Помош, софтверски проблеми и совети

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.753
Поени од реакции
5.011
Video Card: DirectX 9.0c/Shader3.0 or higher compatible, NVIDIA GeForce 6600 series, ATI Radeon(TM) X1600 or higher or higher, VRAM :256MB or higher

Сега видов ... во цд-то не е тој ДиректХ .. ќе пробам да најдам од горе наведениот

Член од
5 февруари 2009
Мислења
120
Поени од реакции
93
дај плз кажете ми шо да праам, зашо збудалев.
стално ми се уклучува нов мозила прозор, со некоја страна, за регистрирање негде.
како да исклучам ?
иам авира анти вирус, десет пати скенирав, нишо не наоѓам...

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
дај плз кажете ми шо да праам, зашо збудалев.
стално ми се уклучува нов мозила прозор, со некоја страна, за регистрирање негде.
како да исклучам ?
иам авира анти вирус, десет пати скенирав, нишо не наоѓам...
Симни го ова инсталирај, апдејтирај и скенирај веднаш :smir:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Симнав Spyware Doctor,го скенирав компјутерот и сега не сака да ги избрише скенираните резултати,инфицираните работи,ке кликнам за да избрише и ми отвара нов прозор нешто за име презиме и лиценцен код...може нешто да се направи без овие двете ??:nesum:

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Симнав Spyware Doctor,го скенирав компјутерот и сега не сака да ги избрише скенираните резултати,инфицираните работи,ке кликнам за да избрише и ми отвара нов прозор нешто за име презиме и лиценцен код...може нешто да се направи без овие двете ??:nesum:
Trial верзија ти е :nesum: Кажи која верзија е, за да најдеме licence code :helou:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Незнам како да објаснам ..
Знае ли некој како се прави или што треба незнам..
Кога ке слегнам нешто и ако е вирус да ми пише дека тоа вирус ? Незнам сега да објаснам ама знаете вие :)
Нели кога ке го слегнам ии да бидам предупреден дека тоа што го симнав е вирус ..
Благодарам.:smir::back:

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Многу сте се распуцале. Ај смирете се малку, следните дискусии за хакирање на мрежа и објаснувања за кракови ќе си добијат картони за несоодветни мислења како и оние кои што одат постојано оф-топик.

Член од
15 ноември 2008
Мислења
153
Поени од реакции
9
nekni instalirav windows xp sp3 ne znam so mu e makata mi izleguva fatal error so nekoj windows generic host!!! kazete so da pravam

Cak

Член од
22 април 2009
Мислења
212
Поени од реакции
18
simni si combo fiks i pusti go ke ti popravi se so imas problemi a ako i toa ne ti pomogne zemi fix up toa ti e samo za generic host 32

Член од
15 ноември 2008
Мислења
153
Поени од реакции
9
fala :) :pishtoldz
ako izleze se ok ke vi pisam ama mislam deka ke bide :)

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
ова generic host се јавуваше на SP2 на SP3 не сум го сретнал

Cak

Член од
22 април 2009
Мислења
212
Поени од реакции
18
Sekade se javuva na bilo koj sp problemot e u komunikacijata na win so hardverot ili mreznata potocno. Mislam kako i sekogas se buni nesto win nema nesto posebno vo toa

Kajgana Shop

На врв Bottom