Za "lambata neznam",a za vtoroto vo consula ke pises:hud_fastswitch 1Две прашања:
1. Како да напраам Ламбата да свети околу мене а не напред
2. Коа ќе стиснам 2ка на пр да не мора да кликам лев клик него одма да го вади оружјето.
Фалаааа ! :helou:
195.26.159.86:27019 .Za "lambata neznam",a za vtoroto vo consula ke pises:hud_fastswitch 1
I za mene edna usluga.Ako moze IP od steam server ve molam.
Ти ја гледиш дека свети напред, али друг кога те гледи, свети околу тебе твојата ламба... Кај сите е така.Две прашања:
1. Како да напраам Ламбата да свети околу мене а не напред
2. Коа ќе стиснам 2ка на пр да не мора да кликам лев клик него одма да го вади оружјето.
Фалаааа ! :helou:
so da ti kazee kolk pati treba da ti objasnime :xDRed da te prasam nesto vo vrska so noviov patch.Ke izlaga brzo ili?
Аха, програмава у 2030та.Вака сега: како можам да направам да има на мојот сервер :
Забрането е:
Користење на чит.
Обвинување за чит и т.н слушнав дека има програма за тоа ама не и го запаметив името. Па ако може тиа што знаат да ја постираат програмава овдека или у ПП.
Поназад беше напишано дека се работи на пачот, сигурна release дата нема, ко ке излезе ке бидеш известен.Red da te prasam nesto vo vrska so noviov patch.Ke izlaga brzo ili?
Ахахах иви што се збуни беАха, програмава у 2030та.
Нема 100 процентна заштита од читери.
другарчето сака да кажи да пишува во левиоТ агол на мотинорот ко че влезиш на сервер Обвинување на играчи за користење на чит - банOн сака програма да нема читери и да е забрането обвинување за чит.
Досега ваква програма немам сретнато.
Што сака незнам, но одговорив на тоа што пише/бара.
Знам шо сака, јас му реплицирав на што бара..Вака сега: како можам да направам да има на мојот сервер :
Забрането е:
Користење на чит.
Обвинување за чит и т.н слушнав дека има програма за тоа ама не и го запаметив името. Па ако може тиа што знаат да ја постираат програмава овдека или у ПП.