Предлог за брак, помош

Член од
26 март 2009
Мислења
72
Поени од реакции
8
Здраво,

Што мислите за понуда за брак во Burj Khalifa, највисоката зграда во светот, во Дубаи, или во најлуксузниот брод, ресторан исто така во Дубаи?

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Поголема глупост не може да биде.

NaughtyByNature

Y Child
Член од
1 декември 2010
Мислења
423
Поени од реакции
427
Мислам дека е подобро понудата да падне макар и на некоја росна ливада, ама да биде лично твоја одлука и да биде уникатна, отколку било која од наведениве локации, со претходна согласност од форумските читатели (или "советници" од било кој вид).

Член од
26 март 2009
Мислења
72
Поени од реакции
8
Абе јас така планирав, значи зачудувачки е погледот од таа зграда, и мислев тука да се деси тоа, или на тоа бродче што кружи по најубавите места во Дубаи... кога ке дојде моментот доага келнер носи послузавник со престен...

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Абе јас така планирав, значи зачудувачки е погледот од таа зграда, и мислев тука да се деси тоа, или на тоа бродче што кружи по најубавите места во Дубаи... кога ке дојде моментот доага келнер носи послузавник со престен...
Кои се твоите религиозни убедувања христијанин, муслиман, атеист паган?

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Христијанин :)
Зарем нема да ти пречи пагански ритуал за предлог на брак?

Прстенот е знак на љубов и верност но и подчинетост на Богот (Планета) Сатурн, од таму доаѓа тоа со прстенот.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
денес му се ПРЕДЛАГА брак на жена??
пооо до кај ојде светот, порано во мое време татко и или постариот брат ќе ја известеа дека е омажена.

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.099
Поени од реакции
1.374
Носи ја бе горе биди фраер.Се кладам дека некои се би дале за тоа

S

Shellshock nam67

Гостин
vo hotelska soba legni ja pa posle pobara ja za zena nema da te odbijat

T

Torchyrus

Гостин
Братче ти кешки однеси ја во Дубаи , па ако сакаш и во некоа штала побарај ја за жена она че прифати само Дубаи да е :cool:

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.980
Поени од реакции
12.604
Каде и да ја однесеш тоа не докажува ништо...

Член од
26 март 2009
Мислења
72
Поени од реакции
8
Не беше муабетов да се фалам кај ке одам и што како. Ми искочи таа опција Дубаи, па ми дојдоа некои идеи. Затоа прашав, знам многу луге сакаат Шпанија, Италија ово оно...

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Има и доста други варијанти али чим си одлучил убаво да си поминеш во Дубаи,ваљда ќе прифати невестата :)

Kajgana Shop

На врв Bottom