Последен гледан концерт?

Член од
21 август 2007
Мислења
295
Поени од реакции
8
Suffocation во МКЦ-Скопје во живо, а на ДиВиДи мислам дека Iced Earth-Live in Montreal ми е последно гледан по стотти пат :)

JeCILaDy

Move Away
Член од
18 април 2006
Мислења
2.350
Поени од реакции
22
Концертот на Владо Јаневски во Хераклеа.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.488
Поени од реакции
7.982
Тешко дека на Балканов ќе се повтори уште еднаш такво доживување. Многу, многу тешко.
Пааа... нема...
Наскоро треба да дојде МАНУ ЧАО ВО СКОПЈЕ И ТОА ЌЕ БИДЕ МНОГУ ПОДОБРОООООО!!!!!!

Инаку јас вчера ги гледаф OVERFLOW од Хрватска, The Kings of Idle од Македонија (ОМГ составот и стиховите :pos: најпријатно изненадување), Atheist Rap (не се рапери, туку стари српски рокеришта, и извонредни се во живо). Drum&Brass Trio (добар почеток ама после тоа се се сфедуваше на пиштење преку днб луповите).
И ди-џеј сетот на Флуид (фанки делот беше супер)...
И за жал беф преморен за да останам на сетот на Ди Џеј Иљче....
Се острев цел месец за тоа, и на крај не издржав, целиот смрзнат, уморен...

Член од
1 септември 2007
Мислења
375
Поени од реакции
0
posleden koncert kaj sto bev e onoj na SKAZI vo OH
a inaku mora da se izdvoja i na Sanchez(Skopje), PVD(Struga) i BOKI 13 na stadion vo ohrid na biljanini izvori misslam deka beshe :D

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Последен гледан концерт ми е Владо Јаневски во Античкиот театар во Охрид. Еден од најубавите на кои сум присуствувал.

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
последниот концерт на кој што сум била е на P!NK,а ако се рачуна и на Edo Maajka во Охрид

--**ЕмА**--

take me as i am
Член од
14 ноември 2007
Мислења
380
Поени од реакции
11
Последен концерт ми беше на ТОШЕ :( ахх кое доживување, кое плачење било... леле..:(:(

Член од
3 септември 2007
Мислења
25
Поени од реакции
0
пааа, rhcp во инѓија. не дека сум фан,ама така ми испадна. а да,и симон трпчевски завчера. :)

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Кајли Миног и Рибља чорба на ТВ

petar_joker

OLD ROCKER
Член од
5 септември 2007
Мислења
1.249
Поени од реакции
57
Пааа... нема...
Наскоро треба да дојде МАНУ ЧАО ВО СКОПЈЕ И ТОА ЌЕ БИДЕ МНОГУ ПОДОБРОООООО!!!!!!

Инаку јас вчера ги гледаф OVERFLOW од Хрватска, The Kings of Idle од Македонија (ОМГ составот и стиховите :pos: најпријатно изненадување), Atheist Rap (не се рапери, туку стари српски рокеришта, и извонредни се во живо). Drum&Brass Trio (добар почеток ама после тоа се се сфедуваше на пиштење преку днб луповите).
И ди-џеј сетот на Флуид (фанки делот беше супер)...
И за жал беф преморен за да останам на сетот на Ди Џеј Иљче....
Се острев цел месец за тоа, и на крај не издржав, целиот смрзнат, уморен...
Сепак најголем концерт беше концертот на Бијело Дугме на Хипдром. Тој бил најголем одржан концерт на Балканов на сите времиња. Сепак голем кикс беше озвучувањето, ама то е то.

Иначе последен концерт кој сум го гледал на двд е концертот на Леб и Сол во Охрид и Хераклеа, баш вчера го гледав.

Член од
28 јануари 2007
Мислења
259
Поени од реакции
4
Funeral For A friend, Metro Arena, Sydney. Odlichna atmosfera!

Член од
6 март 2007
Мислења
2.301
Поени од реакции
1.580
Последен концерт ми бесе на Тоше Проески, и си поминав најубаво на целиот свет, не верувам дека некогаш ке си поминам поубаво на некој друг концерт.

Член од
22 август 2007
Мислења
550
Поени од реакции
16
И мене последен концерт ми беше на Тоше и никогаш нема да го заборавам.

Kajgana Shop

На врв Bottom