи низ дубаи, над палмата, тогаш да прашам, само многу бучава има па ке биде изгледа Батеаух.
Ај вака бидејки тргнавме, што викаш за ова, има еден огромен воден парк, значи се и сешто има, на еден дел пливаат само делфини, кои се толку издресирани што дури се гушка со тебе... па мислев додека знаеш пливаме ово оно, доага делфинче и носи мала кутија, и ја дава на неа и тука прашањето... сум го видел ова, убаво изгледа....и те молам немој да забораваш дека ние знаеме коа сте напнати, затоа опушти се!
направи да го памти тој ден засекогаш!!!!
Се согласувам со тебе. Дубаи е срање, ништо посебно.Дубаи е срање преку лето, ако ти е планот го правиш ова релативно брзо прескокни ја како дестинација, истото направи го некаде низ Европа барем ќе имаш и добар одмор. Ако веќе си решен да го тераш хедонистички и тоа да биде Дубаи тогаш оди во Атлантис,има организирани вечери со сите нишани за мераклии како тебе кој имаат пари за расфрлање. Аква-паркот е за фамилијарни луѓе за да си играат деца во него па не ми изгледа како некое решение за таков хепенинг.
Ако јас се прашувам никогаш не би пошол но ако појдам тоа ќе биде Париз во овај тајминг во годината, инаку сум за Пукет ако одам преку зима.
Само пази го моментот.Вака фирмата кај што работам, за одмор ми додели гратис карта и виза за Дубаи за мене и една особа што јас сакам. Што значи јас си плакам само хотел за 6 дена околу 600 евра. и планот е и така одам натаму, со не многу голем трошок како што мислат лугево, и така сум таму, знам дека има убави места за посетување, за затоа помислив на таа идеја. Не дека ја лично се залетав за Дубаи, туку така се погоди, па си викам да искористам и одмор и прашањето На крај јас мислам дека ке го изберам тоа бродчето, со фина вечера, и додека одиме таму ваму со него, доага и прашањето и тако даље