Атеист
Дежурен Шаман
- Член од
- 2 февруари 2010
- Мислења
- 7.682
- Поени од реакции
- 4.921
Џабе каење кога утре ќе го направат пак..и се каат за повторениот грев...
Нема напротив, никогаш не научуваат...напротив...
Џабе каење кога утре ќе го направат пак..и се каат за повторениот грев...
Нема напротив, никогаш не научуваат...напротив...
Тоа е тажно. Излези надвор, најади се, диши чист воздух, не седи во темниците на црквите. Најди жена, живеј. Престани да се труеш со глупости и да ги труеш другите околу тебе......Да....
...ц....Т
ОК?
1. Потполна слобода на мисла и акција.
2. Целосна одговорност за своите постапки.
3. Силна свесност за (а) човештвото како неодвоив и рамноправен дел од живиот свет и (б) планетата, како еден голем организам.
4. Неугасива жед за непристрасно истражување и учење за себе, другите и вселената.
5. Огромна благодарност за бесплатно добиеното бескрајно кратко, но сепак доволно време да бидеш дел од овој прекрасен универзум.
А Германците пред втората светска војна велиш 2% биле верници?:pos2:1.Слобода на мисла немаш, пошто си бомбардиран од дезинфо 24/7.
2.Одговорност пред кого и за кој к*рац ?
3.Од кај сега планетата е жива, некое ново атеистичко убедување да не е ?
4.Со која цел ?
5.До кого благодарност ?
Ако си благодарен значи на нешто или некого му должиш нешто, што е тоа што го должиш ?
Да само што ти нема да бидеш тука за да видиш.Јас мислам дека ти бркаш некој рекорд за постирани глупости во единица време. Не знам кој е моментниот рекорд, но ако продолжиш со ова темпо, сигурен сум дека ќе го стигнеш рекордот...
Keep on the good work..
А ти викаш дека си глупак?А Германците пред втората светска војна велиш 2% биле верници?:pos2:
Е де, не се возбудувај веднаш. 2%, 2% тоа ти е...Да само што ти нема да бидеш тука за да видиш.
--- надополнето ---
А ти викаш дека си глупак?
Не бе....не се нервирам, не се плаши.Е де, не се возбудувај веднаш. 2%, 2% тоа ти е...
Или можеби реферираше на процентот со кој ти работи умот?
Дали знаеш дека пред втората светска војна 2% од овците во Австралија биле религиозни?Не бе....не се нервирам, не се плаши.
Овци не ме нервирале мене никогаш, жал ми е понекогаш ама што да се прави.
Твоите се од Австралија ?Дали знаеш дека пред втората светска војна 2% од овците во Австралија биле религиозни?
Твојата смисла за хумор е на ниво на твоите статистички способности за броење на религиозните луѓе.Твоите се од Австралија ?
Не се нервирај сега.Твојата смисла за хумор е на ниво на твоите статистички способности за броење на религиозните луѓе.
Не се нервирам. На секој форум треба да има некој кој ќе биде кловн. Гледам дека овде ти си се нафатил да ја вршиш таа благородна работа...Не се нервирај сега.
Ништо ти не гледаш, не заради друго туку си поспан малку.Не се нервирам. На секој форум треба да има некој кој ќе биде кловн. Гледам дека овде ти си се нафатил да ја вршиш таа благородна работа...