Помош, софтверски проблеми и совети

Член од
20 јануари 2015
Мислења
309
Поени од реакции
609
А Opera добар е, ќе ја замени мозилата?
Јас цело време користев мозила и едно време почна многу да кочи. Првин мислев дека е до интернетот ама излезе дека било до мозилата па ја избришав и инсталирав гугл хром. Еве некое време го користам па нема ни закочено, ни сецка, ништо. Перфектно си работи.

Член од
24 мај 2012
Мислења
294
Поени од реакции
114
Која верзија на Visual Studio е најдобара?

Член од
9 септември 2008
Мислења
769
Поени од реакции
322
Инсталирав Windows 10 пред некое време но ми излезе еден проблем,кога сакам да симнам драјвер за графичката GeForce GTX 560 Ti не ми наоѓа соодветен драјвер и ми пишува This graphics driver could not find compatible graphics hardware дали има шанси да најдам драјвер соодветен за да инсталирам и да го користам Windows 10 или тешка работа ?

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Инсталирав Windows 10 пред некое време но ми излезе еден проблем,кога сакам да симнам драјвер за графичката GeForce GTX 560 Ti не ми наоѓа соодветен драјвер и ми пишува This graphics driver could not find compatible graphics hardware дали има шанси да најдам драјвер соодветен за да инсталирам и да го користам Windows 10 или тешка работа ?
Преку windows update ке го инсталираш самиот windows ке ти понуди драјвери, чекај само да те прашам а зошто не го почекаш RTМ ? Кога сега ке испага Јули или Јуни секако е полн багови врати се на 8.1 и чекај го RTM тоа е финалната верзија

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.903
Да ми каже некој,дали е ова проблем со графичката картица?

untitled.JPG

Исто и кога се активира виндовсот има зелени пруги по целиот екран..??

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Да ми каже некој,дали е ова проблем со графичката картица?

Исто и кога се активира виндовсот има зелени пруги по целиот екран..??
Проблем ти прави испитот за државни службеници, избриши го ќе ти се оправи.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.903
Член од
8 септември 2011
Мислења
3.675
Поени од реакции
2.622
Гледам една серија на интернет па сакам да си ја ставам на усб и да ја гледам на телевизор, али никако неможам да најдам начин како да ја слимнам се скапав барајќи али видеото е на некаков си jwplayer па никако неможам, се скапав барајќи how to download video from jwplayer :D

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Гледам една серија на интернет па сакам да си ја ставам на усб и да ја гледам на телевизор, али никако неможам да најдам начин како да ја слимнам се скапав барајќи али видеото е на некаков си jwplayer па никако неможам, се скапав барајќи how to download video from jwplayer :D
Од кај ја гледаш серијата ако е преку веб симни и инсталирај internet download manger и он ке ти даде опција за download на видеа од веб

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom