Цена незнам ... ти пишав броеви по пп јави сеСе менува тоа така ?? И приближно која цена е ако знаеш ?
Според мене не е добар ... а мемориската е иста со W200 т.е. Memory stick micro M2Јас се одлучив за Сони Ериксон Г502 па ке ми кажете ли дали е добар и дали има мемориска со него и дали ке може да се користи иста мемориска како за Сони Ериксон W200???
според мене за тие пари супер е и да истата мемориска е м2Јас се одлучив за Сони Ериксон Г502 па ке ми кажете ли дали е добар и дали има мемориска со него и дали ке може да се користи иста мемориска како за Сони Ериксон W200???
Може еве овде имаш еден куп теми, само горе десно ќе си го селектираш телефонот и ќе си бараш :helou:Извинете што ве замарам само уште ова прашање дали на Сони Ериксон Г502 можат да се ставаат теми???
????
Што телефон имаш ? текстовите да ти кажам да си ги ставиш и да си ги читаш преку тел ??Една помош ако се можи. Од која страна може да се праќаат бесплатни пораки ? А притоа сакам да пуштам на мој број. Целта ми беше дека сакам да ставам во моб некои текстови од word, ама ми ги прима со некој друг формат. Сакам да ми стојат во draft како не испратени пораки. Тнх
Нема да имаш никаков проблем, кабелот само го поврзува телефонот со компјутерот. Ако приклучокот е ист од телефонот со кабелот тогаш не би требало да ти прави проблемиГо изгубив усб кабелчето од мобилниот(Нокиа Н95 8Гб) Најдов кабелче од моторола со ист приклучок. Може ли со него да го поврзам со пц или ке направам некој проблем ?