Aма тоа во ОрцеНе ми бил толку трагичен денот.
Никогаш не се учи ништо на прв ден, ќе си се видиш со старите другарчиња, муабет како го поминале летото, што правеле, кај биле на одмор...
Маките почнуваат ден-два подоцна веќе
Eдинствена корист од овој ден е што по интернет-кафиња и играчници нема толку гужва од деца
Така е мајсторе, нека видат малце копиљаците мака. Ни се смеат на нас понављачите оти не сме минале години, а сеа ние ќе им се смееме утре кога со чантата на грбот ќе итат кон веселиот и среќниот училишен двор. :bip:Утре веселото училишно ѕвонче ќе ве повика кај учителката.
Овде на форумот ќе останеме ние старците и понављачите и ќе ве чекаме да се вратите од училиште да напишете домашни и да седните на компјутер
Да да интересна, државна матура....па дали ќе положиш едно друго трето. Ептен интереснаАбе ајде и вие па. И оваа година како секоја, ќе дојде и ке заврши како и сите. Оваа година пак не го мразам 1 септември, некако ми се оди на школо, не за друго, последна година, очекувам да биде онака, многу интересна:wink:
и мене...и ептен ми е чудно што утре можам да спијам до 2-3...не знаев оти така ќе биди:pos2:Чудно ми е. После 12 години, 1 септември престана да има значење за мене.
ајде бе па и вие...до државната имате уште 8 месеци...не си го уништувајте почетокот на најувата година во средно (4та, нормално) за нешто што ќе се случи после 8 месеци...за тоа, ќе ја мислите тогашДа да интересна, државна матура....па дали ќе положиш едно друго трето. Ептен интересна
Хаха
Да не испадне после 8 месеци еј не ни кажавтеи мене...и ептен ми е чудно што утре можам да спијам до 2-3...не знаев оти така ќе биди:pos2:
ајде бе па и вие...до државната имате уште 8 месеци...не си го уништувајте почетокот на најувата година во средно (4та, нормално) за нешто што ќе се случи после 8 месеци...за тоа, ќе ја мислите тогаш
ах че истрпам не е богзнае шо :pos2:Утре веселото училишно ѕвонче ќе ве повика кај учителката.
Овде на форумот ќе останеме ние старците и понављачите и ќе ве чекаме да се вратите од училиште да напишете домашни и да седните на компјутер