Последни SMS

Ч

Чек Он Ит

Гостин
Никако да не ти текнало да и кажиш за забавата изненадување треба да е ке ти опнам една клоца трпано уште и ти текнало да ме прашаш НИКАКО

Од една другарка исчукана :)

kLiNkA

Ponosna Hrvatica
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.116
Поени од реакции
5
Nade sto si pravis? Sega se vrativme od plaza, uste malce ke se spremame za vo grad. Pisi nesto. kisscencence... Od edna mnogu mnogu dobra drugarka :je:, ali za zal ona e vo Ohrid, a ja ne.

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
Kure so prais?Ja eve idam nakaj aqua park, pa kaj 6 ke trgnam i utre obavezitelno da se vidime.Ideme na vodno?:)))Aj pisi,kiss.Od edna moja mn dobra drugarka.

ViRuS

ПрОвОкАтОр
Член од
20 август 2005
Мислења
2.048
Поени од реакции
21
Те сакам зашто сакам да те сакам, а ќе те сакам се додена нема да престанам да те сакам, а нема да престанам да те сакам, а не зашто многу те сакам!
--------------------------------
Една девојка ми се додаде на МСН и ми го видела бројот од мобилниот на картичката од МСН-от и секој ден вакви пораки ми праќа! А ни самиот незнам која е оваа! :lud:

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.756
Поени од реакции
5.018
каде утре.......

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
ViRuS напиша:
Те сакам зашто сакам да те сакам, а ќе те сакам се додена нема да престанам да те сакам, а нема да престанам да те сакам, а не зашто многу те сакам!
--------------------------------
Една девојка ми се додаде на МСН и ми го видела бројот од мобилниот на картичката од МСН-от и секој ден вакви пораки ми праќа! А ни самиот незнам која е оваа! :lud:
Тоа ти е кога на чоек ќе му даеш бесплатни поруки...:pishtoldz

Wuppy

۞HyperBaby۞
Член од
22 мај 2006
Мислења
467
Поени од реакции
1
Еве сум бе зив сум презивувам.Тука е тапа нема луѓе али се снаоѓаме.Се вракам на втори.Од еден „другар”:wub:

Член од
29 мај 2005
Мислења
2.216
Поени од реакции
41
„Пази по форуми,да не прават зулуми и поздрави ги сите.Маицата ми ја зема???” - Јаков

Ч

Чек Он Ит

Гостин
Ви текна да пишете.Цел ден ви вртам и никако да ве добијам!!!Кај сте да се видиме :).Од другарка

N

NeMiRnA

Гостин
cucko kaj si?na 13 idam za amerika pa ako ne ti smeta edno kafence da ispieme,tvoe e.Ako mi pomogne ova eve ti edno golemo te sakam za da se vidime.kiss
od edna drugarka

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.756
Поени од реакции
5.018
А бе имаше лимон, а и сол , но проблемот е што текилата ми е омилено пиење ,ретко пијам ама коа се работи за текила незнам да престанам,а си праел ти некогаш боди текила?

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Macence sakam da si so mene i da te guskam i zaedno da si spieme, a so ke praam koga ke ides na odmor 10 deba nema da te gleam, TE SAKAM, TE SAKAM, TE SAKAM...
Od Maceto moe malo

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Кај си бе клошар не ти теквит да се јавиш, како летово, ич не те имам видено. ај на плажа заутре да ојме, пошо еве сеа врнит, не ке мојме утре... од Боки

Kajgana Shop

На врв Bottom