ja go gleav my super ex-girlfriend i epten mi ses vigjase...uma turman e zakon,a i onaa glupacata sindi u scary movie sto wese glumi i filmot e MNOGU dobar
Silent Hill... mi se sviga sto reziserot ja zadrzal aftenticnosta na igricata u filmot... istite zvuci,istite kadri itn... za tie luge koj ja nemaat igrano igricata,osobeno kecot(a preporacuvam da ja igrate) mozebi nema da vi se sviga filmov..ali epten sum zadovolen...vredi da se glea
Click go gleav vcera i filmot e uzasen,no sekako me iznenadi sto ima tolku dobra poraka,sekako ako ja svatite.Inaku ima odlicna zamisla za ona sto saka da se kaze vo filmot ama loso e izvedena!Sepak za komedija,ne vredi mnogu poso se ubiv od placenje(taka e zborot)!Patem,nema da vi steti da go gledate,naprotiv...A sega se jadam zasto edvaj cekam da se stemni i da go gleam The Omen
Posleden film so go gledav e ovoj noviot animiran film "Cars", mnogu dobar film, strasna animacija (mislam Pixar kako moze da bide druksie) stvarno golema kolichina na humor, interesna poraka ima, vredi da se gleda ....
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.