Први септември (SUCKS!)

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Утре веселото училишно ѕвонче ќе ве повика кај учителката.
Овде на форумот ќе останеме ние старците и понављачите и ќе ве чекаме да се вратите од училиште да напишете домашни и да седните на компјутер

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.222
Поени од реакции
952
Не ми бил толку трагичен денот.
Никогаш не се учи ништо на прв ден, ќе си се видиш со старите другарчиња, муабет како го поминале летото, што правеле, кај биле на одмор...

Маките почнуваат ден-два подоцна веќе :pos:

Eдинствена корист од овој ден е што по интернет-кафиња и играчници нема толку гужва од деца :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не ми бил толку трагичен денот.
Никогаш не се учи ништо на прв ден, ќе си се видиш со старите другарчиња, муабет како го поминале летото, што правеле, кај биле на одмор...

Маките почнуваат ден-два подоцна веќе :pos:

Eдинствена корист од овој ден е што по интернет-кафиња и играчници нема толку гужва од деца :)

Aма тоа во Орце :icon_lol:
Во ЈБТ дури мислам дека професориве самите си пријавуваат бомби колку само да не им одиме на час или да си одиме порано.

Член од
4 декември 2007
Мислења
515
Поени од реакции
22
Од денеска ајде сите ученици на школо :vozbud::vozbud: А пензионерите како мене дома. :pos2:

V

Viktoranius

Гостин
Овде на форумот ќе останеме ние старците и понављачите и ќе ве чекаме да се вратите од училиште да напишете домашни и да седните на компјутер
Така е мајсторе, нека видат малце копиљаците мака. Ни се смеат на нас понављачите оти не сме минале години, а сеа ние ќе им се смееме утре кога со чантата на грбот ќе итат кон веселиот и среќниот училишен двор. :bip:

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
Чудно ми е. После 12 години, 1 септември престана да има значење за мене.

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Лани и имав повод да идам у школо (освен заради тоа што морав)... Оваа година немам никаков... И затоа не го сакам датумов... Башка понеделнички падна :(

Lorddd

Титула - Лорд
Член од
18 март 2007
Мислења
1.067
Поени од реакции
53
Абе ајде и вие па. И оваа година како секоја, ќе дојде и ке заврши како и сите. Оваа година пак не го мразам 1 септември, некако ми се оди на школо, не за друго, последна година, очекувам да биде онака, многу интересна:wink:

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Абе ајде и вие па. И оваа година како секоја, ќе дојде и ке заврши како и сите. Оваа година пак не го мразам 1 септември, некако ми се оди на школо, не за друго, последна година, очекувам да биде онака, многу интересна:wink:
Да да интересна, државна матура....па дали ќе положиш едно друго трето. Ептен интересна

Хаха:)

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
Чудно ми е. После 12 години, 1 септември престана да има значење за мене.
и мене...и ептен ми е чудно што утре можам да спијам до 2-3...не знаев оти така ќе биди:pos2:

Да да интересна, државна матура....па дали ќе положиш едно друго трето. Ептен интересна

Хаха:)
ајде бе па и вие...до државната имате уште 8 месеци...не си го уништувајте почетокот на најувата година во средно (4та, нормално) за нешто што ќе се случи после 8 месеци...за тоа, ќе ја мислите тогаш:vozbud:

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
и мене...и ептен ми е чудно што утре можам да спијам до 2-3...не знаев оти така ќе биди:pos2:

ајде бе па и вие...до државната имате уште 8 месеци...не си го уништувајте почетокот на најувата година во средно (4та, нормално) за нешто што ќе се случи после 8 месеци...за тоа, ќе ја мислите тогаш:vozbud:
Да не испадне после 8 месеци еј не ни кажавте:)
Иначе поминав јас тоа...1ви Септември е за мене само еден датум кој ќе ми пресуди дали ќе продолжам со работа:) Ништо друго

Maryah.C

Be a bee
Член од
9 јуни 2006
Мислења
4.001
Поени од реакции
710
Е ако де,ништо не ми менува 1 Септември,само што ке отидам до школо ке се вратам...и изгледа само тоа ке биде промената.
За после 20ти таму ке правиме муабет :)

D

DeviL_32`

Гостин
ах че истрпам не е богзнае шо :pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom