LordDragonII
Dr.Strangelove
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 10.995
- Поени од реакции
- 5.726
Кој напредок бре шта причаш?Ова е напредок во медицината во Македонија. Иако се' уште сме 50 години назад од сите други земји.
Кој напредок бре шта причаш?Ова е напредок во медицината во Македонија. Иако се' уште сме 50 години назад од сите други земји.
Да стоеше #Ж за "Жидов", ај како и да е, I'm guilty, до пред некоја недела се плеткав со Израелец, ама за другово значење благе везе нема. Ми правиш McCarthy-овски потег на guilty by association. Тоа не проаѓа во аргументирана дебата. Ни ти ни јас не сме деца, дај малку поозбилно.issa joke (делот за трансфоб, а #ж не е joke)
#Ж stands for Жмро and you know it babe@LordDragonII
Сака да ти каже дека ако ги имаме капацитетите за реконструклтивна хирургија кај функционирачки полови органи, техниките можат да се применат и во други типови реконструктивна хирургија, како нос, носен канал, уши и ред други примери, вклучувајќи и некои други внатрешни органи. Или барем тоа мислам дека сакаше да каже со "напредок во медицината", јас така ги гледам потенцијалните бенефити од ваков тип хирургија.
Да стоеше #Ж за "Жидов", ај како и да е, I'm guilty, до пред некоја недела се плеткав со Израелец, ама за другово значење благе везе нема. Ми правиш McCarthy-овски потег на guilty by association. Тоа не проаѓа во аргументирана дебата. Ни ти ни јас не сме деца, дај малку поозбилно.
Научете се што значи тоа напредок во медицината.@LordDragonII
Сака да ти каже дека ако ги имаме капацитетите за реконструклтивна хирургија кај функционирачки полови органи, техниките можат да се применат и во други типови реконструктивна хирургија, како нос, носен канал, уши и ред други примери, вклучувајќи и некои други внатрешни органи. Или барем тоа мислам дека сакаше да каже со "напредок во медицината", јас така ги гледам потенцијалните бенефити од ваков тип хирургија.
Научи се што значи напредок во медицината во Македонија па одговори на темава.Научете се што значи тоа напредок во медициата.
Снегулко, јас лично сум сјебан ради "напредокот" на медицината во Македонија, до вчера ножици в стомак забораваа на луѓето ти најде да ми зборуваш за напредок бре?Научи се што значи напредок во медицината во Македонија па одговори на темава.
АХААХАХАХАХ леле и македонци користеле snowflake. Умреќу. Far right politics spreading worldwide.Снегулко, јас лично сум сјебан ради "напредокот" на медицината во Македонија, до вчера ножици в стомак забораваа на луѓето ми зборува за некој си напредок бре.
Родилки ти умираат, деца од бактерии незнам ти што веќе додека болниците ни се распаѓаат а најдобриот кадар ни кидна низ светот.
Ало дете, користи ја лејката малку, ОК:?
Комуњар сум јас, тоа е одама познато овде на форумов.Far right politics spreading worldwide.
Оф мори мајко. Ти му велиш во мкд он ти збори за ствари недостижни за македонци.Башка, напредок е кога ќе се најде лек или метод кој ќе ни го подобри или продолжи животниот тек, кога ќе се најде решение (успешно излечи некоја болест пр. сида, рак, аутизам итн) а не кога ќе се изврши естетска корекција оти на некој му прднал сега жена ќе бил.
WOW напредокот.
Дронови летаат, виртуелна реалност, нано чипови, сонди на Марс види кои глупости ги читам.
Исти сте како вмровцте глупи.
Леле и левичари почнале да користат nonsense поими. Каде одиме господееее, помагајКомуњар сум јас, тоа е одама познато овде на форумов.
Дека војувате со ветерници.Као шо сакаш да докажеш со постов?
Приоритети дете, приоритети.Оф мори мајко. Ти му велиш во мкд он ти збори за ствари недостижни за македонци.
Титовиста сум јас, не сум од оние... вашите.Леле и левичари почнале да користат nonsense поими. Каде одиме господееее, помагај![]()
Знаев веќе. Затоа потенцирав на Мекартеивизмот што го употребуваш.[DOUBLEPOST=1496844056][/DOUBLEPOST]#Ж stands for Жмро and you know it babe
Не е така затоа што се работи за комплексен зафат кој произведува функционирачки анатомски аналог на спротивниот пол. Но, и да Е така, не гледам ништо лошо во напредок во естетската корекција.Ова со "промена на полот" е повеќе естетска корекција.
ОК тоа, негово право и се.Не е така затоа што се работи за комплексен зафат кој произведува функционирачки анатомски аналог на спротивниот пол. Но, и да Е така, не гледам ништо лошо во напредок во естетската корекција.
Има да се согласиш и оро ќе играш (на Голи Оток).но ќе морам да се согласам со титовистов погоре
Историјата се повторува.Има да се согласиш и оро ќе играш (на Голи Оток).