Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

Статус
Затворена за нови мислења.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
MINIMUM SPECIFICATIONS
2.4Ghz Processor
Win XP / Vista
512MB Ram
ATI 9800 or similar graphics card
DirectX 9.0c Compatible Sound Card
950Mb Free Hard Drive Space (installed)
DVD Rom Drive
4GB HD Space Required

еве шо барат, ја имам

AMD athlon 3200+ 2.2
Geforce 7300GT 256 ddr2 agp
80gb hdd
512mb ram
Ај баш пробај ја играва кај некој другар што има ATI графичка. Осеќам дека ќе му иде ко што треба ;)

Член од
17 август 2005
Мислења
1.410
Поени од реакции
23
вака, иам проблемче и ми треба помош али шо побрзо,земав нов пц,али неможам да го приклучам модемот за него бидејќи го изгубив инсталационото цд и неам ни драјвери ни бутур, па може некој да ми каже кај можам да симнам нешо шо ќе ми го напраи тој пц функционален и способен за интернет :)
иначе моделот е motorola sb5101

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
вака, иам проблемче и ми треба помош али шо побрзо,земав нов пц,али неможам да го приклучам модемот за него бидејќи го изгубив инсталационото цд и неам ни драјвери ни бутур, па може некој да ми каже кај можам да симнам нешо шо ќе ми го напраи тој пц функционален и способен за интернет :)
иначе моделот е motorola sb5101
Приклучи го со мрежен кабел во мрежната картица и толку. Нема инсталации тука.

Z

ZeroStyle

Гостин
Mожеш и со мрежен кабел. А ако си од телекабел оди земи си беспари драјвери ќе ти дадат за модемот. Јас така направив. Само ќе ти изрежат и си фураш :)

Член од
17 август 2005
Мислења
1.410
Поени од реакции
23
Mожеш и со мрежен кабел. А ако си од телекабел оди земи си беспари драјвери ќе ти дадат за модемот. Јас така направив. Само ќе ти изрежат и си фураш :)
абе јасно ми е тоа, али сакав да се заштедам од маката, да не се мкнам до кај нив, иначе не е од телекабел, од кабелтел е...:)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
со усб приклучок е...и не ми реагира коа ќе го приклучам...
Епа ако не си проверил, модемот може да се приклучи со компјутер на 2 начина: Преку USB и преку мрежен кабел. Пробај со мрежен кабел, полесно е.

Z

ZeroStyle

Гостин
Да. Сигурно даваат и краток мрежен кабел,мене ми дадоа. Многу е полесно. Мене едниот компјутер ми е поврзан со усб,другиот со мрежен. Нема никаква разлика. Е сега корун проблемот е ако нема мрежен...

Член од
17 август 2005
Мислења
1.410
Поени од реакции
23
Епа ако не си проверил, модемот може да се приклучи со компјутер на 2 начина: Преку USB и преку мрежен кабел. Пробај со мрежен кабел, полесно е.
ќе пробам...ако го најдам...а ти ако не си проверил, мери џејн е име на женско а и аватарот и се остало индицираат на тоа..или не?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
ќе пробам...ако го најдам...а ти ако не си проверил, мери џејн е име на женско а и аватарот и се остало индицираат на тоа..или не?
Мај еррор :kesa: Само мислењето го разгледав, не видов кој пиша. :back:

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.216
Поени од реакции
941
Дали може во WLM Voice Clips-ите да се праќаат со подобар квалитет?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Дали може во WLM Voice Clips-ите да се праќаат со подобар квалитет?
Купи си скап микрофон, снимај се преку некое програмче за снимање, сејвни го фајлот во висок квалитет, па прати му го на тој по мсн :smir:

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
На Кејблтел интернетот иде преку МАС адреса. Односно ако сакаш од УСБ да се префрлиш на мрежна, треба да им се јавиш и да им ја кажеш МАС адреста на мрежната да ти ја активираат, а таа на УСБ да ја извадат од системот. Многу клошарски направено, да неможе да се дели нет само со свич и да неможе да се поврзат 2 компјутера директ на модем. Дебилизам.

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.216
Поени од реакции
941
Купи си скап микрофон, снимај се преку некое програмче за снимање, сејвни го фајлот во висок квалитет, па прати му го на тој по мсн :smir:
Ама не јас да се снимам :pos:
Туку музиката што ја слушам во Winamp :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom