S
stefi
Гостин
Да не знае некој кај можам да најдам кабелче за флешуење сониериксончиња?
што модел на сони ериксон, има 4 различни кабли со се новиве DB3120/3150 5 различни кабли за флешување на сони ериксон а со се smartphones XDA се 6Да не знае некој кај можам да најдам кабелче за флешуење сониериксончиња?
со што сакаш да го флешуваш?w700i walkman
ако ти е брендиран имаш најверојатно проблем со акаунтите од операторот што му припаѓа тој телефон.Сакав да ставам нет на мобилниот али се кога ке направам и кога ке стигне софтверот за инсталирање ми вика list od unused data accounts is full please start the ... after deleting some of them ????Кој дата акаунт ? кој к*рац?
иначе се работи за сони ериксон К530i
Му пишува во постот...ако ти е брендиран имаш најверојатно проблем со акаунтите од операторот што му припаѓа тој телефон.
ако не најверојатно имаш повеќе акаунти креирано.
провери во дата пакети кај што се креираат колку јузери имаш.
што телефон користиш ко прво?
Си го пробал клипчето на друг мобилен?Нејќам за ова да отварам тема па ќе прашам овде да не знае некој зошто или па да ми даде решение. Користам Xilisoft Video Converter ама некогаш некои видеа дали не се ковертираат добро или проблемот е нешто друго но кога ги пуштам на мобилен некои од нив после одредено време сликата ќе се укочи и ќе продолжи како фрејмови како да сецка а звукот си тера нормално и на тие видеа не може да се направи fast forward односно да се премотува. Дали на некого му се случило вакво нешто и дали знае решение??? Дали можеби треба да пробам со нов конвертер па и да ми предложите ак знаете некој подобар. Фала однапред.
со што сакаш да го флешуваш?
или со пиратерија фри алатки? - ако ти е за такво - 300 денари е кај мене, ако ти е за крузер 20 евра, ако ти е за се тул 550 денари.
ако ти е брендиран имаш најверојатно проблем со акаунтите од операторот што му припаѓа тој телефон.
ако не најверојатно имаш повеќе акаунти креирано.
провери во дата пакети кај што се креираат колку јузери имаш.
што телефон користиш ко прво?
Не се баш клипови филмчиња се и не сум ги пробал на друг пошто немам друг на располагање. Ај ќе пробам со овој тотал видео. Не знам дали е можно дивидириповите нешто да не се ли добри не знам па кога конвертира да му сјебуваат нешто?? Инаку видеото конвертирано кога го пуштам на писи си тера супер на тие делови не го прави тоа истото.Си го пробал клипчето на друг мобилен?
Инаку, пробај со Total Video Converter
PC ги има (инсталирано) сите потребни кодеци за репродукција на било кој DivX филм, мобилните не, затоа те зеза.Не се баш клипови филмчиња се и не сум ги пробал на друг пошто немам друг на располагање. Ај ќе пробам со овој тотал видео. Не знам дали е можно дивидириповите нешто да не се ли добри не знам па кога конвертира да му сјебуваат нешто?? Инаку видеото конвертирано кога го пуштам на писи си тера супер на тие делови не го прави тоа истото.
Фала многу брат со мп4 работи сеа имам уште едно прашање ако знаеш да ми помогнеш. Да не знаеш фрејм рејт и бит рејт на колку да ги подесам за онака најубава слика зошто на дифолтот што ми е подесено сликава малце со звукот како да заостанува секунда.PC ги има (инсталирано) сите потребни кодеци за репродукција на било кој DivX филм, мобилните не, затоа те зеза.
Напрај го некој 3gp или mp4 формат, па пробај.
Сигурно имаш кредит, (на космофон треба да имаш најмалку 11, а на т-мобиле 50), сигурно имаш се точно поддесено, го рестартира телефонот.Sony-Ericsson w705, до пред да го апдејтирам софтверот, можев да се конектирам на нет со мобилниот, сега од кога го апдејтирав нејќе па нејќе... Не знам друго како да го опишам проблемот
Имам кредит, пробав, и пак нејке. Пред да го апдејтувам, кога го уклучив за прв пат на ПЦ, сам ги напрае сите работи, за ММС, интернет итн. а после тоа кога го апдејтував, ништо од тоа.Сигурно имаш кредит, (на космофон треба да имаш најмалку 11, а на т-мобиле 50), сигурно имаш се точно поддесено, го рестартира телефонот.
Ако се направи и пак немаш, пробај вака, пушти на медиа плеер некоја песна и минимизирај го, потоа пробај пак да се конектираш.