Предлог за брак, помош

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Вака :) фирмата кај што работам, за одмор ми додели гратис карта и виза за Дубаи за мене и една особа што јас сакам. Што значи јас си плакам само хотел за 6 дена околу 600 евра. и планот е и така одам натаму, со не многу голем трошок како што мислат лугево, и така сум таму, знам дека има убави места за посетување, за затоа помислив на таа идеја. Не дека ја лично се залетав за Дубаи, туку така се погоди, па си викам да искористам и одмор и прашањето :) На крај јас мислам дека ке го изберам тоа бродчето, со фина вечера, и додека одиме таму ваму со него, доага и прашањето и тако даље
Мене лично повеќе ми се допаѓа бродчето отколку некојаси зграда или незнам што. Ама не ми се свиѓа тоа келнер во табака да го донесе прстенот, некако многу ми е клише тоа, веќе многупати видено. Измисли нешто друго, според мене.

Член од
26 март 2009
Мислења
72
Поени од реакции
8
Па да, тоа ке биде бродчето, е сеа што викаш ке најдам некој нов начин :)

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Ич не треба да ѝ е битно КАДЕ ќе ја побараш. Тоа е битно само од аспект на фалење пред другарки.

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Ич не треба да ѝ е битно КАДЕ ќе ја побараш. Тоа е битно само од аспект на фалење пред другарки.
Многу битен момент во секој случај! На внуци и правнуци ќе кажува како било, не само на другарки! Јас мислам прво романтична вечера на бродчето, а после да ја качиш на зградата или па на зградата да направиш романтична вечера само за вас двајца!

Член од
26 март 2009
Мислења
72
Поени од реакции
8
Така помислив и јас, но не е можно. Кога ке се качиш горе нема ресторани и слично, само 2-3 продавнички за украси, и кај и да се свртиш имаш стакла што гледаат надвор... а у меѓувреме горе можеш да одиш на тура, со други луге... така да ке си остане тоа бродче Bateaux :)

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Брату, од што се плашиш толку? :)

-G-

Успешен
Член од
15 јуни 2009
Мислења
636
Поени од реакции
255
Јас сакаш да ти кажам жена ти што сака дали да гледа од зграда или да плови со бродче? Абе ајде...

S

Shellshock nam67

Гостин
Многу битен момент во секој случај! На внуци и правнуци ќе кажува како било, не само на другарки! Јас мислам прво романтична вечера на бродчето, а после да ја качиш на зградата или па на зградата да направиш романтична вечера само за вас двајца!
шо викаш едно чудо свадби почнаа да се прават на бродови летово во охрид :)

H

-HRO

Гостин
Вака :) фирмата кај што работам, за одмор ми додели гратис карта и виза за Дубаи за мене и една особа што јас сакам. Што значи јас си плакам само хотел за 6 дена околу 600 евра. и планот е и така одам натаму, со не многу голем трошок како што мислат лугево, и така сум таму, знам дека има убави места за посетување, за затоа помислив на таа идеја. Не дека ја лично се залетав за Дубаи, туку така се погоди, па си викам да искористам и одмор и прашањето :) На крај јас мислам дека ке го изберам тоа бродчето, со фина вечера, и додека одиме таму ваму со него, доага и прашањето и тако даље
И да ја побараш за жена во штала, ако те сака ќе прифати и ќе се омажи за тебе. :)
Инаку Дубаи е одлична локација да ја побараш според мене за брачен сопатник. Исто така ќе имате и време да се прошетате и да поминете повеќе време заедно.
Погрижи се да го направиш моментот перфектен, и имај однапред смислен текст и план како ќе ја побараш за сопруга, за да се воодушеви и да нема што да каже од среќа.

Со среќа од мене! (y)

Член од
8 јуни 2011
Мислења
303
Поени од реакции
247
Зарем нема да ти пречи пагански ритуал за предлог на брак?

Прстенот е знак на љубов и верност но и подчинетост на Богот (Планета) Сатурн, од таму доаѓа тоа со прстенот.
Да, паганите знаеле за Сатурн и за прстените негови.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
А побитно е што да се раскаже пред внуци и пријатели или спонтаноста и тоа таа да се изненади?

Нема никаква спонтаност и изненадување во романтики и свеќи, ќе насети што е, поготово ако ретко во врската правеле такви работи ко вечери со свеќи.

Kajgana Shop

На врв Bottom