Помош околу Counter-Strike (општо)

Член од
17 јули 2007
Мислења
4
Поени од реакции
0
Zacleni se na cs.kajgana i ke ja simnes bez problem, ne bidete mrzi, citajte malce poubavo po forumov, lesno e i ednostavno, idi zacleni se , simni ja, instaliraj i :violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1:
Brat jas sum registriran ..ako mislis na toa ... aj daj celosna adresa (www.kajgana......) :D Good Night JonnY ™

Член од
13 јули 2007
Мислења
35
Поени од реакции
0
:baeh: :baeh: koj znae kako se otvara server na cs 1.6..........

PowerBoY14

Јас Сум Тој и Тој Роден Тогаш и Тогаш
Член од
13 април 2007
Мислења
256
Поени од реакции
4
Брзооо помош

Ја зедов Кантер 1.6 ама со Steam и незнам како да ја стартувам од тој пуст Steam
Ај помош

А, ко ја зедов само Кантер 1.6 без Стим кога ќе влезам на серверов ми вика Timed Out

Член од
5 април 2007
Мислења
252
Поени од реакции
4
aj ako ima nekoj admin buden neka dojde na serverot eden mr.bin ne naprai puzder

GoKo}sBePoT

Опасниот Буцко
Член од
27 јули 2007
Мислења
582
Поени од реакции
5
lele od sabajle ton chiteri ej
admin koa stanuvate od spienje be u 7 navecer :))
aj pozz

Член од
24 јули 2007
Мислења
20
Поени од реакции
0
Se izvinuvam.. ali imam eden problem so CS... instalirano .. seto perfekt... mozam da vlezam na site serveri... ali koga kje probam na cs.kajgana.com:27015 ... mi dava invalid CD Key... problemot e kaj mene... ili ?! koristam Counter Strike 1.6 NonSTream version !

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
snimaj drug patch za cs

Пики

amazing happens
Член од
10 март 2007
Мислења
1.923
Поени од реакции
37
Otkako go simnav sXe ne mozev da vlezam na kgn.go isklucuvam i probuvam da vlezam na nekj drug server i tamu ne moze neznam zosto se iznervirav i izbrisv sekakvi podatoci od kom kaj sto imam od sXe.i vleguvam na drug server i pak ne mozam da igram a vo konzola ova mi go pisuva

Host_Error: DispatchUserMsg: User Msg sXe-I/64 sent too much data (199 bytes), 192 bytes max

DAVAJTE POMOS BRZO MI SE IGRA KANTER

Член од
16 јули 2007
Мислења
2.165
Поени од реакции
134
Otkako go simnav sXe ne mozev da vlezam na kgn.go isklucuvam i probuvam da vlezam na nekj drug server i tamu ne moze neznam zosto se iznervirav i izbrisv sekakvi podatoci od kom kaj sto imam od sXe.i vleguvam na drug server i pak ne mozam da igram a vo konzola ova mi go pisuva

Host_Error: DispatchUserMsg: User Msg sXe-I/64 sent too much data (199 bytes), 192 bytes max

DAVAJTE POMOS BRZO MI SE IGRA KANTER
И мене ми се случи така го рестартирав компјутерот и сега се е во ред:helou:

Член од
29 јули 2007
Мислења
2
Поени од реакции
0
Krali_marko
-Abe luge, ne mi e jasno zosto nekogas na vtoriot server na kajgana bara password a nekogas ne bara,so e pricinata?

USB

Unforgiven
Член од
11 мај 2007
Мислења
241
Поени од реакции
0
Deneska sum cel den iznerviran poradi owaa kanter . vlegov na cs.kajgana.com i neli si otidov download na CounterStrike 1.6 exe i ete bide i si ja instalirav i si ja igram . Ama bez Patch ne e interesno za igranje aj ako znae nekoj da mi objasni kako da stavam patch neka pisi pozz

Kajgana Shop

На врв Bottom