Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

Статус
Затворена за нови мислења.

Ted Dettman4e

Real Optimist
Член од
25 јуни 2007
Мислења
1.697
Поени од реакции
56
А бе имам проблем со Winamp?Кога и да го уклучам ми излегува тоа Send Error Report...Чаре??:toe:

Член од
28 јануари 2008
Мислења
298
Поени од реакции
68
неможам да си го отворам двд-то ми покажува 0 free 0 total a кога одам да режам на истото двд има место и може да се режи и ги има претходните податоци што сакам да ги отворам. Ново сниманите податоци исто така не ми ги отвора :toe:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
ако нечинеше немаше да ми даде и да режам според логика
Ти пробај си за секој случај. DVD режачот ти е + или -? Ако незнаеш, пробај си со друго цеде.

Член од
12 јануари 2006
Мислења
374
Поени од реакции
9
Имам проблем со uTorrent...од 1. сега ми симиња со многу мала брзина.Лек??

И дали има врска што неможам на speedtest.net да направам тест уствари.Ми дава ненормални доунлоуд брзини и не ми мери аплоуд

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.216
Поени од реакции
941
Ќе ме полуди лимитов.

Да прашам, во Firefox 2.0, каде можам да наместам колку да се користи cache за Temporary Internet Files? Не ја гледам таа опција никаде :jaj:

P

Princ

Гостин
Имам проблем со uTorrent...од 1. сега ми симиња со многу мала брзина.Лек??

И дали има врска што неможам на speedtest.net да направам тест уствари.Ми дава ненормални доунлоуд брзини и не ми мери аплоуд
Јави се кај твојот интернет сервис провајдер.

Ќе ме полуди лимитов.

Да прашам, во Firefox 2.0, каде можам да наместам колку да се користи cache за Temporary Internet Files? Не ја гледам таа опција никаде :jaj:
Tools па Options батка. Тука ти е кешот одма.

Член од
2 јули 2008
Мислења
6
Поени од реакции
0
VB pomos!!!

Go imam Visual Basic 2008 paketot , no problem e sto e vo toa sto e vo "ISO" format. Znam deka treba da se snimi na CD, no problem e sto koga ke go otpakuvam nema nisto osven tekst file, bidejki predhodno bese vo WinRAR.
Ako moze nekoj podetalno da objasni....

Член од
13 мај 2008
Мислења
239
Поени од реакции
4
Go imam Visual Basic 2008 paketot , no problem e sto e vo toa sto e vo "ISO" format. Znam deka treba da se snimi na CD, no problem e sto koga ke go otpakuvam nema nisto osven tekst file, bidejki predhodno bese vo WinRAR.
kaspersky da ne koristis ako koristis kaspersky ti ima javeno deka e virus i ti go izbrisa toa e celata rabota

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Дај му десен клик на фајлот и иди PROPERTIES и види колку зафаќа. Ако е под 100 MB, џабе патот :)

Иначе треба да го отвориш со PowerISO и преку него да го срежаш на CD.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Добро бе, ти само отиде TOOLS па OPTIONS и толку??? Нема таму и ајт.

Ќе прочепкаш малку.

Идеш вака: Tools -> Options -> Advanced -> Network.

Друг пат расчепкај малку наоколу :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom