Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.345
Поени од реакции
75
Да не те разочарувам, има многу што бараат лозинка за играва.
http://www.google.com/search?hl=mk&q="WWE+SmackDown+vs.+RAW+"+pc+game+flt&btnG=Барај
Не смеам линк од торенти, па ти пуштив од гугл пребарувачот каде ми ги најде тие торенти каде што вика фејк. Според коментарите и пцовките на овие сајтови, најверојатно лозинка нема. Ако најде некој друг океј.
А на гејмспот не ја најдов за пц. Само онлајн верзија и тоа ТБА за 2010 година.
http://www.gamespot.com/pc/action/wwesmackdownvsrawonline/index.html?tag=result;title;4

На едно место, најдов ваков коментар, дал е фејк види
nisto ne se maci,ne biva ako nesto slucajno najdes prati pp

Член од
24 јули 2008
Мислења
285
Поени од реакции
5
Ке мозе некој да ми даде на ПП user and pass за ЗАМУНДА . .. ФАЛА:smir:

Член од
9 јануари 2006
Мислења
5.655
Поени од реакции
7.504
nisto ne se maci,ne biva ako nesto slucajno najdes prati pp
What are the requirements for using PCSX2 emulator?

Minimum
* Windows 2000 or newer/Linux OS
* CPU that supports SSE2 (Pentium 4 and up, Athlon64 and up)
* GPU that supports Pixel Shaders 2.0
* 512mb RAM

Recommended
* Windows Vista 32bit/64bit
* CPU: Intel Core 2 Duo @ 3.2ghz or better
* GPU: 8600gt or better
* 1gb RAM (2gb if on Vista)

Momak nema so da ti najde...PC verzija za Smackdown VS Raw 2008 NE Postoi! Ok, skola za drugpat ke ti bide ova prvo da si proveris na oficijalniot sajt dali ima PC verzija :)
Edino ako imas komp kako gornite konfiguracii potrebni za emulatorov mozes da ja simnes PlayStation verzijata i da ja igras na emulatorot, posto ovaa igra e podrzana od emulatorov.Ili ako imas PS....

Член од
13 декември 2008
Мислења
1.345
Поени од реакции
75
What are the requirements for using PCSX2 emulator?

Minimum
* Windows 2000 or newer/Linux OS
* CPU that supports SSE2 (Pentium 4 and up, Athlon64 and up)
* GPU that supports Pixel Shaders 2.0
* 512mb RAM

Recommended
* Windows Vista 32bit/64bit
* CPU: Intel Core 2 Duo @ 3.2ghz or better
* GPU: 8600gt or better
* 1gb RAM (2gb if on Vista)

Momak nema so da ti najde...PC verzija za Smackdown VS Raw 2008 NE Postoi! Ok, skola za drugpat ke ti bide ova prvo da si proveris na oficijalniot sajt dali ima PC verzija :)
Edino ako imas komp kako gornite konfiguracii potrebni za emulatorov mozes da ja simnes PlayStation verzijata i da ja igras na emulatorot, posto ovaa igra e podrzana od emulatorov.Ili ako imas PS....
sea ke proveram dali biva inaku fala odnapred

Снајпериста

несреќник
Член од
20 ноември 2008
Мислења
293
Поени од реакции
4
neznam kade da go postavam ovaj post pa eve ovde: dali mozi nekoj da mi kazi kako da ja najdam ip adresata na nekoj drug?

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.270
Поени од реакции
2.271
neznam kade da go postavam ovaj post pa eve ovde: dali mozi nekoj da mi kazi kako da ja najdam ip adresata na nekoj drug?
Хехе, друже замоли некој руски/кинески хакер да ти ја каже ИП адресата на тој што сакаш.....немаш гајле!!

С

Спенсер

Гостин
ај помош малце:vozbud: интернет експлорелот нејке да пушта клипови, ни од ју тјуб ни од некоја друга страна...иам ИЕ 7, и поради интернет даонлоад менаџер,морам преку него да симнам клипови,зашо преку опера (опера си користам за сурфање) нејке...значи идеш пример на ју тјуб,кликаш на некое клипче,и само црвен Х у бело квадратче има...исто и на другите страни...да инсталирам не бара ништо,ни шок вејв,ни флеш плеер...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Кај една другарка не се отвара ни мозилата ни ИЕ,кажете што е работата,некој вирус или...........??????
Кажете чаре,итно е.:smir:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Кај една другарка не се отвара ни мозилата ни ИЕ,кажете што е работата,некој вирус или...........??????
Кажете чаре,итно е.:smir:
А проба со двоклик? :)

Пробај избриши ги, инсталирај ги пак, од кога не се отвараат, се отварале ли претходно, што напраила пред да заебаваат.....

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
ај помош малце:vozbud: интернет експлорелот нејке да пушта клипови, ни од ју тјуб ни од некоја друга страна...иам ИЕ 7, и поради интернет даонлоад менаџер,морам преку него да симнам клипови,зашо преку опера (опера си користам за сурфање) нејке...значи идеш пример на ју тјуб,кликаш на некое клипче,и само црвен Х у бело квадратче има...исто и на другите страни...да инсталирам не бара ништо,ни шок вејв,ни флеш плеер...

Default пребарувач намести да ти биде опера (или кој друг сакаш) така да симнувањата со ИДМ немора да ги вршиш преку ИЕ :smir:
А за ова со експлорерот... незнам :toe:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
А проба со двоклик? :)

Пробај избриши ги, инсталирај ги пак, од кога не се отвараат, се отварале ли претходно, што напраила пред да заебаваат.....
Не знае и сама друже,само ми кажа дека од кога го уклучила комјутерот,не се отварале,И јас и реков да ги избрише,па пак да ги инсталира,но не и отвара ништо за да може да ги симне пак....

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Не знае и сама друже,само ми кажа дека од кога го уклучила комјутерот,не се отварале,И јас и реков да ги избрише,па пак да ги инсталира,но не и отвара ништо за да може да ги симне пак....
Епа симни инсталационен фајл (од опера/сафари) и прати и го :wink:

Член од
8 јануари 2008
Мислења
142
Поени од реакции
10
Луѓе помагајте.сабајлево ме аддна на мсн некој хакер хомосексуалец од израел.Типов ми правеше "бош" муабети па го блокирав и тој поштено си ми го зеде мсн-от или мени пасворд, па немошам да се логирам.Помагајте како да го вратам мсн-ов.Фала :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom