Помош, софтверски проблеми и совети

Член од
30 април 2009
Мислења
107
Поени од реакции
1
Еве друже овде е Solved кога нејке Spin UP да напраи, на плочата вадат една диода која и неморало да е таму ако имаш добро напајање (заштита на 12v влезот), најди си некој што знае да работи со лемилица и среди работа.
Благодарам. Го разгледав и гледам тука некое решение. Е сега да не брзам и да направам грешка ќе разгледам по добро и секако на сервис ќе треба да протрча малце. :)

M

MiniTurtle

Гостин
Здраво, имам проблем со темите на windows xp :mad: неможам да ставам ниедна друга тема освен Windows Classic, кога одбирам друга тема ми покажува:

Ај помогнете.

NelTu

Coffee addict
Член од
1 август 2011
Мислења
2.370
Поени од реакции
7.013
А да го рестартираш пц, па после пробај да ставниш друга тема.
И мене многу пати вака ми се има случено.

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
413
Член од
9 јануари 2006
Мислења
5.655
Поени од реакции
7.504
Вака ова што се појавува тука на овој линк што ќе го пратам ми се појавува од коа ќе ми се рестартира во работа компјутерот,што може да е и ако се појави пак што да притиснам?
http://www.howtofixcomputers.com/forums/windows-vista-installation/we-apologize-inconvenience-but-windows-did-not-startsuccessfully-268023.html
Влагаш у Safe Mode кликаш Yes на првиот месиџбокс и правиш chekdisc на C: дискот со 2те штиклирано преку MyComputer / Properties / Tools/Error-Checking...CheckNOW

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
413
Ме интересира уште нешто,симнав аваст и сега кога идам на еден покер сајт ме прашува дали ќе се уклучувам директно преку ај пи или да го пишам проксито иако не знам што е баш тоа ама нешто претпоставувам дека е нешто како прикриена IP адреса(тоа прокси само ми го наметнува антииврусот) претпоставувам тоа го бараат да не правам злоупотреба.
Дали ако додека играм го исклучувам тој Firewall од антивирусот ќе можам да си играм или можам да го пишам тоа прокси што го бара и ако да каде да го најдам (се надевам дека ме разбра некој)

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Ај и тука да прашам. Фонтот на фејсбукот и на некои други страни, како и на скајп ми е како заматен и ситен

Сеа инсталирав нешто и гледам и таму беше таков. Вчера го земав од поправка компјутеров и наместо драјвер за Radeon графичка, тие инсталирале драјвер за Intel графичка. Јас тоа го средив, си симнав драјвер, го избришав другиот ама еве уште е така. Фонтов за windows-от е супер, на таск барот убаво си пишува. Што може да биде проблемот и како да го решам по ѓаволите :)
Некој??? Многу се нервирам грд ми е фонтов, ич не ми е мерак за компјутеров веќе :mad:

Член од
30 јануари 2009
Мислења
501
Поени од реакции
454
Некој??? Многу се нервирам грд ми е фонтов, ич не ми е мерак за компјутеров веќе :mad:
Јас колку што гледам од сликата, си одзумирал во мозилата и затоа е мал фонтот, стисни ctrl + scroll за да вратиш у нормала :)

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
CTRL+0 на нумпад, ете и тоа може да е.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
CTRL+0 на нумпад, ете и тоа може да е.
Не сум до толку кретен за да прашувам за такви работи. Грд е фонтот. И одзумирано и зумирано лошо изгледа. Ама чим не знаете, ок.

Член од
24 јули 2008
Мислења
285
Поени од реакции
5
se izvinuvam prvo za poddrskata ali imam nekoj prb.
vaka, si ja simnav sniper elite 2 si ja instalirav e sea imam problem u gameplay.. ke igram nekoi 5 min normalno i posle ke pocne da secka da koci nekoi 5 min pa posle pak normalno.. so ke da e problem? fala

Член од
30 мај 2008
Мислења
185
Поени од реакции
8
posle formatiranje i instaliranje na windows XP nemam zvuk nikade koj znae neka pise sto e problemo i sto da napravam .za vtor fond da mi bide makedonskio isto taka koj znae kako da go podesam neka pise

Kajgana Shop

На врв Bottom