Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

Статус
Затворена за нови мислења.

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.270
Поени од реакции
2.271
Не е за овде прашањето ама ај......имаше пред некои 5-6месеци статија на Кајгана за тоа дека е најдено име за зависност од Интернет (пр. гугло********). Е сега ми треба тоа за во еден проект за зависности и такви работи ама не можам да го најдам......го прашав чичко Гугл ама и тој слабо запознаен.....ај ако знае некој како беше зборот нека каже или нека ја најде таа статија:smir:
Ајде некој....побрзо ми треба да го вметнам во проектот пред печатење...дај нека му текне на некого за зборот!!!

Exotic: Во Regional Settings ти е наместено на Fyro Macedonian, а во Advanced на English, така ли????

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Луѓе пошто за брзање ми е работава ќе пишам тука не ми се бараат теми отворени. Ова ми е проблемот. Правам Power Point презентација и сакам да ставам видео во неа. Пробав да го ставам но некако не успева не сака. Дали е возможно да се стави и како да го направам тоа ај ако може некој да ми каже?

Едит

Дознав што му било проблемот сепак не треба помош.

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.270
Поени од реакции
2.271

Ќе одиш тука па потоа на Import, ќе го најдеш твоето видео и ќе го додадеш!!!

Член од
8 април 2009
Мислења
6
Поени од реакции
1
ми требит убо програмче за спуштајне на клипчина од youtube на компјутер

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Hakeri, pomagajte:)
Pred nekoe vreme nesto se izmesti kompjuterov, neke da pisuva na kirilica.Koga ke stegnam alt+shift na language barot se pokazuva MK, a sepak uste koga pisuvam se ispisuva latinica.Instalirav kirilica preku Language options od Control Panel, ama uste e istoto.Dajte pomos:)
Moze nekoj da pomogne?Se skrenav bez kirilica na kompjuterov.

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Moze nekoj da pomogne?Se skrenav bez kirilica na kompjuterov.
Пробај вака..
Во контрол панел отвори ги регионални и јазични опции, после отстрани ја македонската подршка..рестарт

..после стави инсталационо цд од виндовс и во контрол панел повторно внеси ја македонската подршка!

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Може да не се снајде vone :)
Еве ајде да не објаснувам со мои зборови има целосен туторијал тука:
http://www.makpcworld.com/index.php?option=com_content&view=article&id=604:2009-03-24-19-53-30&catid=72:2008-03-24-18-34-13&Itemid=56
За туторијалот..
Ако се направени чекор 1 и 2 нема потреба од чекор 5, тој е автоматски направен.

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Фала ви и на двајцата, решен е проблемот:)

Nemorosus

Маршал Изет Фазлиновић
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.598
Поени од реакции
627
За туторијалот..
Ако се направени чекор 1 и 2 нема потреба од чекор 5, тој е автоматски направен.
Е добро де кажи им на нив... Не сум го правел јас :)

aneta:)

animal lover
Член од
3 јули 2007
Мислења
449
Поени од реакции
13
Може ли некој да ми прати на пп аудио драјвери за xp.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom