Благодарам. Го разгледав и гледам тука некое решение. Е сега да не брзам и да направам грешка ќе разгледам по добро и секако на сервис ќе треба да протрча малце.Еве друже овде е Solved кога нејке Spin UP да напраи, на плочата вадат една диода која и неморало да е таму ако имаш добро напајање (заштита на 12v влезот), најди си некој што знае да работи со лемилица и среди работа.
eve ti eden jas go koristam i ok BSR Screen Recorder 6forumdzii malku pomos ako mozemoze li nekoj da mi predlozi nekoja besplatna programa za snimanje od kompjuter ( screen record ) ama so zvuk ? blagodaram
)))
ne ednash 21654 pati go restartirav... i nisto pakА да го рестартираш пц, па после пробај да ставниш друга тема.
И мене многу пати вака ми се има случено.
Влагаш у Safe Mode кликаш Yes на првиот месиџбокс и правиш chekdisc на C: дискот со 2те штиклирано преку MyComputer / Properties / Tools/Error-Checking...CheckNOWВака ова што се појавува тука на овој линк што ќе го пратам ми се појавува од коа ќе ми се рестартира во работа компјутерот,што може да е и ако се појави пак што да притиснам?
http://www.howtofixcomputers.com/forums/windows-vista-installation/we-apologize-inconvenience-but-windows-did-not-startsuccessfully-268023.html
Некој??? Многу се нервирам грд ми е фонтов, ич не ми е мерак за компјутеров веќеАј и тука да прашам. Фонтот на фејсбукот и на некои други страни, како и на скајп ми е како заматен и ситен
![]()
Сеа инсталирав нешто и гледам и таму беше таков. Вчера го земав од поправка компјутеров и наместо драјвер за Radeon графичка, тие инсталирале драјвер за Intel графичка. Јас тоа го средив, си симнав драјвер, го избришав другиот ама еве уште е така. Фонтов за windows-от е супер, на таск барот убаво си пишува. Што може да биде проблемот и како да го решам по ѓаволите![]()
Јас колку што гледам од сликата, си одзумирал во мозилата и затоа е мал фонтот, стисни ctrl + scroll за да вратиш у нормалаНекој??? Многу се нервирам грд ми е фонтов, ич не ми е мерак за компјутеров веќе![]()
Не сум до толку кретен за да прашувам за такви работи. Грд е фонтот. И одзумирано и зумирано лошо изгледа. Ама чим не знаете, ок.CTRL+0 на нумпад, ете и тоа може да е.