Посмртно објавени материјали од Тоше

V

Viktoranius

Гостин
Со душа чекам да излезат уште ангелски песни, испеени од тој ангелски глас кој не напушти засекогаш да тагуваме по него.

Член од
4 јануари 2008
Мислења
505
Поени од реакции
65
EDVAJ CEKAM DA IZLEZAT ZATOA STO GO OBOZAVAV TOSE I NEGOVITE PESNI SITE SE UBAJ STETA SO PORANO SI ZAMINA.lOVE YOU TOSHENCE

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
Премиера на спот на Тоше Проески

Речиси една година по 11. издание на Хрватскиот радиски фестивал одржан на Хвар, на кој апсолутен победник со неколку освоени статуетки беше Тоше Проески, неговото име ќе биде дел и од годинешното издание. На фестивалот закажан за крајот на месецов во Опатија за првпат ќе биде прикажан спотот за песната "Hardest Things" снимена за неговиот англиски албум. Спотот по смртта на Тоше го монтираше екипата на МТВ Адриа, а меѓу кадрите има и од оние снимани на Јамајка. Минатата година на овој престижен хрватски фестивал Тоше, како единствен македонски финалист, триумфираше со песната "Вежи ме за себе" дело на двоецот Антонија Шола - Миро Буљан, со чија песна успех постигна и претходната година со "Срце није камен".
"Hardest Things", како што првично се споменуваше, требаше да биде промовирана на претстојната Евровизија, но Тоше, веројатно, нема да добие ни минута во ревијалниот дел. Организаторите тоа го објаснуваат со наводната забрана од европската дирекција, од каде, пак, ја негираат информацијата, појаснувајќи дека за ревијалниот дел се единствено надлежни домаќините. Тие решиле наместо необјавените песни на Тоше публиката да ги слуша Горан Бреговиќ и Марија Шерифовиќ.

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
На кого па му требаат тие ебани 5 минути од Евровизијата.
Ако не сакаат, нема никој со сила да ги моли и нема потреба да глумат лудило и да се прават на удрени, нема да се сруши светот ако некој ашљак одбие да посвети дел од тоа фештите на Тоше.
Нивното несогласување со таа идеја нема да го направи Тоше помалку вреден, ниту пак ќе го смени тоа што го чувствуваме за него.

Член од
20 мај 2008
Мислења
961
Поени од реакции
43
Гледајте “Забранета љубов“, ќе се појави Тоше оваа недела во неколку епизоди. И вистина е дека ништо не може да го промени тоа што ние го чувствуваме за него, затоа и не ми е криво што не му се посвети внимание на Евровизијава. Битно Тамара него му го посвети настапот.

kusi

glory for man utd
Член од
12 мај 2008
Мислења
295
Поени од реакции
3
криво им е дека немале и нема да имаат таков пеач како нашиот тоше па и на крај кој ги е*е србите

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.001
Поени од реакции
12.599
да, а таа петицијата шо ја потпишвевме за да му се посветит дел од евровизијава на тоше?

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
криво им е дека немале и нема да имаат таков пеач како нашиот тоше па и на крај кој ги е*е србите
Никогаш, никој нема да има таков пеач и таков човек како што беше Тоше. Едноставно таков човек не се раѓа повторно.

Член од
4 јануари 2008
Мислења
505
Поени од реакции
65
Aj ve molam najpokje nekoj ako ima neka mi ja prati preku e-,mail ako treba msn ke kazam aj ve molammmmm najpokjeeeeeeee

Член од
4 јануари 2008
Мислења
505
Поени од реакции
65
Ah be nikoj ne znaese da go pocituva Toskata.Idioti so ke mu se slucese ako posveteja barem 5 minuti.Nemase nisto da mu se sluci.Tolku bezvezni raboti imase so mozeja da gi skratat i da mu oddadat cest no izgleda ne go sakat onolku kolku sto velat bezdusni stvorenja.Demek gotovo go zaborajvme.Nemam zboroj.Namesto ona so aj imaja zemeno so pobedila na prvata evrovizija so se izblamira kutrata ne znaese Belgrad,Bugarija kuznaj so kaza mozeja da ispejat 1na pesna vo cest na Tose.Me razocaraja

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Спотот е одличен, пред 15 минути го даваа на НОВА ТВ, а песната е стварно СВЕТСКА! Алал да му е и веча му слава.

Член од
2 април 2007
Мислења
2.875
Поени од реакции
4
super e spotot
aj davajte link za simnuvanje

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Песната е преубава само нема потреба да ја стават на интернет а уште не е издадена!

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
Промовиран The Hardest Thing на Тоше Проески на ХРФ (видео)

Вечерва во Опатија на 12-то издание на Хрватскиот радиски фестивал беше промовирана песната и спотот од англискиот албум на Тоше Проески - The Hardest Thing.

Спотот е црно-бел а за него се искористени снимките од патувањето во Јамајка и снимки од Крушево.

http://youtube.com/watch?v=9TnbVbXsBb4

Песнава е преубава...:pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom