Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

S

stefi

Гостин
Да не знае некој кај можам да најдам кабелче за флешуење сониериксончиња?

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Да не знае некој кај можам да најдам кабелче за флешуење сониериксончиња?
што модел на сони ериксон, има 4 различни кабли со се новиве DB3120/3150 5 различни кабли за флешување на сони ериксон а со се smartphones XDA се 6 :)

потенцирај.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.443
Поени од реакции
6.116
Сакав да ставам нет на мобилниот али се кога ке направам и кога ке стигне софтверот за инсталирање ми вика list od unused data accounts is full please start the ... after deleting some of them ????Кој дата акаунт ? кој к*рац?

иначе се работи за сони ериксон К530i

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
со што сакаш да го флешуваш?
или со пиратерија фри алатки? - ако ти е за такво - 300 денари е кај мене, ако ти е за крузер 20 евра, ако ти е за се тул 550 денари.

Сакав да ставам нет на мобилниот али се кога ке направам и кога ке стигне софтверот за инсталирање ми вика list od unused data accounts is full please start the ... after deleting some of them ????Кој дата акаунт ? кој к*рац?

иначе се работи за сони ериксон К530i
ако ти е брендиран имаш најверојатно проблем со акаунтите од операторот што му припаѓа тој телефон.

ако не најверојатно имаш повеќе акаунти креирано.
провери во дата пакети кај што се креираат колку јузери имаш.

што телефон користиш ко прво?

Zombie

...resistance is futile...
Член од
2 февруари 2008
Мислења
388
Поени од реакции
46
ако ти е брендиран имаш најверојатно проблем со акаунтите од операторот што му припаѓа тој телефон.

Му пишува во постот...

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Нејќам за ова да отварам тема па ќе прашам овде да не знае некој зошто или па да ми даде решение. Користам Xilisoft Video Converter ама некогаш некои видеа дали не се ковертираат добро или проблемот е нешто друго но кога ги пуштам на мобилен некои од нив после одредено време сликата ќе се укочи и ќе продолжи како фрејмови како да сецка а звукот си тера нормално и на тие видеа не може да се направи fast forward односно да се премотува. Дали на некого му се случило вакво нешто и дали знае решение??? Дали можеби треба да пробам со нов конвертер па и да ми предложите ак знаете некој подобар. Фала однапред.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Нејќам за ова да отварам тема па ќе прашам овде да не знае некој зошто или па да ми даде решение. Користам Xilisoft Video Converter ама некогаш некои видеа дали не се ковертираат добро или проблемот е нешто друго но кога ги пуштам на мобилен некои од нив после одредено време сликата ќе се укочи и ќе продолжи како фрејмови како да сецка а звукот си тера нормално и на тие видеа не може да се направи fast forward односно да се премотува. Дали на некого му се случило вакво нешто и дали знае решение??? Дали можеби треба да пробам со нов конвертер па и да ми предложите ак знаете некој подобар. Фала однапред.
Си го пробал клипчето на друг мобилен?

Инаку, пробај со Total Video Converter

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.443
Поени од реакции
6.116
со што сакаш да го флешуваш?
или со пиратерија фри алатки? - ако ти е за такво - 300 денари е кај мене, ако ти е за крузер 20 евра, ако ти е за се тул 550 денари.

Го решив проблемот.избришав неколку data accounts и после преку официјалнана страница на сони ериксон.

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Си го пробал клипчето на друг мобилен?

Инаку, пробај со Total Video Converter
Не се баш клипови филмчиња се и не сум ги пробал на друг пошто немам друг на располагање. Ај ќе пробам со овој тотал видео. Не знам дали е можно дивидириповите нешто да не се ли добри не знам па кога конвертира да му сјебуваат нешто?? Инаку видеото конвертирано кога го пуштам на писи си тера супер на тие делови не го прави тоа истото.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Не се баш клипови филмчиња се и не сум ги пробал на друг пошто немам друг на располагање. Ај ќе пробам со овој тотал видео. Не знам дали е можно дивидириповите нешто да не се ли добри не знам па кога конвертира да му сјебуваат нешто?? Инаку видеото конвертирано кога го пуштам на писи си тера супер на тие делови не го прави тоа истото.
PC ги има (инсталирано) сите потребни кодеци за репродукција на било кој DivX филм, мобилните не, затоа те зеза.

Напрај го некој 3gp или mp4 формат, па пробај.

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
PC ги има (инсталирано) сите потребни кодеци за репродукција на било кој DivX филм, мобилните не, затоа те зеза.

Напрај го некој 3gp или mp4 формат, па пробај.
Фала многу брат со мп4 работи сеа имам уште едно прашање ако знаеш да ми помогнеш. Да не знаеш фрејм рејт и бит рејт на колку да ги подесам за онака најубава слика зошто на дифолтот што ми е подесено сликава малце со звукот како да заостанува секунда.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Sony-Ericsson w705, до пред да го апдејтирам софтверот, можев да се конектирам на нет со мобилниот, сега од кога го апдејтирав нејќе па нејќе... Не знам друго како да го опишам проблемот :)

Е

експерт

Гостин
Sony-Ericsson w705, до пред да го апдејтирам софтверот, можев да се конектирам на нет со мобилниот, сега од кога го апдејтирав нејќе па нејќе... Не знам друго како да го опишам проблемот :)
Сигурно имаш кредит, (на космофон треба да имаш најмалку 11, а на т-мобиле 50), сигурно имаш се точно поддесено, го рестартира телефонот.
Ако се направи и пак немаш, пробај вака, пушти на медиа плеер некоја песна и минимизирај го, потоа пробај пак да се конектираш.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Сигурно имаш кредит, (на космофон треба да имаш најмалку 11, а на т-мобиле 50), сигурно имаш се точно поддесено, го рестартира телефонот.
Ако се направи и пак немаш, пробај вака, пушти на медиа плеер некоја песна и минимизирај го, потоа пробај пак да се конектираш.
Имам кредит, пробав, и пак нејке. Пред да го апдејтувам, кога го уклучив за прв пат на ПЦ, сам ги напрае сите работи, за ММС, интернет итн. а после тоа кога го апдејтував, ништо од тоа.

Kajgana Shop

На врв Bottom