Попладневна дремка?

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
Попладневна?Дремка? :pos:
Јас кој ќе легнам не дремка,ќе окапам 5 саати минимум,не можам, ако се заспијам,тешко кој ќе ме разбуди.Затоа после не можам навечер да заспијам и секој шум ме буди.
Ама обожавам дремки,најмногу ми е мерак тогаш да спијам,и се навикнав више тоа време да спијам,нема веза дали сум уморна или не,прва смена втора,кој ќе дојдам од школо увек спијам.

Член од
11 февруари 2008
Мислења
173
Поени од реакции
17
Абе дремка ме фаќа на училиште некаде после трети.:pos: А иначем и јас како Desire ако легнам ке окапам, а иначем редовно егнувам ако не легнам да преспијам на пладне не можам да функционирам и после затоа седам навечер до касно и си учам по некад знам ич и да не заспијам навечер и сабајле на училиште.

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Многу ретко спијам попладне.Може 1 или 2 пати годишно.

ivana87

magic is everywhere
Член од
7 јуни 2007
Мислења
1.613
Поени од реакции
220
Јас спијам секој ден :toe:

Мар мар

Take me to paradise
Член од
9 август 2006
Мислења
1.294
Поени од реакции
11
Колку и да сум уморна и ненаспана никогаш не спијам попладне зошто ќе се заборам 6-7 сати и после ко ќе станам многу ме боли главата. И плус за то време шо ќе го изгубам во спиење можам да завршам 100 други обврски така да спиењето денски го сметам за губење време. За некого можеби не е така, ама за мене е. :toe:

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Секој ден од 2 до 5 саат

Lavanda

Модератор
Член од
18 април 2008
Мислења
676
Поени од реакции
66
Не практикувам да спијам преку ден, немам време за тоа, ако спијам треба да си го пропуштам и така малкуто време што ми преостанало да си се подружам со децата и сопругот, така да онлајн сум цел ден, па не ни легнувам ноќе рано, најрано ми е полноќ.

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Ми ја погодиле темава:pos:
ДА:pos:..голем обожавател на попладневната дремка..особено кога сум прва смена на школо па кога ке дојдам дома само раце миам и се пресоблакам ни јадам ни здраво на никого легнувам у кревет и се покривам:pos:..сега летово ке гледам да не спиам толку..ма да неизбежно е..најголема спанка сум..и тоа со диплома:pos:

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Aко попладневна дремка се рачуна и ,,дремка“ од 3 до 8 и пол саат навечер... тогаш да, ја применувам :pos:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Уфф у последно време по 6 часа спијам попладне :)

kusi

glory for man utd
Член од
12 мај 2008
Мислења
295
Поени од реакции
3
ејјјјј сум се смеел на тие што спијат попладне ама последниве 2 недели станав зависен од тоа спиење попладне сега ако не заспијам попладне сум целиот изморен неподвижен незз едноставно ми треба одмор во тоа време од денот пробајте сите баш е добро

Член од
20 мај 2008
Мислења
961
Поени од реакции
43
Порано воопшто не преспивав, но сега кога имам повеќе обврски и богами ме фаќа дремка па си прилегнувам попладне, ама тоа не трае подолго од 1 час. Воопшто не сум по спиењето. И ноќе спијам по 5-6 саати.

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Не спијам.... Попрво ќе си легнам порано отколку да легнам попладне па да станам зашто кога ќе станама не сакаш да си во моја околина... Тогаш се ме нервира, се ми оди на нерви, се издеравам :) Веројатно затоа што попладневната дремка не ме наспива... Е некогаш легнувам, ама тоа кога неколку дена по ред немам спиено како што треба....

Член од
8 април 2007
Мислења
725
Поени од реакции
6
Ако не заспијам преку ден 1 сат минимум не сум способна за ништо друго т.е денот ми пропаднува, нервозна сум, неможам да се сконцентрирам..буквално немозма ништо да правам. Посебно кога ке дојдам од факс, и колку и да имам за учење, морам да дремнам малце :jaj:За оние денови кога сум слободна, не се замарам психички или физички, на пр лето, не ми треба дремка, супер ми е и без спиење :pipi:

Член од
17 мај 2008
Мислења
75
Поени од реакции
0
УУффф нема послатко за мене да си се наспијам некој 2 саати попладне,тоа ми се дешава секој ден и не мислам дека ми е драгоцено време изгубено...Прво да си се наспијам па после се останато

Kajgana Shop

На врв Bottom