Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
do kolku... pa ne mozam tehnicki da ti kazam ali eve jas spot vo .avi format od 60mb go praam vo 2/3mb

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.712
Поени од реакции
13.404
Necrophilia напиша:
do kolku... pa ne mozam tehnicki da ti kazam ali eve jas spot vo .avi format od 60mb go praam vo 2/3mb
super mi odgovara posto imam mmc 512 nemam gajle a baska i kablovski internet

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
aj koga ke bidam na net od rabota ke go aploudiram programot.
Pozdrav.

Член од
26 февруари 2007
Мислења
366
Поени од реакции
10
Moze li nekoj da mi kaze kako da uklucam GPRS na Cosmofon na pretplata.Fala odnapred

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
idi u cosmofon. a ako saks da go isklucis preku telefonot t.e. da nemas GPRS a da ti bide aktivna uslugata togash kazi sto model.

sinook

Rock 'n' Roll
Член од
26 февруари 2005
Мислења
218
Поени од реакции
2
Mi treba sovet,imam SE K 750i,go kupiv nov,pred nova godina.Problemot e sto koga zboruvam podolgo vreme,vrskata se prekinuva,isto kako da sum spustil na sogovornikot.Pritoa,pred da iskluci,sogovornikot ne me slusa,mojata linija e ok,go slusam,zboruvam,samo toj ne me slusa.Nekoj da ne imal slicen problem i ako imal sto bi mozel da bide kvarot?? Ova posebno se odnesuva do Necrophilia,HELP!!!!

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
od pocetok ova ti go praese odkako go zema ili posle nekoe vreme... i ako bilo posle nekoe vreme togash kazi mi sto tocno si nadogradil na mobilniot, u stil na memoriska karticka, apdejt na softver, apdejt na kamera, hardverska promena itn...

ako ne si prael nisto togash idi na full reset t.e. reset all setting znaci se da ti izbrishe sigurno imash nekoj bag vo softverot ako ne togash idi u najbliskata mobilara neka ti go isflesuvaat nekoi 400/500 denari max bi te kostalo
pzz

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
samo preku 1000 imash???? sho velish za preku 750.000.000?

t.e. da ne me sfatite pogreshno imam 4 folderi so app & games za mobilni. praish properties i tamu ti ispagaat nekoi cifri preku 300.000.000 fajlovi. inace se na se samo za sonyericsson K750/W800/W810/W700 folderot mi tezi nekoi 550 megabajti. i toa toj folder ima samo temi, igri i app.

znaci jas nemam 750.000.000 igri samo za nokia tuku 750.000.000 i kusur fajlovi za mobilni... dali .sis .jar .thm etc... neam pojma.. bitno znam preku 80% od rabotite se krakuvani a drugite se so keu generatori. Imam i nekoi originalno simnuvano i kupuvano od net.

ВМРО

Loved By Few, Hated By Many, Respected By All
Член од
12 септември 2005
Мислења
1.863
Поени од реакции
26
Imam Nokia 3250. Koga simnivam temi ne mi gi instalira i mi vika ".sis file is not supported on this phone". Sto e problemot?

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
ВМРО напиша:
Imam Nokia 3250. Koga simnivam temi ne mi gi instalira i mi vika ".sis file is not supported on this phone". Sto e problemot?
ke ти кажам ако ми кажеш дали си од народна или дпмне?

џуст киддинг.

пробај на http://zedge.no regni se besplatno i imash tamu selekcija na telefoni odberi si vo free themes za nokia 3250 i siminjaj si se slucuva iako se .sis format site temi za nokia od 6600 da ne pasuva za ponovite modeli...

Sebastian

Too weird to live, too rare to die
Член од
26 јануари 2007
Мислења
606
Поени од реакции
9
Има некој да ми даде сериски број за quickoffice верзија 2.0.9.19?
Нека прати пп.
Плиз

p.s. или па quickoffice било која верзија, само со сериски број или кракуван уште подобро.

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Sebastian напиша:
Има некој да ми даде сериски број за quickoffice верзија 2.0.9.19?
Нека прати пп.
Плиз

p.s. или па quickoffice било која верзија, само со сериски број или кракуван уште подобро.
na simbianskiot forum nema???

Sebastian

Too weird to live, too rare to die
Член од
26 јануари 2007
Мислења
606
Поени од реакции
9
Necrophilia напиша:
na simbianskiot forum nema???
Не проверив таму :tapp:.