LordDragonII
Dr.Strangelove
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 10.995
- Поени од реакции
- 5.726
бркови брковиФУЈ, ако мислиш на бркови под мишка
бркови брковиФУЈ, ако мислиш на бркови под мишка
Хаххаха, кој знае колку пари дава по берберибркови бркови
За тоа незнам но мислам дека причината за нејзиното однесување се брковите.Хаххаха, кој знае колку пари дава по бербери
@kooperativa ај да не те знаеме па да поверувамеАј да ти одговорам на претходното. БИ ја одбил, иако не е многу битно нели?
Абе за јавност мора така да каже, јавен форум е, да не го откачат после@kooperativa ај да не те знаеме па да поверуваме
Оваа не би ја одбиле ни најеминентните верници на форумов.
@MIKI1 би ја одбил ли цурава?
@Hattab1, a ti?
Слабо ме знаеш БИ ја одбил, многу ми е црна. Погледни ја мојата слика и ќе добиеш подобра престава во кој правец ми е вкусот. Ај еве уште една или две, или три [DOUBLEPOST=1408705001][/DOUBLEPOST]@kooperativa ај да не те знаеме па да поверуваме
Оваа не би ја одбиле ни најеминентните верници на форумов.
@MIKI1 би ја одбил ли цурава?
@Hattab1, a ti?
Лажеш курвоАбе за јавност мора така да каже, јавен форум е, да не го откачат после
А овие двајца? Хммммм едно ќе кажат друго ќе направат.
Абе па ти, во темница ќе ја познаеш дали е црна.Слабо ме знаеш БИ ја одбил, многу ми е црна. Погледни ја мојата слика и ќе добиеш подобра престава во кој правец ми е вкусот. Ај еве уште една или две, или три [DOUBLEPOST=1408705001][/DOUBLEPOST]
Лажеш курво
За онаа секогаш сум тврдел дека има нога до небо, нај нај што некогаш постоела ...............
Море лез, немој ти мене тие финти . Која е нај нај си е друга работа, друго прашав јас. А тие нај нај (по било чиј вкус, мој или твој или....), недостапни се за лез.Слабо ме знаеш БИ ја одбил, многу ми е црна. Погледни ја мојата слика и ќе добиеш подобра престава во кој правец ми е вкусот. Ај еве уште една или две, или три [DOUBLEPOST=1408705001][/DOUBLEPOST]
Лажеш курво
За онаа секогаш сум тврдел дека има нога до небо, нај нај што некогаш постоела ...............
Хахахахха, темава отиде по ѓаволите, .... упс .... грешка, атеист сум, нема ѓаволиМоре лез, немој ти мене тие финти . Која е нај нај си е друга работа, друго прашав јас. А тие нај нај (по било чиј вкус, мој или твој или....), недостапни се за лез.
Ако бе, не сум расист јас ко тебеХахахахха, темава отиде по ѓаволите, .... упс .... грешка, атеист сум, нема ѓаволи
Али кога веќе си запнал, тебе некоја циганка, мене некоја со бела кожа, .............. сега појасен сум?
VENI, VIDI, ........Ако бе, не сум расист јас ко тебе
Упс.... па ти не си атеист, кај може расист да биде атеист.
П.С. Море да те пратат некаде 6 месеци кај нема жени, не црно туку и зелено би......
Хахахахха, темава отиде по ѓаволите, .... упс .... грешка, атеист сум, нема ѓаволи
Али кога веќе си запнал, тебе некоја циганка, мене некоја со бела кожа, .............. сега појасен сум?
Добар правец оти за женЦки се спомнува?Темава конечно има добар правец[DOUBLEPOST=1408712774][/DOUBLEPOST]
epa poarno zencki nego gjaoli i demoni neliДобар правец оти за женЦки се спомнува?
И што со Докинсовава скала?