gug1
њњ
- Член од
- 14 мај 2011
- Мислења
- 330
- Поени од реакции
- 101
Како не? од која мобилара имаш такво искуство?гаранција во мк ти вреди исто колку гаранција од али.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Како не? од која мобилара имаш такво искуство?гаранција во мк ти вреди исто колку гаранција од али.
Standard šema posebno kaj kinezite...1 gb Ram, 8 gb Rom, Mtk 6580 procesor, 8mp kameraЗдраво, ми треба помош се мислам околу овие 2 телефони и не можам да се одлучам. Алкател е позната фирма ама гледам на нет се жалат батеријата не траела долго, а овој другиов го пишува како подобар со карактеристики ама па на интернет нема ништо за фирмава. Хелп плс http://setec.mk/index.php?route=product/product&path=10066_10067&product_id=12159
http://setec.mk/index.php?route=product/product&path=10066_10067&product_id=44923
Zošto predhoden mejl?Здраво... се работи за Самсунг Галакси Ј5 2016... Трлефонот бара предходен емаил а не го знам. Дали може некој да ми помогне како можам да му направам бајпасс? Пробав на неколку начини што ги гледав од јутуб ама не успеав... Ве молам за помош
Мора да ти го каже претходниот сопственик неговата г-маил адреса и пасвордот,потоа повторно го ресетираш фабрички и можеш да се најавиш на твојата адреса.Здраво... се работи за Самсунг Галакси Ј5 2016... Трлефонот бара предходен емаил а не го знам. Дали може некој да ми помогне како можам да му направам бајпасс? Пробав на неколку начини што ги гледав од јутуб ама не успеав... Ве молам за помош
moze pisi mi PP.Здраво... се работи за Самсунг Галакси Ј5 2016... Трлефонот бара предходен емаил а не го знам. Дали може некој да ми помогне како можам да му направам бајпасс? Пробав на неколку начини што ги гледав од јутуб ама не успеав... Ве молам за помош
вирус. најдобро флешување на ново.Имам проблем со мојот Alcatel pop C7. Од пред некое време забележав дека телефонот почна да се однесува чудно. Wifi - то само се вклучува, гледам дека се инсталирале апликации за кои неам поима. Ги бришам и повторно се инсталираат нови. Понекогаш излегува прозорец на кој пишува дека е блокирано инсталирањето на com.google.provision. Пробав и таа апликација да ја избришам не може, а после стопирањето повторно се појавува. Направив ресетирање неколку пати но тоа не го реши проблемот. Батеријата се троши како луда...Anyone?
Како да го направам..? Фала многувирус. најдобро флешување на ново.
http://www.alcatel-mobile.com/global-en/support/product?id=334&model=POP C7Како да го направам..? Фала многу
Го нема моделот 7041x.. Чаре?
7041, не мора X. тоа ти е која верзија е, има со една и со две сим, со 512мб или со 1гб рам...Го нема моделот 7041x.. Чаре?
There is no greater software version available to upgrade your phone, actual version is the latest... Може сум досаден, ама сега?7041, не мора X. тоа ти е која верзија е, има со една и со две сим, со 512мб или со 1гб рам...
одбери One Touch 7041 од листата тој е моделот
Јас би ти кажал нов телефон.Имам проблем со мојот Alcatel pop C7. Од пред некое време забележав дека телефонот почна да се однесува чудно. Wifi - то само се вклучува, гледам дека се инсталирале апликации за кои неам поима. Ги бришам и повторно се инсталираат нови. Понекогаш излегува прозорец на кој пишува дека е блокирано инсталирањето на com.google.provision. Пробав и таа апликација да ја избришам не може, а после стопирањето повторно се појавува. Направив ресетирање неколку пати но тоа не го реши проблемот. Батеријата се троши како луда...Anyone?