Помош, проблеми, прашања, совети...

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Ако под "ПЦ" мислиш на лаптоп вероватно немаш нешто инсталирано од алатките за лаптопот од типот power management, E-power или нешо такво, за секој бренд е под различно име ова.За десктоп ако е поновите машини имаат сетирање у биос за кулерот коа да врти, пример кај тебе да е ставено ко си Idle највеќе да лади.

Десктоп имам(година дена стар), убаво си работеше се до пред недела дена ..иначе ништо немам подесувано во биосот во врска со кулерот.

Член од
9 јануари 2006
Мислења
5.631
Поени од реакции
7.451
Десктоп имам(година дена стар), убаво си работеше се до пред недела дена ..иначе ништо немам подесувано во биосот во врска со кулерот.
Сеа незнам за што плоча збориме, пример АСУС од секогаш имале апликација за мониторинг на температури, волтажа и сетирање за кулерот....види на супорт страната и за твојава да не има некоја таква апликација, па штелај преку неа ако те мрзи у биос да влагаш

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Сеа незнам за што плоча збориме, пример АСУС од секогаш имале апликација за мониторинг на температури, волтажа и сетирање за кулерот....види на супорт страната и за твојава да не има некоја таква апликација, па штелај преку неа ако те мрзи у биос да влагаш

Океј е сега, го среди Костур преку вјуверот ..активен вирус сум закачил. :)

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Океј е сега, го среди Костур преку вјуверот ..активен вирус сум закачил. :)
Имаш најличен антивирус, ти дреме во таскбар а не реагира. Нодот изгледа црногорци го правеле :) Препорака мењај го ако секаде буричкаш по сајтови.

sveto4aki2

РОДИТЕЛ
Член од
17 јануари 2009
Мислења
268
Поени од реакции
37
Имаш најличен антивирус, ти дреме во таскбар а не реагира. Нодот изгледа црногорци го правеле :) Препорака мењај го ако секаде буричкаш по сајтови.
Eset smart security e NAJDOBAR antivirus samo ako e dobro nasteluvan.Toa e moe mislenje.Za drugi neznam.Pozdrav

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Eset smart security e NAJDOBAR antivirus samo ako e dobro nasteluvan.Toa e moe mislenje.Za drugi neznam.Pozdrav
Што треба да се штелува ако вирусот е активен, се наоѓа во windows\system32 и цело време праќа податоци? Уште што е најстрашно ваков ист вирус имам сретнато пред 7-8 месеци. Паметниот есет не го препознава. Ако е најдобар со здравје да го користиш. :) Моја препорака е касперски, досега никогаш не погрешил и не ме заебал.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Pred da google-am i da se napram ekspert za sve, da prasham:

Dali e mozhno da se pushti 3D film vo 3D televizor (normalno) preku USB? Ne mi e logichno da moze, zatoa shto togash Blu-Ray pleerite bi nemale nekoja vredonst druga osven za audio...

Aj da kazhe nekoj pa da znam dali da go downloadiram Avatar <3 :D

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Pred da google-am i da se napram ekspert za sve, da prasham:

Dali e mozhno da se pushti 3D film vo 3D televizor (normalno) preku USB? Ne mi e logichno da moze, zatoa shto togash Blu-Ray pleerite bi nemale nekoja vredonst druga osven za audio...

Aj da kazhe nekoj pa da znam dali da go downloadiram Avatar <3 :D
Ако е у онаа застарена технологија со црвено / плави наочари ќе ти работи. Ако е од новата технологија со наочари ~160$. Нема да ти работи.
Одма можеш да пробаш со ова видео. http://www.youtube.com/watch?v=FSGfN9rr78Q

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Ако е у онаа застарена технологија со црвено / плави наочари ќе ти работи. Ако е од новата технологија со наочари ~160$. Нема да ти работи.
Sigurno deka nema da raboti? <3

A i ne bile be mnogu golemi filmovite, na zamunda gledam ~15 giga. <3 ke probam pa ke pisham.

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Kako mislis kakvi imam? Ne se be takvi smeshni crveno/plavi onaka regularni 3D naochari se :D
Сликата за новата генерација на наочари е дупла како кај игри со формули од старите игри кога се игра со двајца :) Ако е така снимен филмот ќе ти работи.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Сликата за новата генерација на наочари е дупла како кај игри со формули од старите игри кога се игра со двајца :) Ако е така снимен филмот ќе ти работи.
Ahm, znachi da izbegavam 3D filmovi na zamunda koi imaat "blury" screenshots? :)

Kajgana Shop

На врв Bottom