Помош, софтверски проблеми и совети - II дел

• Креатор на темата Princ
  • Време на започнување

MadA@FakA

Black&White
Член од
4 август 2006
Мислења
1.049
Поени од реакции
105
Pomos mi treba konvertor od DivX vo DVD i da dava dobra slika

Член од
1 февруари 2007
Мислења
408
Поени од реакции
15
пробај со Super DVD Ripper можеш да рипуваш во HDTV и го вградува преводот во филмот

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Ве молам помагајте... Денес купив Adobe Photoshop CS2 од Охрид кај нас и кога ќе го уклучам ми пишува Activate Adobe Photoshop CS2. Вика: If u dont activate this product we will not be able to run it. И кога одам на Activate пишува We were not able to activate this product. ФАЛА однапред

naum_spaseski

Стружанец
Член од
25 јануари 2007
Мислења
534
Поени од реакции
2
Martin$ напиша:
Ве молам помагајте... Денес купив Adobe Photoshop CS2 од Охрид кај нас и кога ќе го уклучам ми пишува Activate Adobe Photoshop CS2. Вика: If u dont activate this product we will not be able to run it. И кога одам на Activate пишува We were not able to activate this product. ФАЛА однапред
А како го активираш? Преку интернет, или преку телефон? И дали е легална копијата?

јахутерминал

impressed by gay people
Член од
26 јануари 2007
Мислења
778
Поени од реакции
7
naum_spaseski напиша:
А како го активираш? Преку интернет, или преку телефон? И дали е легална копијата?
Чим го купил од продавница 100% е нелегален и му треба крак.

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
abe kade legalna vo MAKEDONIJA :) kazete krak kaj da najdam ako znaete fala2:vozbud:

P

Princ

Гостин
Нема кракови овде. Гледам доста црвена репутација имаш, пази што правиш. Кога се регистираше овде рече "жими мајка нема да барам и давам кракови за програми кои пари чинат" а сега тука нешто ми кршиш правила.

naum_spaseski

Стружанец
Член од
25 јануари 2007
Мислења
534
Поени од реакции
2
Му објаснав по пп на Мартин.

Член од
27 февруари 2007
Мислења
11
Поени од реакции
0
dali nekoj znae da mi objasni sto e rabotata.nemozam da go formatiram kom.koga ke go stavam cd windowls sp2 se ubavo se pro4ituva ama koga trebe da izlezat c i d mi izleguva ova :
Setap did not find any hard disk drives installed in your computer.

Make sure any hard disk drives are powered on and property connected to your computer.
and thad any disk-related hardware configuration is correct.
This may involve running a manufacturer-cupplied diagnostik or program.

AKO NEKOJ ZNAE NEKA PISI BLAGODARAM ODNAPRED!:toe:

јахутерминал

impressed by gay people
Член од
26 јануари 2007
Мислења
778
Поени од реакции
7
okraZ-XxX напиша:
dali nekoj znae da mi objasni sto e rabotata.nemozam da go formatiram kom.koga ke go stavam cd windowls sp2 se ubavo se pro4ituva ama koga trebe da izlezat c i d mi izleguva ova :

Make sure any hard disk drives are powered on and property connected to your computer.

Неможе да го препознае хард дискот односно C: и D: . Ова може да вклучи и некој програм за дијагностицирање. Избриши ги таквите програми и фурај.

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Princ напиша:
Нема кракови овде. Гледам доста црвена репутација имаш, пази што правиш. Кога се регистираше овде рече "жими мајка нема да барам и давам кракови за програми кои пари чинат" а сега тука нешто ми кршиш правила.
1 Не мислев де така да дадат кракови, по пп мислев
2 Стварно зошто имам црвена репутација :tapp: :nesum:

Член од
17 февруари 2007
Мислења
296
Поени од реакции
0
okraZ-XxX напиша:

А да не имаш SATA дискови? Пошто ако имаш, ти требаат драјвери за да можеш да инсталираш XP. На почетокот на инсталацијата ти вели Press F6 (мислам) if you need to install third party SCSI or RAID driver бла бла ти таму притискаш Ф6 и малце чекаш а притоа треба на флопи да ги имаш драјверите за сата дискот, а истите ги имаш на цд-то од матичната.

Член од
27 февруари 2007
Мислења
11
Поени од реакции
0
frenki напиша:
А да не имаш SATA дискови? Пошто ако имаш, ти требаат драјвери за да можеш да инсталираш XP. На почетокот на инсталацијата ти вели Press F6 (мислам) if you need to install third party SCSI or RAID driver бла бла ти таму притискаш Ф6 и малце чекаш а притоа треба на флопи да ги имаш драјверите за сата дискот, а истите ги имаш на цд-то од матичната.

da mojaot e sata disk.no dali nekoj ima drajveri ili da mi dade link od kade sto mozam da gi izvadam pls:toe:

naum_spaseski

Стружанец
Член од
25 јануари 2007
Мислења
534
Поени од реакции
2
okraZ-XxX напиша:
da mojaot e sata disk.no dali nekoj ima drajveri ili da mi dade link od kade sto mozam da gi izvadam pls:toe:
Драјверите можеш да ги извадиш од официјалната страна на твојот произвотидел на матична плоча, но треба да ги има и на цедето со драјвери за матичната.

Kajgana Shop

На врв Bottom