Помош, проблеми, прашања, совети...

Т

Триптико

Гостин
@Ace CFC тоа прашината за што ја чуваш? Светни го куќиштево да не останеш без него на жешково ;)

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
@haCk0r не е такво, туку е
molex, како напојување за хард диск. Тој се приклучува на конектор за самиот слот и не му треба. Не го буни за џабе.
:D па не е ова агп графичка

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Член од
19 април 2013
Мислења
2.004
Поени од реакции
2.100
@haCk0r не е такво, туку е
molex, како напојување за хард диск. Тој се приклучува на конектор за самиот слот и не му треба. Не го буни за џабе.
порано на pci-e 1.0, на (пра) стари матични вакво имаше
MSI 975X Platinum.jpg

сега е вака, директ на графичка
GTX-750-GPU-Power-Connector-1x6-Pin-635x411.jpg

Т

Триптико

Гостин
@marambo на 5 год стара матична?
А и 750 мислам дека нема таков. Уствари, зависи од производител. Можеби 750 ti...
Не видов која картица ја сака.

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
@marambo на 5 год стара матична?
А и 750 мислам дека нема таков. Уствари, зависи од производител. Можеби 750 ti...
Не видов која картица ја сака.
Нема таков, никоја графичка нема таков приклучок немам сретнато од 2009 последен пад беше на агп, сигурно ти користиш некој мутант :D
GTX750/750TI рефертните немаат додатно напојување ама се многу послаби, додека на Гигабајт и Асус итн имаат пошто се OC

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
Laptopot... Go staviv na polnac. Nema nikakov signal deka e na polnac, i ne se uklucuva.... Kako da e mrtov.... Shto e problemot ?

Член од
19 април 2013
Мислења
2.004
Поени од реакции
2.100
Laptopot... Go staviv na polnac. Nema nikakov signal deka e na polnac, i ne se uklucuva.... Kako da e mrtov.... Shto e problemot ?
исклучи од полнач, извади батерија, задржи го дугмето за уклучување 30 секунди или повеќе, приклучи полнач и пробај да видиш дали ќе се уклучи. ако не се уклучи има некој хардверски проблем.

Член од
26 јули 2012
Мислења
322
Поени од реакции
98
samo sto instalirav windows 10 ama nemam zvuk iako ikonata mi pisuva deka imam, da ne znae nekoj da go resam ova?

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Од нептун не се купува лаптопи и компјутери,башка и леново и нивниот биос малвер и блоатвер кој го трпаат како луди

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom