Ted Dettman4e
Real Optimist
- Член од
- 25 јуни 2007
- Мислења
- 1.697
- Поени од реакции
- 56
Колку пари кошта Ipod Touch(4 gb) и каде може да се најде во Скопје(оти јас од Струмица,а не ми се верува да има во Струмица)????!?!?
Не сум видел таков од 4ГБ, ама еве ти го оној од 8ГБ: http://nevada.com.mk/pd342627568.htm?categoryId=43Колку пари кошта Ipod Touch(4 gb) и каде може да се најде во Скопје(оти јас од Струмица,а не ми се верува да има во Струмица)????!?!?
Моја Грешка:wink: Фала за информација!!Не сум видел таков од 4ГБ, ама еве ти го оној од 8ГБ: http://nevada.com.mk/pd342627568.htm?categoryId=43
Да ако лаптопот веке има графичка (односно не е со онборд)Decki dali moze na LapTop da se zameni grafickata?
Лелеј, да си купиш нов лаптоп под хитно:pos2::pos2::pos2:дали има некој шо би можел да помогни не знам. Значи проблемо е следејчи. Иам лап-топ Gericom Hummer, купен е од германос, од пред една година рикна батеријата и не можеше воопшто да работи на батерија, после тоа ај шо не работеше не работеше на батерија, пред 6 месеци ми рикаше многу адаптерот неќеше да се уклучи некогаш работеше некогаш не, го однес адаптерот го отворија па после работеше, после од кога ми го направија адаптерот, заминав во америка (ова го кажвам да не има нешто врска струјата) и тука ми работеше некое време па после ми рикна мониторот на лап-топот ама ако се загледаше многу многу малце се познаваше, а кога ќе го поврзев на монитор работеше се, после тоа ми цркна мојот адаптер, си купив адаптер од тука, па после една недела почна на сред работа д ами се исклучва копмјутерот од ништо, и после..... воошто не се уклучваше и почна да смрди кај кулерот. И сега доколку пробам да го уклушам, го уклучвам адаптерот и свети сијаличето дека во адаптерот има струја и веднаш штом ќе го уклучам во лап-топ се гаси сијаличето и нема струја во адаптерот. И на крај прашањето, дали се исплаќа да го вратам во Мк лаптопот да го направам, колку би чинело, или колку би можел да го продадам. Конфигурацијата е следна од прилика не знам точно марка на се
2,4 Ghz, 512 DDR RAM, 80GB HDD, CD/RW, 128 MB grafica
ФАЛА однапред, и ве молам одговори од некој навистина што може да ми поможи
Епа моеш да ја замениш со 8600GT(М), 8800GT(M) и 8800GTX(M). Со среќа наоѓање овие кај нас у МК, а и не се баш евтини и у странство.imam graficka ne e onboard geforce 8400m g imam
Јеп може да се стаи PCI графичка во неа (тоа се оние праисториските). PCI-Express немоеш да стаиш.nz dali prasanjevo e za ovde ali ke prasam,imam mb ASUS K8U-X i momentalno imam AGP graficka, koga ke vlezam u BIOS ima neso PREMIER: i izbiras AGP ili PCI, znaci sakam da prasam ima li nekoj vakva ploca,i dali moze da se staj PCI graficka na nea??pozz
fala na odgovorot,pozdravЈеп може да се стаи PCI графичка во неа (тоа се оние праисториските). PCI-Express немоеш да стаиш.
Се продаваат низ фирмиве специјални средства за чистење. Немој да користиш конвенционални методи и слично, исклучиво со специјалните средства чисти го.Некој совет за чистење на екранот на ЛЦД монитори???
Слободно чисти го со средство за чистење прозорци.Некој совет за чистење на екранот на ЛЦД монитори???