N
Nicky Santoro
Гостин
Абе вие салам сте ? Поверојатно е да има бесконечен живот т.е да нема смрт одкоклу временска машина.
не е можно а ни логично .. )Абе вие салам сте ? Поверојатно е да има бесконечен живот т.е да нема смрт одкоклу временска машина.
Како едното така и другото.И двете не се возможни.Али ова со времепловов да верува некој дека постои треба апла да му е летнато пилетоне е можно а ни логично .. )
Богами така еКако едното така и другото.И двете не се возможни.Али ова со времепловов да верува некој дека постои треба апла да му е летнато пилето
Објасни де зошто не е можно, физика нешто, ова она. Или од памет тресеш.не е можно а ни логично .. )
Немој да се навредиш, ама која си ти за на тебе некој да ти докажува дека е возможно?Е ајде де ) свашта
А штом е возможно зошто не била направена до сега ?? Додека не видам со моиве очи дека е можно тоа , нема да верувам
Абе и пирамидите до ден денес не се знае како се направени, па ги видов летови, ги нема само на филмови.Ало бе какви машини бе ... Кај го има тоа ??? Можно ли е да се вратите назат ? - НЕ .. Што било , било и поминало , не се враќа .. Само сеќавања остануваат ... Какви временски машини , само го лажат народот да веруваат во се и сешто , штом е така ако има кажете кој заминал во минатото ??? Кој отишол во иднината ???
-НИКОЈ-
Значи нема такво нешто тоа не е можно !!! Само на филмовите го има тоа ..
епа штом толку знаеш и ми се правиш тука нешто , ај кажи кој се шета низ времето ??? И ајде објасни како би изгледала таа временска машина и од што би била направена м ?? И немора да ми докажуваш дека е возможно , бидејќи не е А физика е природна наука која ги изучува општите и фундаментакни закономерности кои ја определуваат градбата и еволуцијата на материјалниот свет ! А не наука за временски машиниОбјасни де зошто не е можно, физика нешто, ова она. Или од памет тресеш.
Почитувам туѓи мислења, ама вакви од типот "абе бегај вие што верувате во ова немате мозок"...
--- надополнето: 21 април 2013 во 14:19 ---
Немој да се навредиш, ама која си ти за на тебе некој да ти докажува дека е возможно?
--- надополнето: 21 април 2013 во 14:20 ---
Абе и пирамидите до ден денес не се знае како се направени, па ги видов летови, ги нема само на филмови.
definicijava ja izvadi od ucebnik za osnovno?епа штом толку знаеш и ми се правиш тука нешто , ај кажи кој се шета низ времето ??? И ајде објасни како би изгледала таа временска машина и од што би била направена м ?? И немора да ми докажуваш дека е возможно , бидејќи не е А физика е природна наука која ги изучува општите и фундаментакни закономерности кои ја определуваат градбата и еволуцијата на материјалниот свет ! А не наука за временски машини
* Позз *
Леле мислам дека нема потреба од силење и ммкање на форуми. Мислам дека сепак никој не знае доволно на темава, посебно не ние обичниве смртници за вака да бидеме сигурни во нашето мислење.епа штом толку знаеш и ми се правиш тука нешто , ај кажи кој се шета низ времето ??? И ајде објасни како би изгледала таа временска машина и од што би била направена м ?? И немора да ми докажуваш дека е возможно , бидејќи не е А физика е природна наука која ги изучува општите и фундаментакни закономерности кои ја определуваат градбата и еволуцијата на материјалниот свет ! А не наука за временски машини
* Позз *
Сите луѓе на планетава сме смртници , нема поделба обични и необични . сите ќе умреме еден ден , освен тие што истражуваат за таквите временски машини ние може само да нагодуваме може или неможе , сепак тоа е работа на научниците , тие нека му ја мислатЛеле мислам дека нема потреба од силење и ммкање на форуми. Мислам дека сепак никој не знае доволно на темава, посебно не ние обичниве смртници за вака да бидеме сигурни во нашето мислење.
И не, не можам да ти кажам каква би била таа машина и дали би било возможно да се направи, али вакво надмено мислење за работи од кои уствари немаме појма, не е ок.
Btw и информатика е научка за информациите, па тоа не значи дека не ги опфаќа и компјутерите во неа.
Леелее абе бриши го ова ке ти се смеат , за која иднина зборуваш ???Ако еве би постоела некогаш во иднината 'Временска Машина' , зошто тогаш никој до сега не се вратил од иднината во минатото да ни раскаже за неа?
епа штом толку знаеш и ми се правиш тука нешто , ај кажи кој се шета низ времето ??? И ајде објасни како би изгледала таа временска машина и од што би била направена м ?? И немора да ми докажуваш дека е возможно , бидејќи не е А физика е природна наука која ги изучува општите и фундаментакни закономерности кои ја определуваат градбата и еволуцијата на материјалниот свет ! А не наука за временски машини
* Позз *
Дефинитивно е од учебникот по физика... уште се сеќавамdefinicijava ja izvadi od ucebnik za osnovno?
Таа е дефинцијата , тоа е физиката нема друго ! И да од таму е и не е ‘‘извадена‘‘ туку си ја знам од 7 оддdefinicijava ja izvadi od ucebnik za osnovno?
А сега си 8 одд.Таа е дефинцијата , тоа е физиката нема друго ! И да од таму е и не е ‘‘извадена‘‘ туку си ја знам од 7 одд