Помош, софтверски проблеми и совети

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
Едно прашање..
Имам Microsoft Word,Exel i drugi programi ali postari mi se.. Дали може да се инсталираат нови или пак тие одат со Windowsot ..
Ако има негде нека постира некој линк да симнам .. фала

--- надополнето ---

Едно прашање..
Имам Microsoft Word,Exel i drugi programi ali postari mi se.. Дали може да се инсталираат нови или пак тие одат со Windowsot ..

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Едно прашање..

--- надополнето ---

Едно прашање..

Тоа ти е цел пакет Office 2010 е нај нов, не оди со Windowsot башка е барај по торенти office 2007 или нај новиот office 2010

ти испратив торент од office 2010

Член од
18 јануари 2009
Мислења
1.407
Поени од реакции
339
Пробај со Replay Media Catcher (не е бесплатен, но за проба...па ако ти врши работа, ќе се снајдеш по нетот за "бесплатна верзија" :) ).
http://all-streaming-media.com/download-streaming-videos-and-music/save_684_www.zulu.mk-How-to-save-free-live-TV-streaming-from-Zulu-MK.htm

со ова програмче имам пробано од други сајтови, доста добро функционира, ги снима видеата во flv формат (моеш после да ги префрлиш во друг формат со Format factory кој е бесплатен). Види прво дали функционира со зулу па за конверзии понатаму :)
Ја пробав и 3 и 4 ама кај мене на комп (имам Виста) не работи, шознам оти. Инсталирав WM recorder го пробав и си работи - снима од Zulu.mk. Сепак благодарам :)

Член од
10 август 2010
Мислења
13
Поени од реакции
1
Prasanje: instalirav si Win7 neli i ko dojdev do opcijata dali imam product key ili ke go avtomatski aktiviram koga ke sum na net jas ne vnesev ni product key a toa so vika avtomatski da se aktivira koga sum online go odstiklirav.... Se drugoto ok pomina... I sega sto? Do koga ke mi trae vaka??? I sega chare? HELP PLS

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Prasanje: instalirav si Win7 neli i ko dojdev do opcijata dali imam product key ili ke go avtomatski aktiviram koga ke sum na net jas ne vnesev ni product key a toa so vika avtomatski da se aktivira koga sum online go odstiklirav.... Se drugoto ok pomina... I sega sto? Do koga ke mi trae vaka??? I sega chare? HELP PLS
Ти требаат активатори, имаш гугл, не тука на форумов за тоа.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Правев формат,и го немам цд-то со драјверите,и сеа како да ги најдам драјверите? има некое програмче кај што само ги бара?(free да е)

Член од
28 март 2006
Мислења
17.777
Поени од реакции
12.239
Правев формат,и го немам цд-то со драјверите,и сеа како да ги најдам драјверите? има некое програмче кај што само ги бара?(free да е)
Посигурно е да се скенираат компонентите со некое дијагностичко програмче, на пример Everest
http://www.lavalys.com/community/blog/2010/04/everest-v550-now-available
http://www.lavalys.com/support/downloads
да ја запишеш матичната, графичката, звучната и ако имаш други компоненти и да ги најдеш рачно на нет. Да кажеме пола час до час работа...ако некој друг знае програмче за автоматско наоѓање ок, мада мене за вакви операции Everest ми е посигурен.

marTin*

мαјатιη™
Член од
10 октомври 2008
Мислења
287
Поени од реакции
12
Здраво,
Имам проблем со преводот кога гледам некој филм
Ке ставам македонски превод и ми го покажува ова

Иначе користам БС блеер

marTin*

мαјатιη™
Член од
10 октомври 2008
Мислења
287
Поени од реакции
12
Здраво,

Иначе користам БС блеер

Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.565
Поени од реакции
417
Здраво,

Иначе користам БС блеер
Проблемов го има објаснето на форумов миљон пати, во програмот ќе наместиш Script/Encoding Cyrillic за кириличните преводи, а за латиничните Central European, и гледај фонтот да ти е Arial.

-G-

Успешен
Член од
15 јуни 2009
Мислења
636
Поени од реакции
255
Ако може некој да ми помогне да ми каже како да активирам vista home basic

Член од
23 декември 2007
Мислења
314
Поени од реакции
165
S.O.S
slucajno nekoj da ne ima nekakov manual 4 dummies za aktiviranje na Windows 7 ? downloadirav eden patch - Windows 7 Activator Patch [2010], no nema vnatre nekakva instrukcija kako da si go installiram istoto. se zaebav so updatot sega mi go prepoznae not geniune windowsot !

Any ideas ?
fala odnapred

Kajgana Shop

На врв Bottom