- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.338
- Поени од реакции
- 84.549
Забораи да им кажеш на Зарушја и омер Ел Фарук. Али еве ја сум тука да помогнам.
Забораи да им кажеш на Зарушја и омер Ел Фарук. Али еве ја сум тука да помогнам.
и јас тебе да те замолам да прочиташ што пиша берик ( Не зборувам за настанот, туку за форумџиите кои застанавте на страна на убијците.)и дека има логика во тоа
благодарам за одговоротNema. Kaj nas nema ni imendeni nitu kumovi....
Kako potradicija ili pocesto kaj nas se stava imeto od dedoto na novorodenoto,znaci se podnovuva imeto na dedoto ili cesto i samite roditeli mu davaat ime ili im se pravi ikram ili cest na nekoj drug da mu podari ime no nisto ne go vrzuva.
Не бе какво врзување,не е до толку замрсено кај насок
е сега соул кажа за името може кој било да му го даде
дали тој што ке му го даде името се сврзува на некој начин со новороденчето на пр кај нас има кум и тој му е како втор татко на детето
како треба да го сватам ова?Не бе какво врзување,не е до толку замрсено кај нас
i na zenskite im se pravi sunetе сега кај машките деца се прави сунет нели а како е кај женските?(
Не велам јас дека нема логика бе,не е тоа муабетот туку дека истото тоа со истите овие луѓе е овде расправано милион пати.и јас тебе да те замолам да прочиташ што пиша берик ( Не зборувам за настанот, туку за форумџиите кои застанавте на страна на убијците.)и дека има логика во тоа
и на крај ова е форум за дискусии нема потреба од нервози и др
Batka Soul-of-Space e toj sto prv pidrza protest za ubijcite i celo vreme provocir se sto emakedonsko. Taka da, ako ne e Beric Dondarrion togas tuka sum jas, i eden kup drugi koi kje go potsetat kakva mizerija od covek e.
pa kaj bese be ti dosegaBatka Soul-of-Space e toj sto prv pidrza protest za ubijcite i celo vreme provocir se sto emakedonsko. Taka da, ako ne e Beric Dondarrion togas tuka sum jas, i eden kup drugi koi kje go potsetat kakva mizerija od covek e.
многу духовито леле леле се пресмеав на одговоров БРАВОi na zenskite im se pravi sunet
беше да се.еpa kaj bese be ti dosega
Wow pocnavte ko pecurki da izlagate.pa kaj bese be ti dosega
Обзир?И што е најлошо што нема обзир ни за што е темата,ни кој праи муабет,секаде каде се прави муабет за ислам,тој влетува и пишува за смилковско.
.
ti go vide kaj beseбеше да се.е
сунет се прави затоа што тоа е пракса на Божјиот пратеник Мухаммед,и пратениците пред него.е сега кај машките деца се прави сунет нели а како е кај женските? како тие го примаат целосно исламот ( знам дека е од раѓање ) ама дали има нешто како поофицијално? нз дали ме разбирате
--- надополнето: 25 февруари 2013 во 18:11 ---
како треба да го сватам ова?
даti go vide kaj bese
Drzavata ubijcite seuste gi poddrzuva,koj sum jas pred sudot da gi osudam. Drzavata neka gi osudi kako Karadzic i Mladic i Arkan Hag sto gi osudi so dokazi deka se ubijci na ilijadnici luge,ke gi osudam i jas i bas mi e gajle. Ubiec jas da mozam da mu presudam da imam mok,pa sinot moj neka e. Sto se odnesuva do protestite,gi poddrzuvam bidejki ne bea za poddrska na ubijcite tuku bea protiv vasata drakuloska koja ne go narece toa ubistvo kako ubistvo tuku go prepisa na islamot i na muslimanite i so toa slikata na muslimanite ja crni. Policaecot koj gi ubi dvajcata osuden e na dozivoten zatvor ama ne rekovme nie nikoj deka toa e radikalno hristijanstvo. Ubistvo e ubistvo sto mesate islam. Zatoa ke ima i protesti zatoa sto govna jadete preterano.Batka Soul-of-Space e toj sto prv pidrza protest za ubijcite i celo vreme provocir se sto emakedonsko. Taka da, ako ne e Beric Dondarrion togas tuka sum jas, i eden kup drugi koi kje go potsetat kakva mizerija od covek e.