По Срѓан Керим, и Ставревски на врвот

Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.592
Pred nekoj da bide promoviran vo makedonskata politika na povisoki instanci, mora da gi pomine instituciite na Imperijata. Taka beshe so Hari Kostov, so Gruevski, i so drugite. Shto mislam deka e ispravna politika na bilo koja seriozna drzhava koja shto vladee kako shto se toa SAD. Kolku Zoran kje gi shtiti interesite na Makedonija e drugo prashanje, toa e do negovata sposobnost da go igra sistemot i do nego samiot (ako e nacionalno svesen). No nuzhno sekogash prvo doagja shtitenje na poredokot vo koj SAD se na vrvot na piramidata, a potoa se drugo, a toa se ochekuva i od Zoran od tie shto go promoviraat.

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.177
Поени од реакции
4.133
За што се испазарил Керим ме интересират.АВС??Световид???

Svetovid

Триглав
Член од
26 февруари 2006
Мислења
868
Поени од реакции
44
Дете, ај иди поработи малку на твојот комплекс на инфериорност:
Да бе,МК е Америка па имат многу јаки финансиски тајни па за награда го ставиле на чело на СБ.Да напишеше дека ја отчукувал една Словенија можда ќе ти повервев.
па после дојди прозивај ме! Инаку колку за твоја инфо, финансиски тајни има секоја шугава пиљара да речам, а не пак една земја.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Да,само најбитно од се е колку таа држава успева да ги сочува тие финансиски тајни како такви.Овие нашиве некако не се баш толку успешни кога можат некои како нас да ги откријат.:)

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Za sebe sigurno....i kolku go znam...... sigurno MNOOOGU DOBAR Pazar...:):)!!!
za MKD....pa ja prozva po ime i prezime i na Brane mu ovozmozi da napravi dva tri lapsusa,.......fakturata za toa????...moze ke rabereme , moze ne......,znam samo deka osnovna edinica vo koja smeta e 10Kilo ...evra....:)

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.177
Поени од реакции
4.133
Дете, ај иди поработи малку на твојот комплекс на инфериорност
Извини дедо,ај објасни шо мислеше со комлексиве и инфериорноста???
п.с.иначе со вакви "ексклузивни" информации треба да гостуваш на телевизија.:pos2:

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Па ако елитата или врвот на светската економија поставува луѓе кој не можат ни една ТЕЦ Неготино да продадат како што треба,тогаш изгледа дека тој врв е многу тапоглав и не е баш врв.:)

Член од
28 јануари 2005
Мислења
2.163
Поени од реакции
18
Mi ostana nejasno. Kakva funkcija dobi Stavrevski ?
Kje imame li nekoja korist ?

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Комуникативна,доволно добро зборувал Англиски и делувал доста културно и свежо за разлика од другите представници во Светска Банка.:)

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Заслугите ќе му бидат уште поголеми доколку го потпише договорот со Бугарските "интересни структури" кој купуваат ТЕЦ Неготинчиња со сомнителни документи,слично на ВАЦ од Срѓан Керим кој купува весничиња и по некој шлепер со цигари.:)
A be aj za Kerim OK,ama so jadis tikvi za Stavrevski:nenene: Covekot e retka svetla tocka vo mak. politika,i apsolutno site politicari mozat voda da mu nosat posto ocigledno gi sie oti i ne e politicar! Sigurno e poobrazovan od site ministri zaedno.Da ne mislese Sema da go staat na taa pozicija!!!???????Pomlad asistent........forever,znae samo lajna da jade. Ama ne bi se iznenadil ovie komentari da gi pisat i od Bihacka.....:pos2::vozbud:

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Lele a toa za "tajnite" vi e remek delo nema sto:pos2: Zakon ste!!!!!!!!Carevi.
KUD IDIOTI

Kajgana Shop

На врв Bottom