Попладневна дремка?

Член од
29 јули 2005
Мислења
2.973
Поени од реакции
178
Ко помал не ни помислував на тоа дури некогаш и ме тераа да легнам попладне. Ама последнава година-две некако е сменето, кога сум прва смена во школо доаѓам накај 12-13 ч. и спијам до 17 ч. и после земам да учам или други активности што треба да правам!

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163
Кога сум прва смена, скоро секој ден спијам. Баш е супер шанса да се одмориш малку, особено кога ќе станеш во 7 сабајле.

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
Обично после 4 ч. поручек ,ко ќе дојдам од на работа си легвам малце да одморам, многу ми значит попладневната дремка, после можам и до покасно да останам и пак сабајле рано да станам за на работа.

NIKA

F.B.I (Fausse Bonne Idée)
Член од
11 април 2006
Мислења
791
Поени од реакции
12
Абе кога сум дома накај 4-5 ме фаќа, а и кога сум на факултет...ама тама нема кревети...та.....иначе си спијам јас.....коа немам испити...ама еве сега кога имам.....еј тоа очите пред тоа компЉутаро, тоа филџанто ништо не са.....тоа жао ништо неј...бреј ке ме затрупат со преводи, со книги и речници....де бе луѓе та и јас сум душа да си поспија....:pos2:

Ashley

بين الحياة والموت
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.043
Поени од реакции
35
Обавезно спијам на пладне, ако станам рано сабајле. А и поубаво ми е спиење преку ден, него навечер :)

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Последен пат спиев попрадне пред троа повеќе години за да ескивирам од одење на забар.:hehe:

Не, немам навика да легнам попладне, не можам да заспијам едноставно... а што убаво би ми дошол екстра одмор.

STARTER

Firestarter
Член од
31 август 2007
Мислења
935
Поени од реакции
246
Многу тапа работа е тоа, потоа вечерта не можам да заспијам, повеќе практикувам да си легнам порано отколку да спијам преку ден

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Незнам да спијам попладне, колку и да сум уморна тоа ептен ретко ми се дешава. незнам зашто, инаку не обожавам да спијам, губам време со тоа.:uvo:

Член од
16 јули 2006
Мислења
312
Поени од реакции
4
stotuku stanav od takva popladnevna dremka. i normalno deka e ubavo koga si si legnal kasno, si stanal rano, a te ceka ucenje uste.

Член од
29 ноември 2007
Мислења
1.149
Поени од реакции
38
Може да ми се случи еднаш ичли два пати во годината да легнам на пладне и тоа ептен ако неможам да издржам.Затоа што многу спијам и ако легнам напладне можам да се разбудам дури другиот ден.

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Пред малце се разбудив од кома од 3 до 6:nesvest:

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Обично спијам попладне или кога сум болна или настината или коа сум ПРЕТЕПАНА од умор..
Денес на пример спиев.. Од 4 до 8.. Ама и настината и претепана баш од ненаспаност, умор.. И ми се собра..

Член од
12 септември 2007
Мислења
502
Поени од реакции
4
ме фаќа дремка тоа време ама гледам да не заспијам зашто па така навечер нема да можам да заспијам

Z

ZeroStyle

Гостин
Не спијам многу...Чат пат...Ама јас неам мерка...Ако легнам на пример 4 саат у единаесет вечерта ќе станам...Ни топови не ме будат...Бот :)

Kajgana Shop

На врв Bottom