dLt-Ed
молчењето е злато
- Член од
- 29 јануари 2006
- Мислења
- 126
- Поени од реакции
- 3
probaj od tuka: http://www.onlinedown.com/detail/4466.htm#download
ima mirori shto rabotat, proverereno.
ima mirori shto rabotat, proverereno.
А како го активираш? Преку интернет, или преку телефон? И дали е легална копијата?Martin$ напиша:Ве молам помагајте... Денес купив Adobe Photoshop CS2 од Охрид кај нас и кога ќе го уклучам ми пишува Activate Adobe Photoshop CS2. Вика: If u dont activate this product we will not be able to run it. И кога одам на Activate пишува We were not able to activate this product. ФАЛА однапред
Чим го купил од продавница 100% е нелегален и му треба крак.naum_spaseski напиша:А како го активираш? Преку интернет, или преку телефон? И дали е легална копијата?
Неможе да го препознае хард дискот односно C: и D: . Ова може да вклучи и некој програм за дијагностицирање. Избриши ги таквите програми и фурај.okraZ-XxX напиша:dali nekoj znae da mi objasni sto e rabotata.nemozam da go formatiram kom.koga ke go stavam cd windowls sp2 se ubavo se pro4ituva ama koga trebe da izlezat c i d mi izleguva ova :
Setap did not find any hard disk drives installed in your computer.
Make sure any hard disk drives are powered on and property connected to your computer.
and thad any disk-related hardware configuration is correct.
This may involve running a manufacturer-cupplied diagnostik or program.
AKO NEKOJ ZNAE NEKA PISI BLAGODARAM ODNAPRED!
1 Не мислев де така да дадат кракови, по пп мислевPrinc напиша:Нема кракови овде. Гледам доста црвена репутација имаш, пази што правиш. Кога се регистираше овде рече "жими мајка нема да барам и давам кракови за програми кои пари чинат" а сега тука нешто ми кршиш правила.
А да не имаш SATA дискови? Пошто ако имаш, ти требаат драјвери за да можеш да инсталираш XP. На почетокот на инсталацијата ти вели Press F6 (мислам) if you need to install third party SCSI or RAID driver бла бла ти таму притискаш Ф6 и малце чекаш а притоа треба на флопи да ги имаш драјверите за сата дискот, а истите ги имаш на цд-то од матичната.okraZ-XxX напиша:dali nekoj znae da mi objasni sto e rabotata.nemozam da go formatiram kom.koga ke go stavam cd windowls sp2 se ubavo se pro4ituva ama koga trebe da izlezat c i d mi izleguva ova :
Setap did not find any hard disk drives installed in your computer.
Make sure any hard disk drives are powered on and property connected to your computer.
and thad any disk-related hardware configuration is correct.
This may involve running a manufacturer-cupplied diagnostik or program.
AKO NEKOJ ZNAE NEKA PISI BLAGODARAM ODNAPRED!
frenki напиша:А да не имаш SATA дискови? Пошто ако имаш, ти требаат драјвери за да можеш да инсталираш XP. На почетокот на инсталацијата ти вели Press F6 (мислам) if you need to install third party SCSI or RAID driver бла бла ти таму притискаш Ф6 и малце чекаш а притоа треба на флопи да ги имаш драјверите за сата дискот, а истите ги имаш на цд-то од матичната.
Драјверите можеш да ги извадиш од официјалната страна на твојот произвотидел на матична плоча, но треба да ги има и на цедето со драјвери за матичната.okraZ-XxX напиша:da mojaot e sata disk.no dali nekoj ima drajveri ili da mi dade link od kade sto mozam da gi izvadam pls