Последен гледан филм

Статус
Затворена за нови мислења.

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
последен филм што ми е гледан е џон инглиш со мр.бин

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
денеска гледаФ 2 Scarface i Rane 100 пати ги имам гледано ама закон се:salut:

IronTrooper

The King of Cool
Член од
27 март 2007
Мислења
1.496
Поени од реакции
32
se7en (seven)
одлична идеја која би можела да биде мноогу подобро реализирана, одлични реплики, добри глумци (Морган Фримен, Брад Пит, Ќевин Спејси, женцката...)

едит: го гледав после долго време пак The Usual Suspects, филмот кој кога го гледав прв пат ме остави подзинат, би му го преорачал на секој.
И додека ми трае филмскиов период (почесто гледање филмови од вообичаеното) и кога веќе сум на темава (која нема да ја видам 10-15 дена (одмор)) да ги споменам и Alvin and the Chipmunks, филм кој ме зарази со симнување песнички од верверичките, а + тоа и Џејсон Ли е во него. The exorcism of Emily Rose - го гледав очекувајќи да се посерам во гаќи (залудно) и за крај ќе го споменам филмот ко летово за прв пат го изгледав цел Rounders, филм виновен за мојата навлеченост кон покер лејтли.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Dead silence

Закон хорор филм, сега завршив со гледањето. Стварно вредеше што останав олку касно оваа вечер. За сите љубители на хорор/трилер филмовите им препорачувам веднаш да го гледаат!

D

Daftie

Гостин
Ја последен го гледав Seed of Chucky, многу безвезален филм...

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Го гледав до половина

ми се смачи и не го догледав претерана фантазија, па мајкуму ако Анџелина Џоли фати пиштол во рака не значи дека е подобра од робокап и неуништлива:tapp:

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Ете, покрај сите блокбастери кои ги има и на оваа страна... а ги изгледав, конечно можам да пишам*се пофалам* дека го изгледав и Черниот рицар. Добро филмче, но во никој случај не ја заслужува оцената која му ја доделија филмските критичари. Не се воопшто објективни и голема улога во крајната оцена играат симпатиите на ''жирито/публиката'' кон покојниот Леџер.

Ок, можеби специјалните ефекти ќе го подобрат мојот впечаток откако ќе го изледам филмот на големото филмско платно, но вака на солидна Xvid снимка не сум воодушевен. Резиме, добар филм но во никој случај не е некое епско филмско дело а.к.а најдобриот филм на сите времиња.

Janev

2.856
Поени од реакции
58
We Are Marshall веке неколку пати го гледам....добар филм, се базира исто така на вистинска приказна

pirlo21

којотот
Член од
12 јануари 2008
Мислења
2.052
Поени од реакции
2.055
American gangster само што го изгледав, филмот беше фантастичен. Истотака според вистинска случка, го препорачувам на сите што имаат слободно време.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Вчера изгледав три филма, филмски маратон и од сите сум задоволен:

Wanted 8/10
Made of Honor 8/10
Hocus Pocus 9/10

:je:

Статус