Попис, права итн итн...

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
А тие што се два пати попишани? Замисли, им кажуваш дека си попишан во Скопје кај што седиш и ти викаат „Ако дечко, такви се процедурите“. Може јас у Скопје сум една личност, а дома друга а? Седи бе...
Ти па се жалиш оти двапати те попишале... Јас би им рекол ако може и 5-6 пати да ме попишат... и сите Македонци така со ред

Брокер

Broker of the Year
Член од
25 јули 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
257
Замислете вчера еден дечко го најдов на пошта и ми кажа дека поднесува апликација за попишувач и од денес требало да почни... е па сега видете вие како е организиран, уште по партии се расправаат 100 души ни зедоа 200 души ни зедоа.. блабла

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Доста се жалејте! Излезејте од дома и направејте нешто у врска со тва шо го говорете. Доста ги дрвејте на форум. Тај шо говоре против државата или е глуп или појма нема шо се случува у неа. Разбудејте га таа самосвест и доста гледате само за вашите гаазове, не бидејте пички!

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
Се е заебано во државава.. се дур се продаваат политичарите за пари така ќе биде..

Како бе македонците во Бугарија,Грција и Албанија несмеат да се попишат како македонци? Македонија ќе ја направат земја на повеќе народи,Ќе се измислат уште 5-6 во наредниве години,ќе излажат за бројките и го ебавме ежот.Не е ни чудо што таа жената незнам како се викаше отстапи од функцијата да врши попис премногу притисок и правеле којзнае кој и се заканувал..премногу е ова допуштање.. да не се случи истото како со Косово па дури тогаш ќе свириме..

PsychoalieN

Омлет мастеР
Член од
12 јули 2009
Мислења
1.703
Поени од реакции
1.411
ова на крај ќе испадне домазет во своја куќа... срамота

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
Реално Албанци у Македонија има под 20%. Сега целата работа е како тие да испаднат 25 % коа се знае дека СДСМ не се на власт!!! Проблемот е голем - нели :icon_lol: Секој попис имало проблеми само до сеа некој преќутувал !! Знаеме 2002 како ги најдоа 120 000 албанци повеќе!!

ЛеоЛе07

Не биди трол
Член од
8 октомври 2010
Мислења
879
Поени од реакции
375
Добро е што пописната комисија имаше доблест да признае дека пописот е нерегуларен.

Се додека пописот има политички импликации нема да може да се спроведе без проблеми. А и тогаш ќе има луѓе кои многу сакаат да си ги мерат и да кажуваат дека им се големи.

Член од
1 септември 2011
Мислења
177
Поени од реакции
113
Вчера дојдоа кај мене, и жал ми што морам да кажам ама беа тотално НЕПИСМЕНИ!
Наместо дата на раѓање од л.к. ми пишува датум на издавање на истата. Ох Господе, па зарем не му падна сомнително кога погледна 2009 год?
Ме прашува каде работам и што работам, а истото не знае како да го заведе па ме прашува мене какви дејности биле тие, како да запишел...
На крајот на краиштата баш ми е мило што се прекинува, затоа што уште пред да започне се знаеше дека ќе е безуспешен и сомнителен.

Член од
5 септември 2011
Мислења
52
Поени од реакции
30
Леле, кој знае колку се јадосувате, под јорганчиња, ви студи, запечени, ненајадени, измрзнати, додека клетите албанеци, струја крадат и струја не плаќаат...
Рековте кој нерв од анусот ви го годи оваквиот податок?

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
http://www.plusinfo.mk/vest/18587/Vladata-reshi-Popisot-defitivno-propagja КРАЈ !!! Се потврди мојата констатација за „способноста“ на оние кои се одговорни за спроведување на пописот.
Ако добро читам на линкот кој го постираше пишува "Според неофицијални информации, Владата ќе достави до Собранието предлог за донесување закон за прекин на пописот"
Не знам од кај констатираше дека ова оваа шепекулација е конечна одлука.

А тие што се два пати попишани? Замисли, им кажуваш дека си попишан во Скопје кај што седиш и ти викаат „Ако дечко, такви се процедурите“. Може јас у Скопје сум една личност, а дома друга а? Седи бе...
Нема веза, што те попишале два пати. Кога ќе се обработуваат податоците, таа пописница од каде што си роден ќе се земе предвид а другата се поништува.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.309
Поени од реакции
84.456
Леле, кој знае колку се јадосувате, под јорганчиња, ви студи, запечени, ненајадени, измрзнати, додека клетите албанеци, струја крадат и струја не плаќаат...
Рековте кој нерв од анусот ви го годи оваквиот податок?
Пикасо иди фотокопирај се бе :pos:
Имаш пун курац тука кои во име на некакво фантазмагорично еднострано пријателство сеуште ќе ти го испушат. Чисто онака од лични мазохистички побуди. Такви се Македонците. Немате гајле, што сакате можете да им праите. Не можете вие толку да ги ебете, колку што они можат да издржат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom