Порака до ДУИ : вашето однесување е глупо!!!

Член од
28 јуни 2006
Мислења
403
Поени од реакции
0
од понеделник ДУИ оди на протести-тоа е најновиот став на централното претседателство на ДУИ.демек протестите ке биделе мирни но да не ти се верува.дали е можно ескалирање на протестите во нешто порадикално или пак тоа е само заплашување на новата влада ке видиме во понеделник и деновите шо идат.

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.757
Поени од реакции
5.032
Mislam deka protestite ke bidat zaludni , teshko e za veruvanje ako nema nekoj incident .....

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
a za kakva cel ????? nikakva
posto ke nema da postignat ama bas nisto
abe znaete so
koj gubi ima (neka prodolzi sledniot juzer)

Член од
29 мај 2005
Мислења
2.216
Поени од реакции
41
Crazy P0Y0L напиша:
a za kakva cel ????? nikakva
posto ke nema da postignat ama bas nisto
abe znaete so
koj gubi ima (neka prodolzi sledniot juzer)
Чудно прашање. Како бе за каква цел? Па тоа е барем проѕирно како бел вел. Еее,дали ќе постигнат нешто,или не,останува да се помолиме,да не дојде до некој несакан инцидент.
После тоа може тој што губи да се лути,ама овие ептен специфично се лутат.:) Сите од веселба,они од лутина пукаат,мислам во душата де.:)

JASMIN

Шехерезада
Член од
10 април 2006
Мислења
480
Поени од реакции
19
Koj visoko leta...tresnuva na zemja. Prosto merakliski da gledas eden kup raspameteni faci- ne im se veruva sto se slucuva. Pogotovo od nivniot tabor, od strana na makedoncite od albansko poteklo:)

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
e dee znam kade pukot oti so niv ziveam :) (PDP RILEZZ:))
znaci jas koa pisav za kakva cel -nikakva toa ne go zemaj zdravo za gotovo tuku poentata mi bese deka ke protestirat a nisto nema da dobijat :)

Член од
13 јули 2006
Мислења
125
Поени од реакции
3
АБе, сепак, тие добија доверба од мнозинското албанско население.. за тоа дека не можат ништо да сменат, не би била баш сигурна...
Не дека имам некоја идеја како да се реши ДУИ и нивната арогнатност, ама знам дека треба да се реши, FAST!

Член од
13 јули 2006
Мислења
125
Поени од реакции
3
Crazy P0Y0L напиша:
ne e vistina buttercup mesteni imalo so nemozes da zamisles :)
Абе не знам тоа што, како, местено, неместено, ама ако 20 % од оние што гласале за нив ги подржат на протестиве, па решат да си ги откопаат калашниковите од дворовите...
ХАОС ќе настане..

и кога сме веќе тука, јас не сум слушала вести деновиве... каде ќе протестираат? колку? како?
знае некој да напише?

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
a be i jas sum albanec i ne drzam kalas vo dvorot da ne se razbereme ne sekoj koj glasal za dui imat kalas(jas ne glasav za niv ama zboruvam taka kako sto e) 10% so silaa glasaa a na 10% sinojte i kerkite i malite deca im bea ubieni vo vojnata vo 2001 taka da tie mislat deka ako glasat za dui glasat za zivotot na nivnite deca
taka da ne se site albanci so kalas mi bese poentata

Член од
11 јуни 2006
Мислења
315
Поени од реакции
0
И што мисли Аљи Ааметија и Тута Арифија, што планира да постигне со протести? Демек, ако не му е нему по ќеф, ке те начека кога одиш во клозет и че те скљока? И тоа со бекакви бедасти беси?
Модата им помина, работата што требаше да ја завршат за запад ја завршија и сега си одат во пензија (неплатена се разбира).
А што мислеше Аљи, на запад толку му беше драг и симпатичен па неколку години го чешаа по табаните?
Толку им фаќа црпката!

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Се додека протестите им се мирни и демократски како во секоја демократска држава, можат да протестираат колку им душа сака.

CakNoris

Папу4ар
Член од
16 декември 2005
Мислења
177
Поени од реакции
0
Bacillus gagous напиша:
Се додека протестите им се мирни и демократски како во секоја демократска држава, можат да протестираат колку им душа сака.
Мирни протести со Али - Шизи??? Дајте бе не се занесувајте. Првите 2-3 недели може ќе бидат мирни зашто уште се надеваат на влез во владата. Кога ќе почне Грујо да ја формира владата и да мести министри, е тогаш сите Алиовци ке си ја облечат униформата што ја должат кај НАТО и ќе припукаат некаде. Ама овојпат нема да им успее верувајте. Ќе има многу мртви поради тој шизофреник.

gOJDO

Пациент, неизлечив
Член од
4 јануари 2006
Мислења
1.304
Поени од реакции
20
ko kje idat na protesti, neka pominat i "u pichku mater". odamna ne otishle tamu.

Kajgana Shop

На врв Bottom