Ted Dettman4e
Real Optimist
- Член од
- 25 јуни 2007
- Мислења
- 1.697
- Поени од реакции
- 56
А бе имам проблем со Winamp?Кога и да го уклучам ми излегува тоа Send Error Report...Чаре??
ако нечинеше немаше да ми даде и да режам според логикаDVD Cd necini 100 % probaj so drugo dvd
Ти пробај си за секој случај. DVD режачот ти е + или -? Ако незнаеш, пробај си со друго цеде.ако нечинеше немаше да ми даде и да режам според логика
Јави се кај твојот интернет сервис провајдер.Имам проблем со uTorrent...од 1. сега ми симиња со многу мала брзина.Лек??
И дали има врска што неможам на speedtest.net да направам тест уствари.Ми дава ненормални доунлоуд брзини и не ми мери аплоуд
Tools па Options батка. Тука ти е кешот одма.Ќе ме полуди лимитов.
Да прашам, во Firefox 2.0, каде можам да наместам колку да се користи cache за Temporary Internet Files? Не ја гледам таа опција никаде :jaj:
kaspersky da ne koristis ako koristis kaspersky ti ima javeno deka e virus i ti go izbrisa toa e celata rabotaGo imam Visual Basic 2008 paketot , no problem e sto e vo toa sto e vo "ISO" format. Znam deka treba da se snimi na CD, no problem e sto koga ke go otpakuvam nema nisto osven tekst file, bidejki predhodno bese vo WinRAR.
Ako moze nekoj podetalno da objasni....
Дај му десен клик на фајлот и иди PROPERTIES и види колку зафаќа. Ако е под 100 MB, џабе патотGo imam Visual Basic 2008 paketot , no problem e sto e vo toa sto e vo "ISO" format. Znam deka treba da se snimi na CD, no problem e sto koga ke go otpakuvam nema nisto osven tekst file, bidejki predhodno bese vo WinRAR.
Ako moze nekoj podetalno da objasni....
Ц`к, не е.Tools па Options батка. Тука ти е кешот одма.
Добро бе, ти само отиде TOOLS па OPTIONS и толку??? Нема таму и ајт.Ц`к, не е.