togas se prerigistrirab pred toa 3 pati bev baniran:smir: prvo bev m@jmun4e pa ^^^badboy , pa ^^^BaD_BoY^^^ i sea ova so mi e
Адиос амигос.
Зошто деновиве?Ама добро бе ова не е смешно за плачење е. Мртов ладен си кажува три пати ме банираа и сеа еве овој четврти ми е. Изглеа се надевал дека овој нема. Ајде ќе дочекаме уште еден бедбој деновиве хахахахаха.
аааа хахахахаххахаххахаххаха. неможааааааам. од кај го дозна ти?
самиот се издаде пак :pos2:аааа хахахахаххахаххахаххаха. неможааааааам. од кај го дозна ти?
Сам себе го банирал :hihi:
Ама добро бе ова не е смешно за плачење е. Мртов ладен си кажува три пати ме банираа и сеа еве овој четврти ми е. Изглеа се надевал дека овој нема. Ајде ќе дочекаме уште еден бедбој деновиве хахахахаха.
Еве го, пак
Ќе биде смешнооо, ќе биде веселоо. И најтрагично е што не направил ниеден престап освен тој во фан клуб Реал. УА администрација.Еве го, пак
:немој:
:pos2::pos2::pos2::pos2: 2 смешки во 1 постХахахахах значи колку ме смејат вакви типови....get a life бе децааа
http://forum.kajgana.com/member.php?u=40106
Потписоооо ЧДА
EPIC FAIL :pos2:Епа вака, од сите лиги по една
Англија - Манчестер Јунајтед ( Мој фан )
Шпанија - Малага
Франција - Марсеј
Германија - Штутгарт
Италија - Јувентус
Холандија - Твенте
Ако забравих некоо лига, потсетејте ме
Ама само од тии познатте, не од Турција, Хрватска,Чешка итн ..
top e momcevo a sto e smesnoto tuka? hehe bas sakam da znamдодуша стар е овај пост ама сепак е напишан од легендаta торпедо
EPIC FAIL :pos2:![]()
Па финтата е што сеа навива за Баернtop e momcevo a sto e smesnoto tuka? hehe bas sakam da znam![]()