Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Член од
26 февруари 2007
Мислења
366
Поени од реакции
10
Се менува тоа така ?? И приближно која цена е ако знаеш ?

M!K!

supersonic
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.225
Поени од реакции
1.966
Јас се одлучив за Сони Ериксон Г502 па ке ми кажете ли дали е добар и дали има мемориска со него и дали ке може да се користи иста мемориска како за Сони Ериксон W200???

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
Јас се одлучив за Сони Ериксон Г502 па ке ми кажете ли дали е добар и дали има мемориска со него и дали ке може да се користи иста мемориска како за Сони Ериксон W200???
Според мене не е добар ... а мемориската е иста со W200 т.е. Memory stick micro M2

zive_te

system a.d.m.i.n.........
Член од
9 април 2009
Мислења
386
Поени од реакции
4
според мене за тие пари супер е и да истата мемориска е м2

Член од
9 септември 2008
Мислења
239
Поени од реакции
10
Ај ако може месенџер за самсунг сгх-е590 . Фала многу

M!K!

supersonic
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.225
Поени од реакции
1.966
Извинете што ве замарам само уште ова прашање дали на Сони Ериксон Г502 можат да се ставаат теми???

????

(vasko)

SiMply the Best
Член од
3 јули 2008
Мислења
57
Поени од реакции
2
Една помош ако се можи. Од која страна може да се праќаат бесплатни пораки ? А притоа сакам да пуштам на мој број. Целта ми беше дека сакам да ставам во моб некои текстови од word, ама ми ги прима со некој друг формат. Сакам да ми стојат во draft како не испратени пораки. Тнх

Наташа Радио Милева Мара

Проф. Др. Маг. Мами
Член од
29 април 2005
Мислења
3.835
Поени од реакции
1.118
Извинете што ве замарам само уште ова прашање дали на Сони Ериксон Г502 можат да се ставаат теми???

????
Може еве овде имаш еден куп теми, само горе десно ќе си го селектираш телефонот и ќе си бараш :helou:

M!K!

supersonic
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.225
Поени од реакции
1.966
Фала нате позз:smir:

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
Една помош ако се можи. Од која страна може да се праќаат бесплатни пораки ? А притоа сакам да пуштам на мој број. Целта ми беше дека сакам да ставам во моб некои текстови од word, ама ми ги прима со некој друг формат. Сакам да ми стојат во draft како не испратени пораки. Тнх
Што телефон имаш ? текстовите да ти кажам да си ги ставиш и да си ги читаш преку тел ??

Член од
4 мај 2007
Мислења
598
Поени од реакции
208
Го изгубив усб кабелчето од мобилниот(Нокиа Н95 8Гб) Најдов кабелче од моторола со ист приклучок. Може ли со него да го поврзам со пц или ке направам некој проблем ?

Наташа Радио Милева Мара

Проф. Др. Маг. Мами
Член од
29 април 2005
Мислења
3.835
Поени од реакции
1.118
Го изгубив усб кабелчето од мобилниот(Нокиа Н95 8Гб) Најдов кабелче од моторола со ист приклучок. Може ли со него да го поврзам со пц или ке направам некој проблем ?
Нема да имаш никаков проблем, кабелот само го поврзува телефонот со компјутерот. Ако приклучокот е ист од телефонот со кабелот тогаш не би требало да ти прави проблеми :)

M!K!

supersonic
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.225
Поени од реакции
1.966
Само уште ова прашање.Дали мозе со Сони Ериксон Г502 не само да се фотографира туку и да се снима и видео???

Kajgana Shop

На врв Bottom