Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Едно прашање..
Имам Microsoft Word,Exel i drugi programi ali postari mi se.. Дали може да се инсталираат нови или пак тие одат со Windowsot ..
Ако има негде нека постира некој линк да симнам .. фала

--- надополнето ---

Едно прашање..
Имам Microsoft Word,Exel i drugi programi ali postari mi se.. Дали може да се инсталираат нови или пак тие одат со Windowsot ..

Едно прашање..

--- надополнето ---

Едно прашање..

Тоа ти е цел пакет Office 2010 е нај нов, не оди со Windowsot башка е барај по торенти office 2007 или нај новиот office 2010

ти испратив торент од office 2010

Пробај со Replay Media Catcher (не е бесплатен, но за проба...па ако ти врши работа, ќе се снајдеш по нетот за "бесплатна верзија" :) ).
http://all-streaming-media.com/down...-save-free-live-TV-streaming-from-Zulu-MK.htm

со ова програмче имам пробано од други сајтови, доста добро функционира, ги снима видеата во flv формат (моеш после да ги префрлиш во друг формат со Format factory кој е бесплатен). Види прво дали функционира со зулу па за конверзии понатаму :)

Ја пробав и 3 и 4 ама кај мене на комп (имам Виста) не работи, шознам оти. Инсталирав WM recorder го пробав и си работи - снима од Zulu.mk. Сепак благодарам :)

Prasanje: instalirav si Win7 neli i ko dojdev do opcijata dali imam product key ili ke go avtomatski aktiviram koga ke sum na net jas ne vnesev ni product key a toa so vika avtomatski da se aktivira koga sum online go odstiklirav.... Se drugoto ok pomina... I sega sto? Do koga ke mi trae vaka??? I sega chare? HELP PLS

Prasanje: instalirav si Win7 neli i ko dojdev do opcijata dali imam product key ili ke go avtomatski aktiviram koga ke sum na net jas ne vnesev ni product key a toa so vika avtomatski da se aktivira koga sum online go odstiklirav.... Se drugoto ok pomina... I sega sto? Do koga ke mi trae vaka??? I sega chare? HELP PLS

Ти требаат активатори, имаш гугл, не тука на форумов за тоа.

Правев формат,и го немам цд-то со драјверите,и сеа како да ги најдам драјверите? има некое програмче кај што само ги бара?(free да е)

Правев формат,и го немам цд-то со драјверите,и сеа како да ги најдам драјверите? има некое програмче кај што само ги бара?(free да е)
Посигурно е да се скенираат компонентите со некое дијагностичко програмче, на пример Everest
http://www.lavalys.com/community/blog/2010/04/everest-v550-now-available
http://www.lavalys.com/support/downloads
да ја запишеш матичната, графичката, звучната и ако имаш други компоненти и да ги најдеш рачно на нет. Да кажеме пола час до час работа...ако некој друг знае програмче за автоматско наоѓање ок, мада мене за вакви операции Everest ми е посигурен.

Здраво,
Имам проблем со преводот кога гледам некој филм
Ке ставам македонски превод и ми го покажува ова
66612040.png

Иначе користам БС блеер

Здраво,
66612040.png

Иначе користам БС блеер

Здраво,
66612040.png

Иначе користам БС блеер

Проблемов го има објаснето на форумов миљон пати, во програмот ќе наместиш Script/Encoding Cyrillic за кириличните преводи, а за латиничните Central European, и гледај фонтот да ти е Arial.

Ако може некој да ми помогне да ми каже како да активирам vista home basic

S.O.S
slucajno nekoj da ne ima nekakov manual 4 dummies za aktiviranje na Windows 7 ? downloadirav eden patch - Windows 7 Activator Patch [2010], no nema vnatre nekakva instrukcija kako da si go installiram istoto. se zaebav so updatot sega mi go prepoznae not geniune windowsot !

Any ideas ?
fala odnapred

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom