Помош, софтверски проблеми и совети

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Ај некој да ми даде добар антивирус.. БЕЗ (Касперски,Нортон,Антивир.)
оти пример играта ми е во "D" и кога ЕКСТРАКТИРАМ нешто, местото ( Disk Size ) ми оди во "C" и не можам да инсталирам... ТАКА МИ РЕКОА..
дека е до тоа .. оти сум имал вируси.. па дајте добар антивирус да исчистам и да видиме:))
ESET
Avast
Avg

Член од
19 декември 2010
Мислења
523
Поени од реакции
23
Леле неможам да си најдам звучната картичка... Може ли некој за download да постави линк, мноогу ми треба.

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Леле неможам да си најдам звучната картичка... Може ли некој за download да постави линк, мноогу ми треба.
Е што звучна има??? Драјвери сакаш..........Провери што звучна имаш, околу тоа би ти помогнал Everest

Член од
26 јануари 2008
Мислења
104
Поени од реакции
3
ima problem so klikot na laptopot. moze da se dvizi no ne i da kliknam ili da fatam so nego. ako mzoete da mi pomognete, blagodaram

--- надополнето ---

imam problem so klikot na laptopot. moze da se dvizi no ne i da kliknam ili da fatam so nego. ako mzoete da mi pomognete, blagodaram

Член од
28 март 2006
Мислења
17.786
Поени од реакции
12.261
ima problem so klikot na laptopot. moze da se dvizi no ne i da kliknam ili da fatam so nego. ako mzoete da mi pomognete, blagodaram

--- надополнето ---

imam problem so klikot na laptopot. moze da se dvizi no ne i da kliknam ili da fatam so nego. ako mzoete da mi pomognete, blagodaram
Го користиш тачпадот? Она што мења функција на глувче на лаптоп.

Член од
19 декември 2010
Мислења
523
Поени од реакции
23
Anon дај пушти ми и мене да се отарасам од тоа genuine,на XP сум.
Кај мене успешно се избриша со removewga,
http://www.softpedia.com/dyn-postdownload.php?p=42782&t=4&i=1
^^
download.
---------
Прегледај го приврзокот 38224
Инсталирам аудио драјвер... Рестартирав компот пред да дојде инсталацијата, гледав дали иам некој драјвер за аудио друг инсталиран... Се проверив и нишо нема во врска со овој драјвер претходно инсталирано... Така да сега несака и се тој прозорец се покажува при инсталација... Help?!

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.736
Поени од реакции
27.727
1. "пред да дојде инсталацијата" каде, на гости ти доаѓаше инсталацијата? дај изразувајте се ко шо треба
2. дали си сигурен дека тој е вистинскиот драјвер?
3. дали некогаш воопшто почнала инсталацијата, па сега се поебала и неќе?
4. дали друг пат го имаш инсталирано драјверот и се било во ред?
5. рестарт па пробај пак

еророт вика дека драјверот не ја подржува звучната/хардверот

Член од
19 декември 2010
Мислења
523
Поени од реакции
23
Да, на гости. Па како може да дојде - со кликнување на сетапот. Тој драјвер ми е со компјутерот, а кога дојде инсталацијата т.е. делот кога пишува нешто СЕ БАРА ПОСТОЕЧКИ ФАЈЛ се прекинува и тоа го дава. Го имам инсталирано пред форматот на компот и се беше во ред. Рестартирав и пробав пак и пак нејќе. Иначе знам англиски и разбрав грешката што е.
Ако некој знае како, нека пише.

Night Crawler

Fear of the dark
Член од
26 јануари 2007
Мислења
187
Поени од реакции
5
Decki imam problem...Pred nekoj den brat mi ne znam kako mi go smenil jazikot na celiot operativen sistem i sega namesto Anggliski imam Polski, dali znaete kako da go smenam ova?
Pozdrav

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Decki imam problem...Pred nekoj den brat mi ne znam kako mi go smenil jazikot na celiot operativen sistem i sega namesto Anggliski imam Polski, dali znaete kako da go smenam ova?
Pozdrav

control panel - region and language - keyboards and languages - choose a display language

Или во твојов случај:

panel sterowania - regionalne i językowe - klawiatury i języki - wybierz język wyświetlania :pos:

Член од
29 август 2008
Мислења
255
Поени од реакции
23
word problem

Може ли некој да помогне? Кога сакам да вметнам текст во редот ми се бришат буквите десно од трепкачот....
Благодарам однапред!

Kajgana Shop

На врв Bottom