- Член од
- 18 март 2010
- Мислења
- 375
- Поени од реакции
- 11
Neli site prava gi imavme Makedonija cutese neli????Точно но каде е грешката на Македонија во оваа војна?Тоа што се бранеше?Албанците имаа многу големи права и пред да почне конфликтот.Е сега тие почнаа со радикализам да си ги бараат правата.И што Македонија не требаше да се брани од терористи кој касапат по македонски села во западна Македонија?Требаше да им даде половина од територијата?Каде е тука грешката на Македонија?
a kaj si ziveel da te prasam jas tebe be altanko?
eden mal dokaz zosto dojde do 2001 i kako nie sme bile tretirani kako Albanci so "prava" da ne spomnam uste mnogu nesta nesakam da se zamaram so ignoranti. Ednas bidete realni i gledajte vo rabotite kako sto eden razumen i human covek bi gledal a ne samo crno i belo. 2001 bese vojna imase voen konflik zatoa sto bevme diskriminirani i tretirani poloso i od zivotnite pa se sluci toa sto se sluci. Krivicata barajte si ja kaj vasite politicari koj i den denes gi glasate zosto ja donesoa drzavava do ova deredze i dosta pljukate kon celiot Albanski narod. Politicarite neka odgovorat za ubienite policajci i vojnici tie ja donesoa 2001..