allahov_rob
لا اله الا الله محمد رسول
- Член од
- 7 мај 2009
- Мислења
- 728
- Поени од реакции
- 12
So ogled na toa deka od prvoto ubistvo na brakjata Habil i Kabil pa den denes iako pomina mnooooooooooooooooooooogu vreme,uste se ubiva i se ima zelba za ubivanje...... taka da definitivno ne deka treba tuku MORA nekomu da mu se kaze deka ne smee da ubiva.Треба ли некој да ти каже да не убиваш за да не убиваш , треба ли на некого да си му роб затоа што се плашиш да не те тури у пеколот и многу други такви примери.
Разбуди се и се ке ти стане јасно , не ти треба никаков закон .
Ona so robot go objasniv miliarda pati,iskreno nemam vekje namera da se poftoruvam,pa baraj niz temava ke najdes moj posto okolu toa.
A ova sto si go kazal za toa deka ne treba da se plasis od nikogo deka ke te turi u pekolo,ti e isto kako da si kazal Ne se plasi od policija,odi ubivaj,tepaj pravi neredi nema da te zatvorat u apsaana .....
Koga mozeme da se plasime od edni smrdlivi policajci koji po cel den gldaat nekoj plen da gi pocasti po nekoe denarce za kebapcinja i peceni kokoski,da ne se plasam od nekoj koj sto me stvoril,mi dade zivot,ednostavno me napravi da bidam ona sto sum jas denes......od 3kg,sega sum 63 :pos2::pos2::pos2: